63

балтов чарк

преди 3 години

тоя възпален мозък защо се изказва кой с кого къде ще е и кога... отче дионисий, стига си миткал из ларгото като глуха *** по кръст, брада и калимявка, оди дъхни кураж на ковидясалите, на - тая инициатива ти я зеха под носа, то само с манекенска стъпка не става. не че техни светейшества са по-различни от тебе, всичките сте една стока.

62

Койчо

преди 3 години

А баце ще бъде с кмета на Симитли

61

Чефо

преди 3 години

Неуважаеми попове и владици! Не цапайте и без това прокажените си усти ,за да славите, престъпникът борисов!Не сте дорасли, сърцата ви са мътни!Горко ще страдате, престъпник да славите!

60

алек

преди 3 години

ще са там където си искат

59

Анонимен

преди 3 години

До Хайде А а ! Още не сме европейци докрай ! Освен гей парадите ,корупцията и прочие евроценности ,не са разрешили марихуаната ,наркотиците .Та чак тогава ще станем баш европейци ,не е късно .

58

Николай Милков

преди 3 години

а ти Тикво сигурно ще си при *** в Барцелона или в Австрия, където скоропостижно я скри заедно с непризнатото от тебе дете. Богохулник си ти, Мутро...

57

Дядо Петър

преди 3 години

Единственият, който бълва повече глупости за единица време напоследък е Кубрат Пулев.

56

Анонимен

преди 3 години

До: номер 63Не бе, отиват там за дезинфекция. Да прекадят с тамян и да поръсят със светена вода.Така се надяват да дезинфекцират допълнително помещенията, не че мерките със спирт и други течности помагат повече...

55

ООООХ...

преди 3 години

ДОБРЕ ЧЕ НИ КАЗА - ДАНО ДА ПОСЛУШАШ МИЛИОНИТЕ ЖИТЕЛИ НА ТАЗИ СТРАНА ЧЕ ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА ЗА ДА ЗАРАДВАШ ТЕЗИ ХОРА ЗА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА ТОВА ЩЕ НИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК

54

Анонимен

преди 3 години

Свещените за опело ли влизат в болниците ?

53

Мустафата

преди 3 години

ЯВНО НЯКОИ,ДОРИ И ПОВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ И КРИЗА БЪРКАТ ПРАЗНИЦИТЕ С БЛАГОПОЛУЧИЕТО , ВЕСЕЛИЕТО И ИМАНЕТО!

52

Анонимен

преди 3 години

Много ясно че ще сме със семействата си няма да сме в комшиите. Това все пак е семеен празник

51

Логично

преди 3 години

Боко, ако имаше Господ, отдавна да не си между живите....

50

Джедай Мастър

преди 3 години

А Боце сам ли ще е като куче? Или в компанията на прекрасна шпионка от КГБ?

49

Анонимен

преди 3 години

Кск позна някой и друг път до семействата сигурно е отворил

48

bbb

преди 3 години

Значи в тази финансово-икономическа криза, хората да се "уповават на Бог", но на държавните чиновници ще бъдат раздадени по хиляди левове бонуси!Какви демагози са управляващите!

47

хайде бе

преди 3 години

Бойко не бил направил нищо!? Е, сигурно няма да дойде в дома ви да оправи боойлера. Той е държавник, за да тласка икономиката напред и да създава условия за успех на всеки според ума му. Мантрата с чекмеджетата е за простите хора. И, да знаете, ако не знаете, че Бойко е достатъчно образован и находчив, за да управлява. Посочете друг ако можете, да го обсъдим. Истината е, че колкото и да е несъвършен няма засега аналог. Набийте си го в главите! Или изровете някой ваш от нафталина! Да го видим.

46

Дороти

преди 3 години

Да да, само така.Пуснете преди това детските градини за да може да си обменят вируса децата и после ХОП при дядо и баба на празниците.То бива про...тотия ама чак пък толкова не бях виждала

45

1

преди 3 години

До до 29,какви магистрали бе ***,то не бяха отсечки по 3 километра,то не бяха ремонти,след три дена,още да ти изреждам ли "направеното "от слънцето ти.

44

Анонимен

преди 3 години

До ХайдеРБОТАТА Е В СИСТЕМАТА. БИЗНЕС ТУК МОЖЕ ДА ПРАВЯТ САМО НАШИ ХОРА С ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ.ДРУГИТЕ СА РЕКЕТИРАНИ.ЗАТОВА НИ ЗАОБИКАЛЯТ ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ.