210

Уйчо

преди 3 години

Много вето и кютек требе за тия осли...

209

Анонимен

преди 3 години

Проф. Христов каза още преди 2 години, че този договор е национално предателство!Нямам какво друго да дибсвя!

208

Анонимен

преди 3 години

Тази малобройна общност е съставена от много лоши хора.Защо са ни в ЕС ?

207

Един

преди 3 години

Хората които пророкуваха разпадане на ЕС, сега пазят същия този съюз от лошите макета, уж са българи, но действията им се покриват напълно с интересите на Кремъл. А ЕС може и да се разпадне, но това няма да е пълно разпадане, както им се иска, по-скоро ща бъде изчистване на "гнилите ябълки", а България е 52907една от тях, направо си миришем на руска гнилоч.

206

Хора

преди 3 години

Хора кога ще разберете, че какво е било е било. Гледайте какво сме сега. В момента няма ни Цар Самуил ни Цар Борис, няма ги. В момента има Бойко Борисов, Нинова, Каракачанов и нас. Огледайте се и преценете, кое и какво е. Стига с тези легенди, колко сме били велики. Важно е сега да бъдем велики и да се гордеем с нас. До кога ще се вързвате на политиците?

205

Анонимен

преди 3 години

170 Виж, границите на България при Борис I Покръстител и Симеон, по време на Златния век на българката книжнина и не пиши глупости. България, страната надуха, за първи път превежда византийските църковни книги, в българските дворци и манастири, на старобългарски език и от нея те тръгват към народите, които и досега ползват кирилицата.Папата призна този факт неотдавна.

204

Анонимен

преди 3 години

170 Виж, границите на България при Борис I Покръстител и Симеон, по време на Златния век на българката книжнина и не пиши глупости. България, страната на духа, за първи път превежда византийските църковни книги, в българските дворци и манастири, на старобългарски език и от нея те тръгват към народите, които и досега ползват кирилицата.Папата призна този факт неотдавна.

203

Анонимен

преди 3 години

227 Тъпиятси ти, в Сърбия няма косовско малцинство, нито косовски училища, нито косовски джамии. Сърбия не признава държавата Косово, а размахва прэст на нас за измслената държава РСМ.Новините на български по телевизията отдавна са премахнати. Сигурно живееш на луната, че не знаеш това. Българите в Сърбия живеят в страх, асимилация, без права. Въпреки обещанията на сръбските идери, за българското малцинство не се прави нищо.Например, не се печатат учебници на български.

202

Анонимен

преди 3 години

221 Има ли в Сърбия признато косовско малцинство, с косовски училища, косовски джамии и косовски медии?-------Ти малко ли си тьп!Да не мислиш, че няма?Знаеш ли, че в Сърбия има и българско малцинство и заради тех дават по телевизията новини на български, както тука има на турски?

201

Анонимен

преди 3 години

213 Те са българи по националност, по етнос са роми. Има ги не само у нас, както знаем.

200

Анонимен

преди 3 години

221 Има ли в Сърбия признато косовско малцинство, с косовски училища, косовски джамии и косовски медии?

199

Анонимен

преди 3 години

222 В османските регистри, болшинството са българи. "Имали са и "тескере" с пръстов отпечатък повечето.Много добре са знаели какви са, щом са бягали към България, а не са си останали в южна Велика Сърбия, маскирана, като Кралство Югоаия, на която великите сили подаряват Вардарска Македония.

198

Анонимен

преди 3 години

Предлагам март заедно с изборите да направим и един референдум за Македония.Ако народът каже,че е за вето разпускаме всякакви там комисии,спираме преговори и приключваме с македонците.ЕУ няма да видят и ще знаят,че целият български народ е причина за това.Чак тогава може и да се сетят да си преразгледат историята.

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 219Прочети книгата Бежански и преселнически движения сред българите от Освобождението (1878 г.) до края на Втората световна война (1945 г.) на д-р Йордан Мантарлиев . Ромите в България са +120 г. в България и пак не се считат за българи, говорят и български език но са си отделно. ами турците ?Така и с македонците, а пък помаците са толкова объркани че и те не знаят какви са. Потурчени българи, яничарски села, после погърчени и сърбизирани, покръстени наново и т.н. Пълна каша.

196

Анонимен

преди 3 години

До 220 В Сърбия , има признати македонски здружения и организации (регистрирани ) , македонски вестник , македонски културен център и др.

195

Анонимен

преди 3 години

215 Когато в Сърбия бъде признато македонско малцинство, с макидонски училища и църкви, сащо и косовски училища, джамии на косовското малцинство в Сърбия, обади ми се.

194

Анонимен

преди 3 години

216 Бежанци тръгват към майка България след Първата световна война, невежа. Над един млн, с тях България набъбва точн с толкова, по това време.

193

Анонимен

преди 3 години

До До 213Помаците ако ги пише помаци, Гърция ще претендира че са нейно население и целия Пирин отива за Гърция, Родопите за Турция. Ромите имат български имена но не са българи също и се делят от нас българите. Затова по-добре е да ги расели из цяла България, но МВР няма как да ги следи за чужди щпиони или убийци докато се реши какво ще стане с Пиринска област.

192

Анонимен

преди 3 години

До До 213По времето на Димитров е война или след война и докато се сключи мирен договор нищо не се знае до 1947-49 г. Горяните са най-много в Южна България, особено помаците във Велинградско и в Пиринския край и искат автономна власт без БКП. Гърция и Югославия също искат Македония до София и Родопите.

191

До 213

преди 3 години

Може ли да спреш да пишеш глупости!.Вземи се информирай първо и тогава коментирай.Какви бежанци,какви 5 лв.Цялата територия на Пиринска Македония в БГ става автономна ,но не по географски,а на етнически принцип,като се променя език и произход насилствено.И да по времето на " Вожда" докато разбира,че Тито го е изиграл