18

Ще свие разходите

преди 3 години

Ще свие разходите като няма пари !!!

17

Ще свие разходите

преди 3 години

Ще свие разходите като няма пари !!!

16

Да бе

преди 3 години

Вчера влязох в Хоммакс за две *** дръжки за шкаф и едва се добрах до мястото. Препълнени колички с всякакви строителни материали, фаянс, санитарна керамика и какво ли не.

15

565

преди 3 години

Та така за два дни хем намалих разходите за храна, хем и калориите. Доволна.

14

565

преди 3 години

От началото на пандемията не ходя по заведения. Вчера реших да купя готова храна от топлата витрина на супермаркета. Използвах, че по това време почти нямаше хора в магазина. Застанах пред щанда, яденето изглеждаше прясноо и апетитно. Но никой не благоволи да дойде да ме обслужи. Прибрах се иси изпържих яйца. Предния ден пък щях да обядвам на работата от любимата ми пица на парче. Ама като видях девойката дето продава_свалила маската, бърка ди в носа и чати на телефона. Отщя ми се. Та така

13

Мисъл

преди 3 години

За да бъдем честни това би трябвало да е перфектната новина .На едно от първите места в Европа по болести със сърцето и белите дробове сме - щото сме на челно място по тютюнопушене . Всеки може да си се самоубива , като няма акъл , ама с тютюн ..Едно че трови и другите ама е и старомодно. Колкото до яденето - деебелеем и то прогресивно. И това мъж с подутина вместо корем си е направо противно. А за тия *** ,, газирани безалкохолни напитки " дори не си заслужава да се говори

12

Анонимен

преди 3 години

Магазините са препълнени с пазаруващи!Това му се вика Свито потребление, нали :))))))))

11

Q

преди 3 години

Тъй като съм хванал и онуй време ,мога да кажа ,че сега бг гражданин живее най-добре и то не че се труди много,ами просто обира "каймака" на помощите и субсидиите от Брюксел.Българина забогатя но пък затъпя отвсякъде,изгуби си самобитността на българина,сега е балканец с американски пълнеж напълнен от дебилски шоута,филми,негативни новини .. и колкото е по-добре,толкова все по-силно реве и се оплаква ,а да работи не ще ,туй то с бг гражданин .

10

Анонимен

преди 3 години

Спад имало с 10 % за година.Еми ще има бе!Народа измря намаля с 10%,съответно и оборотите ще паднат.Кое не е ясно?Съвсем логично е!!!

9

Анонимен

преди 3 години

до 1 - бягай хващай самолета за венецуела да си спомниш за соца и после лъжи младите хора които не са живяли тогава - аз си спомням много добре мизерията!

8

Анонимен

преди 3 години

ми че то туй храна ли е ? туй алкохол лие ? веригите бълват вносно "месо" ,*** то е толкоз гадно ,че по-добре яж арпаджиквино и ракия пълни магазини ,ама то вода и спирт Хората масово търсят да си купят на частно,или си произвеждат , и така трябва да бъде

7

Анонимен

преди 3 години

до 2Е няма как да се накичи човек с маски,шлемове,дезинфекция,ръкавици и пак да става бързо на мига както беше преди.Защо не пробваш ти да работиш това да те видим???!!!

6

Анонимен

преди 3 години

за спиртни напитки не съм свивал разходите - даже ги увеличих...

5

До 1

преди 3 години

Хахахах другарите не разбират от сарказъм. Като чуят за комунизъма и се подмокрят от кеф.

4

баба мара

преди 3 години

как няма да свие разходите от вчера хлябът е с 40 ст по скъп

3

българин

преди 3 години

Най-лошото е ,че народа много боледува и половината пари отиват за лекари и лекарства !

2

Анонимен

преди 3 години

Ами истината е, че всички сфери на услигите станаха много тромави. Не е нормално в павилион за сандвичи продавачката да прави 2 сандвича за 10 мин. Отказва се и отивам на друго място. Като видя опашка от 20 човека пред магазин, за да влязат и отивам на друго място.

1

Анонимен

преди 3 години

През комунизма никога не сме се ограничавали, пари имаше и си купувахме каквото искаме без да се замисляме. Сега само ограничения и лишения заради Бойко.