52

Избирам живота

преди 3 години

Някои силно предразположени към алергии, може да получат алергична реакция към ваксината, но никой няма да умре от ваксина! Затова пък всеки ден 10 000 умират на ден от covid само в Европа. Антиваксърите всъщност Ви казват - "Продължавайте яко да умирате, не спирайте!". Какво правим сега - да умираме или да се ваксинираме и да живеем нормално,без страх!?

51

Анонимен

преди 3 години

до 53Честно да ти кажа, силно се надявам да стане така както казваш, но дотогава просто над 70% от всички българи ще сме се заразили или преболедували, тъй че ще постигнем очаквания стаден имунитет и епидемията ще утихне. Обаче от НОЩ ще си припишат заслугите на себе си и на новата чудодейна ваксина!Около мен вече почти няма някой който да е още здрав, да не се е разболял, или да е лепнал модерния вирус без симптоми. Цяла България е пламнала. Въпреки всички мерки.И не само България...

50

някой

преди 3 години

До: номер 50 (Мен)Е ти си явно по-голям умник от мен, щом знаеш по-добре.А аз пак да попитам, щото съм по-глyпaв:Щом някой твърди, че ваксината създава имунитет на 10-тия ден от поставянето и, да го докаже! Къде са доказателствата?Пак повтарям - аз не отричам това, което ти казваш. Може да създава имунитет. Ама може и да не създава, нали? Докажете го!Иначе мисля да извикам попа в къщи да прекади с тамян и да поръси със светена вода.Така ще ми осигури допълнителна защита от вируса!

49

Анонимен

преди 3 години

"10 дни след като повечето българи се имунизират,covid отделенията ще се изпразнят и никой вече няма да умира.Всякакви карантинни мерки ще паднат и ще напълним кръчмите и курортите."От едната чешма ще тече мляко, а от другата какао. И един мармот ще завива шоколада в станиол.

48

Анонимен

преди 3 години

да да, много добре работи, при млади здрави хора развива температура болки в мускулите отоци, при възрастни с предварителни заболявания ще видите ако посмее някой да ви го покаже в любимите ви медии. При опити с животни показала супер висока смъртност при развиване на други грипоподобни вируси заради имунно-зависимото засилване на болестта. И също така работи много добре при стерилизиране на жените 10 от 10 остават без деца. Като цяло наистина си върши работата за която е създадена,тоест работи

47

Сменяме вентили

преди 3 години

10 дни след като повечето българи се имунизират,covid отделенията ще се изпразнят и никой вече няма да умира.Всякакви карантинни мерки ще паднат и ще напълним кръчмите и курортите.Някои не искат това да се случи по политически предизборни причини.Всички вирусолози, инфекционисти,специалисти казват,че ваксината е безопасна и ще се имунизират.Неясно защо шофьори на таксита и самолети,също специалисти по смяна на вентили в кварталната гумаджийница пълнят форумите с антиваксърски митове и легенди!

46

Мен

преди 3 години

До някойСъздава имунитет, умнико.

45

някой

преди 3 години

А как дава резултат още на 10-тия ден, при положение че не сме болни?Не става ясно как, тъй като след като сме здрави и ни няма нищо, няма как да знаем, че от ваксината има каквато и да била полза, нали?Нещо липсва...От друга страна, в Англия вече официално обявиха и предупредиха, хора които имат алергии да не се ваксинират, защото един от честите странични ефекти е именно алергичната реакция. Зачервяването може да е такъв симптом. Но по-тежките алергии стигат до анафилактичен шок и смърт!

44

Анонимен

преди 3 години

как на десетия ден ! Писаха, че още след ваксинирането някои припадали а други се разболявали от неизвестна болест

43

Мислеща

преди 3 години

А защо не признавате, че ваксинираните са ЗАРАЗНИ поне седмица след ваксиниране. Това го доказаха медицински специалисти!

42

Анонимен

преди 3 години

До 44 АнонименАко немогат сами аз ще им помогна , хора сме.

41

Анонимен

преди 3 години

Вчера компетентни международни специалисти пишеха , че тази ваксина още след ваксинирането веднага е довела до алергии и влошаване на здравословното състояние на приелите я а някакви платени наведени и то забележете от " Администрацията по храните и лекарствата " пишат, че имала оздравителен ефект на десетия ден ! Ами бийте си я вие бе . И даже на вашите семейства също за да докажете нагледно , че лекува.

40

Мъни Моней

преди 3 години

На 10 ден вече защита, но след 3 седмици втора доза? Защо!

39

Bond

преди 3 години

Днес.бг, давайте по-оптимистични новини, че ще загубите ковидовцете като читатели.

38

Анонимен

преди 3 години

Тука повечето са пенсионери

37

Анонимен

преди 3 години

Радвайте се робите, има ваксина.

36

до 31

преди 3 години

Нищо странно няма.Когато управлението ти каже да ускориш процедурата за тестване, нормално е да ти даде индулгенция. Но дори това не е нужно. Лекарствата по дефиниция не са безвредни. Или поне не са безвредни за всички. Никой, никъде, никога не дава гаранции за илачи, щото индивидуалните особености на организма на всеки пациент не са известни. Има хора, които дават фира от парацетамол и аспирин. Това не значи, че трябва да се забранят парацетамола и аспирина... Всичко е баланс на риск и полза.

35

Нет

преди 3 години

Стига ми, че производителят държи да бъде освободен от отговорност...

34

Анонимен

преди 3 години

Тука повечето имате по-тежки проблеми от ковид

33

Анонимен

преди 3 години

Спутника след 42 дни ... ако не пиеш.Руска му работа.