13

Анонимен

преди 3 години

Македонизма е изграден върху антибългаризма и с насилие,така сърбите не само изтриха българския им произход на македонците,но и сега се получават парадокси и ни крадат историята,рушат паметиците,убиват хора,които казват откровено,че са българи,сега трябва да признаят,че македонската нация им е създадена от Коминтерна около 1944 година,има и документи потвърждаващи този факт,толкоз!

12

Свинче по Коледа

преди 3 години

Г-н Кракачанов какво ви е мнението за Пернишката секта,хубаво ли е да се убиват Българи в концлагер Перник или не е хубаво ами ако научат в ЕС какво правим!?

11

L.

преди 3 години

До Анонимен 9По тази логика никой и у нас трябва да не стъпи.

10

Анонимен

преди 3 години

Македония от Охрид до Бургас!

9

Анонимен

преди 3 години

Българи, не ходете в Сев. Македония, ще си имате ядове и проблеми, това са доста улави хора, като им гледам политиците, представям си обикновените македонци какви са шантави.

8

Анонимен

преди 3 години

Антибългарската кампания никога не е секвала там. Тоя защо се прави на ощипана мома? Преди 3 години се озовах в хотел в Банско пълен със северномакедонци. Държаха се разпасано и нагло с персонала и малцината български туристи. Все едно са от някаква висша югославска раса, а ние сме плюнки. Един тарикат на средна възраст ми обясняваше на шведската маса,че много пъти бил в България, но така и не разбирал български. Защо сме били викали на ногата крак. Казах му: Тогава говори на английски!

7

Анонимен

преди 3 години

Защото идват избори и русенския македонец гледа да си качва акциите че да *** и в другия парламент ;) *** те нали са макета двете вмро та ши са разберат нещо :))) Иначе в България има и много по големи патриоти от патриотите на САЩ каракачанката и неговата брюкселска болонка.

6

Наблюдател

преди 3 години

Каракачанката не разбра ли, че макетата се правят на луди? Така е вече 30 години и номерът минаваше. Побесняли са, защото този път не мина. ***, пищят и рават като линейки и си карат по старому. Щом са си избрали да е по старому, тъй да баде. Значи ще е по старому - ще гледат евръюза отстрани.

5

Анонимен

преди 3 години

Вие не знаете ли кой е праотец на македонците? Самият Херкулес. Къде сте тръгнали вие с шкембе войводата да се мерите с Херкулес?

4

Лили Барута

преди 3 години

Те 90% от българите не можеме да те понасяме то се чуди на другите....

3

Д.

преди 3 години

ВЕТО!!!

2

хм

преди 3 години

Торбичке Била, щото сте шматки. Щото с години ги оставихте да си веят магарето с антибългарски кампании. Когато гърците имаха претенции към името Македония що имахте сливи в устата да си кажете и вие каква ви е болката, и да им скръцнете със зъби, а дадохте зелена светлина на членството им, а сега мрънкате?

1

Анонимен

преди 3 години

Защото са еничари на сръбския окупатор от 1912 до 1991 година.