31

Мартин

преди 3 години

Точно РЗИ Сливен са абсолютно неадекватни! От петък вечерта когато ми излезе положителен ПСР теста до вторник на обяд никой не ме потърси....Аз се свързах с тях, може би на 7-8 път ми вдигнаха телефона....И изобщо не са ходили на работното ми място..А с мен се срещнаха в сряда да ми дадат разпореждането! За 14 дни полицията ме провери 5 пъти и то през балкона на жилището ми! Ако нямах съвест щях да си рея зараза на свобода....Пълна порнография е борбата им Covid 19..

30

факт

преди 3 години

Тази зараза тръгна от ромски банкети, балове, сватби и се разнася от ромите в цяла Европа. Така че трябва да изолират ромите и всички останали и махалата.

29

Анонимен

преди 3 години

От този "грипоподобен" вирус умряха досега над 5000 човека, а от грип годишно умираха между нула и 28 човека през последните 15 години. Имам познат,на 36 години който като теб не вярваше що за чудо е този коронавирус, но го прихвана и сега от 7 ноември не говори с никой, просто не може да говори.

28

ха ха

преди 3 години

Да, бе ще карантинират, хората заради грипоподобен вирус, изкарван на крак!

27

Анонимен

преди 3 години

Ами да крият още.Ще си *** яко.

26

Анонимен

преди 3 години

Закрийте им болницата на тия безотговорни хора.Лекарите да се насочат към градове, чието население спазва мерките.Това означава в София и Варна- без болници.Какво е това скупчване на хора по магазините.

25

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли тази година като кихнеш, кое трицифрено число ти идва наум най-често?Числото 112!Наздраве! И да не сте посмели да кихнете!

24

Анонимен

преди 3 години

До: 23А ако съм болен примерно от СПИН или от хепатит трябва ли да кажа?

23

Анонимен

преди 3 години

До: номер 20 (Натали)Е нали ти си и направила PCR тест в рейса?От тия, безконтактните, като термометрите ли са?Не знаех че има такива, тцъ, тцъ, тцъ...

22

Анонимен

преди 3 години

Вярно е мой познат кри една седмица докато не стана зле. В Сливен се крият страшно много само на най близките се казва.

21

Гешев

преди 3 години

Издайте си ятаците!

20

до Наталито

преди 3 години

Така стана, че да не смееш да се изкашляш в градския транспорт.Иначе ако си прекалил с бобеца от вечерта, може спокойно да си думкаш и никой няма да се впечатли!

19

Натали

преди 3 години

Вчера една в градския транспорт - с всични приз аци на ковид. Кашля, говори с приятелка по телефона и обяснява. Болна нещо била. Ама не е коронавирус. Тест не била си правила, ама си знаела...

18

Анонимен

преди 3 години

В Сливен в джипито в почивен ден му се звъни поради съмнение за ковид, изобщо не ***да си вдига телефона, няма значение какво се случва, ковид ли е, проказа ли е.Лятото - моренце, отидеш за едно тъпо медицинско, тъпата сестра-наглей, а не знае как да го напише.За 20 години 2 пъти ще ти потрябват и двата пъти НЕ ми свършиха работа. Срамота!Иначе са на първа линия, дааааааа, как не....

17

Анонимен

преди 3 години

Това е така, защото мерките на тиквата сикаджийска много помагат и дават резултат. Само че да си пълни нощното шкафчинци с евра, крадеца.

16

Анонимен

преди 3 години

До 15От гурбетчии, щото о за компири нема да ти стигнат (стигматик). От догодина, че ручаш само оня рошавия!

15

Анонимен

преди 3 години

Всеки трябва да внимава. Имаш ли суха кашлица макар и слаба, умора, сополи макар и рядко да причинява хрема, болки в гърлото, болки в гърба, боли в мускулите, промяна в гласа да си вземе отпуска и да си лежи у дома. Повечето заразени имат такива симптоми но си викат "настинах" и разнасят вируса. При тежък задух, липса на апетит, болезнена кашлица, температура сте за болница защото има вероятност нещата да се усложнят след няколко дни.

14

Анонимен

преди 3 години

Попитах откъде сте се заразили, от гурбетчии ли?

13

Анонимен

преди 3 години

Що така много заразени бе, нали детските градини са затворени? Тия да не са ходили тайно в детска градина всичките да си играят на катерушките и да пият ракия там?!?

12

до №12

преди 3 години

Аз съм 9.Това, което споделих не го предлага държавата. На държавна работа никой не ти пречи да се тестваш и да покажеш положителен тест. Семействата на тези колежки, които се покриха с неплатена и болнични с друга диагноза - се състоят и от други хора. В техните семейства съпрузите им работят в частен сектор. На някои от тях децата им работят при олигарсите. Допускам, че се крие заболяването не заради държавата, а за да не карантинират техните семейства и контактните на тях лица.