256

Бахахахха, не мерси

преди 3 години

"ваксинациите трябва да се извършват само "в съоръжения, където са налице мерки за реанимация".Не, мерси ще пропусна тая ваксинка...

255

Доброволец.

преди 3 години

Кво за четем..некролози?Трима мои приятели ритнаха камбаната с приказки като твоите. ...вируса ще изчезне.Кой вирус е изчезнал?С вирусите само ваксини се справят, с бактериите антибиотици.Още колко трябва да умрат и обеднеят заради приказки на квартални алкохолици?

254

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от ваксина, вируса сам ще намалее и ще изчезне около лятото на 2021. Четете предсказания, да сте едни гърди напред, не се доверявайте само на новини като кон с капаци.

253

Анонимен

преди 3 години

И сега какво стана? Като въведат сертификатите за ковид ваксина всичките алергични ще духат супата.

252

ВНИМАНИЕ

преди 3 години

Ваксината е единственото "лекарство" / терапия, което се прилага при ЗДРАВИ хора. Поради тази причина точно към ваксините трябва да има ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАНИЕ!

251

Хюго Бос

преди 3 години

Стига глупави заглавия- след всяка ваксина може да има алергична реакция. Това е и един от доводите на антиваксърите.

250

Анонимен

преди 3 години

Нали уж най-тежко карат вируса възрастните хора? Защо тогава ваксината се пуска, при положение, че тези 44000, на които е тествана, са хора под 55-г. възраст?

249

Анонимен

преди 3 години

За първи път съм безкрайно щастлива, че сме бедна страна и при нас ще дойдат накрая тия ваксини. А и щастие ме изпълва като си помисля, че англетата нарочно се изолираха и решиха само на своя си акъл да вярват, поради което станаха пърите ваксинирани. Тоест спокойна съм, защото докато ЕС разследва хакери и взима решение на острова ще са ваксинирали 50% от населението и ще имаме страхота извадка как влияе ваксината, а ако стане бъг... ами изолирани са от всички страни с вода!

248

Анонимен

преди 3 години

до Рано сте станалиЗа теб ако така става- има и много принципни лекари!Моето джипи е като кон с капаци- следва точно буквата на закона!От друга страна си вдига телефона!И преглежда всички- и със съмнения за ковидИ на адреси ходи!Да е жива и здрава!А за такива, които "знаят как става"ще повторя думите на проф Брадистилов:"Докато има oвцe-ще има и стригачи!"Бъдете здрави!

247

Рано сте станали

преди 3 години

Абе какво сте се разпищели, че ще ни ограничат правата. Нали знаете как става в нашата родина. Отиваш на лекар, даваш му 20-50лв, той ти пише,че си сложил ваксина и си пътуваш и правиш каквото искаш. У нас срещу скромна сума пари всичко се нарежда.

246

Анонимен

преди 3 години

Разумните не са изнадани

245

До 263

преди 3 години

Като я създам първо на теб ще кажа каскет смачкан

244

Смахнат

преди 3 години

Сездаде ли партия на безпартийните каскет смачкан?

243

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Казах ви ,че тези ваксини са опасни направят ли ги задължителни бягайте където можете, света е достатъчно голям

242

Голям праз

преди 3 години

Хора, които са имали значителни алергични реакции към ваксини, лекарства или храна могат да проявят алергична реакция и към новата ваксина. Толкоз. Не е новина.

241

Анонимен

преди 3 години

В същото време много добре знаете и колко брака е спасила Виагра-------Спасила е дръжки.Един брак остане ли да виси само на секса, биму маиката!

240

Анонимен

преди 3 години

Избързаха малко с тия ваксини. Можеше да се изчака да се направят малко повече тестове да се видят точно тези алергични реакции и кое точно ги предизвиква

239

До Бобо

преди 3 години

Кое по точно в статията не ти хареса че я наричаш шльокавица? За мен поне е написана добре и разбираемо. И името на автора е написано най-отдолу под статията, но явно не си стигнал да четеш до там.

238

Анонимен

преди 3 години

Ти-под мен , разкажи ни за извънземните,зона 51,Розуел,мафията в Италия и що е рептил и има ли той почва у нас ?

237

Пулио Лиглесиас

преди 3 години

"Интересен е факта,че нито един лекар в света не изказва съмнения относно ваксината"самото правене на такива генерализации говори зле за нивото ти и те нарежда най-отпред на "форумните капацитети", срещу които лаеш. С две думи - пълна гъдулка си