176

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

НАПРАВИХА СЕРИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛНИ КОЛИ ЗА ГОЛЕМИТЕ НАЧАЛСТВА ...АМА С ЦИСТЕРНИ ЗА БЕНЗИН ЗАД ТЯХ!/...щото им е евтин бензина.../У Русия , само Ленин е купувал Ролс-ройс....АМА ОТ КОМИСИОННАТА ПО ВНОСА НА АНГЛИЙСКИ САМОЛЕТИ ЗА АРМИЯТА!

175

Анонимен

преди 3 години

До ДоРуска васкина-смехGovнийьо, руснаците направиха серия представителни коли за големите началства, по-добри от Ролс-Ройса!Абе ти да не си се ваксинирал със Спутник вече?

174

Анонимен

преди 3 години

До СТРАШНИЯТ СЪДКитай изготви доклад според който САЩ ще приключат с Русия за 3 часа дори без да ползват ядрения си арсенал.

173

крадците се

преди 3 години

намират в Кремъл или в бункер скрити като мишки.

172

Ди 178

преди 3 години

До Хе хе хеИ дори в Европа да има гейове....великите мачовци като теб, Путин, Ердоган...и най-големия мъжкар Бойко...сте с отворени г...ве за техните пари, нали??Само гледате как да им вземете парите...ходите и ревете да ви дават.Нали сте големите мъже...всичко ви е супер. Защо сами не си произвеждате коли, самолети и т.н....защо сами не си печелите...а все на гейовете от Европа чакате??

171

Do 187

преди 3 години

До Доналд ТръмпВсичките фенове на Путин сте такива и на Тръмп. Като от калъп сте.Това не е случаЕност. Изобщо.

170

Доналд Тръмп

преди 3 години

Този така "важен"самолет е бракуван !Статийката ще донесе няколко цента на автора на това безумие !Да е жив и здрав Путин ,че на негов гръб много журналистчета си изкарват десетки долари на месец

169

Анонимен

преди 3 години

В случай на конфликт се очаква Путин и други политически и военни служители да се качат в самолетите и да командват отбраната на страната, като същевременно останат във въздуха, вероятно за няколко дни.Но Путин е в Москва, а ограбеният самолет е в Авиационния научно-технически комплекс "Таганрог" в град Таганрог, на 1 000 км. от Москва. Как в случай на конфликт ще се качат на самолет, който се намира на 1 000 км. от Кремъл?Този самолет е някакъв бракуван.

168

Аахим Дедкин

преди 3 години

До Хе хе хеКато Митя Кисельов ли?(шефа на Пропагандата на гадната)

167

Анонимен

преди 3 години

Е, имат си радиостанции, ама нямат банани.

166

usa

преди 3 години

фалирала държава

165

Анонимен

преди 3 години

174 Адски тъпо парче А ти си от активистите на ГЕРБ , които органират по маалите всенародни веселия с кючеци, ха ха ха, муш-морок

164

Анонимен

преди 3 години

Вярно е.А аз съм дядо ви коледаХе, хееее...

163

До 171

преди 3 години

А ти сигурен ли си ?

162

Ной

преди 3 години

Володя, корабче трябваше да построиш, не самолет !

161

Хе хе хе

преди 3 години

До Алкаш В момента ЕС,и нии барабар , произвежда евро *** с епилирани *** и лакирани нокти ,гордо развяващи знамена на гей паради .

160

Анонимен

преди 3 години

До Адски тъпо парчеси ти! През 19-ти и 20-ти век българската интелигенция заменя турцизмите и арабизмите с новоруски думи. Фердинанд ги използва при обявяване на Царството в Търново!Ами "Българи от старо време"? Прочети веднъж една българска книга, поне Вазови стихове! Неграмотен хайванин, ама риташ!А влак е чешка!

159

Анонимен

преди 3 години

Какво общо има снимката със статията? А-а, самолети! Пак добре, че тук и хеликоптери е имало!Това си им е навик. Кажи й журналистка и повече не я обиждай!.............Руснаците нямат самолети за началствата, бъдете сигурни! Ще тръгне Путин за Таганрог, на 1000 км от Москва! С какво? Сега ще издам страшна тайна! С ръчна дрезина, да не го открият и опушкат с някой дрон! Преоблечен като железничар, с руса перука!Тюх, обърках се, може да съм го чел я в The Guardian, я в The Sun...

158

Алкаш

преди 3 години

В момента Русия произвежда рускиКурви единствено

157

Адски тъпо парче

преди 3 години

Новобългарският език се развива под влиянието на руския книжовен език.........такава глупост само в АОНСУ може да си чул, или от някой биФш зкпч.