26

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Обикновен капитализъм,сър!!

25

Анонимен

преди 3 години

Във Фифа са ***, някакви извратени моралисти.

24

Анонимен

преди 3 години

Много станаха нагли ***, много. От фотото се вижда тоя орангутан как гълчи рефера и се мисли за нещо много голямо. А за него няма ли да има наказание, как се държи се рефера. Стига с тоя измислен расизъм от ФИФА, ФАФА и ФОФА, че вече ппресолиха манджата с тия реверанси към ***. То белите футболисти вече нямат права.

23

Румъния да осъди

преди 3 години

скапания ЕС! Романи произлиза на запад след махане робството в Румъния началото на 20 в , *** е са били официално роби, голяма част напускат страната и заминават в Англия и от там с кораби в сащ. Говорят ръмънски и от там романи! Това истината. Сега Румъния да осъди ЕС че ги е оеднаквила с *** погрешно! Долу ЕС! Да наложил подмяна на имиджа на цял етнос за сметка на друг...

22

Minuva42

преди 3 години

Ако черен каже на черен, че е черен, тогава той е кул!Ако бял го каже е расист.Аз искам равни права с черните!

21

Minuva42

преди 3 години

Най-смешно е когато Ердоган се обижда :)

20

Анонимен

преди 3 години

До TURKКато казваш 500г., поне кажи от кога до кога и от кога Турция е държава!И кой си мисли, че "турчин" е обида?

19

Абе

преди 3 години

До Е, кво толкоз ?Вуцата се е объркал. Вместо да каже тигана е казал печката!

18

Анонимен

преди 3 години

Днес, защо в статията е позволена думата ццигганни, а в коментарите не?

17

До 22:

преди 3 години

И тоя бившия ритнитопоковец ли е най-големия експерт,за да се разбере, че няма никакъв расизъм. Едва ли съм чакалнякакъв си бивш футболист да подкрепя истината. Тия отидоха много надалече.Говорим за футбол -нищо не предполага мача да бъде прекъсван. Трябва да има наказание и за двата отбора. Да бъдат отстранени отеропейските клубни турнири, а Манчестър Юнайтед, които въпреки,че не са ми от любимците да заемат мястото на ПСЖ в ШЛ и да играятв следващия кръг.

16

От САЩ знам

преди 3 години

В бара на Джей Зи не допускаха бели. Просто на входа ти казват, че е по-добре да не влизаш, понеже имаше българи желаещи. Непонятно за мен. И да те пуснат вътре те гледат на кръв и реално може да те набият, защото си бял. Помежду си се защитават, а какви вицове имат за нас..нашите са нищо. Така че, грвшката на човека е, че е бил много възпитан. Вместо черен, ние ползваме кюнец, комин, печка и готово. Разбира се, и да се пазим да не засегнем някой *** на ...***.

15

Анонимен

преди 3 години

Либерастката истерия с расизма, от която едни нпо шамани напълниха гушите, доведе до ето тези абсурдни циркове. Много важно, че някой си на мач в състояние на афект е казал черен, печка, циг.анин и т.н. Това са напълно нормални неща, нищо толкова фатално не е станало, напротив трябва да си много просто безхарактерно розово човече, за да се цупиш, тръшкаш и отказваш да играеш. Жалка история, показателна за това в какво деградирало разглезено общество живеем. А футбола едно време беше мъжка игра

14

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли да се обиждам като ми кажат, че съм бял?

13

Анонимен

преди 3 години

Цветнокожите имаха страх повече от Донко, отколкото от милиционерите преди 1989. Нерядко потърпевшите стигаха до Бърза помощ. Пък и е близко.

12

Анонимен

преди 3 години

Фесовете навсякъде търсят нещо.ще го намерят

11

Анонимен

преди 3 години

И ощв нещо. Кръчмар Донко беше един от първите, които видяха огромния талант у Стоичков и го снимаше редовно. Ако не се лъжа и с камера.

10

Анонимен

преди 3 години

До 24Донко е прословут харманлийски кръчмар и бабаит. Но от тези бабаити, които имат чест и си я защитават. Ако посегнеш на по-слаб пред Донко и особено ако е безпричинно, боят ти е в кърпа вързан. Качествен при това. Не съм го виждал повече от 10 години, много рядко се прибирам в Харманли, дано е жив и здрав.

9

Пижо

преди 3 години

Съдията е защитен от легендата на Ливърпул - чернокожият Джон Барнс. Той твърди, че не вижда расизъм. "Може ли да ми обясните как точно може да бъде описан, освен с "чернокожия"? Ако в група чернокожи има един-единствен бял човек и и трябва да бъде посочен като извършител на нарушение, как ще го опишете? Някой ще се обиди ли, ако кажете: Онзи, белият го направи.

8

:)))

преди 3 години

Трябваше да използва румънската дума за пeчка и нямаше да ги разберат

7

до 13

преди 3 години

Турците и румънците нямат ама нито едно общо нещо. Първо са православни, второ са наследници на даките, трето - хобито на Влад Цепеш е било да набива турци на колове. Кухнята ни е почти еднаква. И за разлика от нас - те си застреляха диктатора и си строят държавата. И аз разлика от фиромците - не ги е срам, че са ползвали българска азбука, български език и нашите просветители по земите си. *** някой път в стара румънска църква да видиш стенописите - на български са. Бе, ти маке ли си? Яд ли те е