15

Анонимен

преди 3 години

Около мен (центъра на София) в момента има шест строежа и два ремонта на сгради на разстояние под 100 метра от моя блок. Наистина много замърсяват, но и дима от комините се усеща и вижда и от там идва много по-голямо замърсяване.

14

Анонимен

преди 3 години

Строежите са наистина голям замърсител, но реално нищо не се прави да не замърсяват толкова много. Все пак печките са огромния замърсител и най-вече горенето на гуми в тях.

13

Анонимен

преди 3 години

От известно време наблюдавам на строежите покрай нас яко мият с маркуч, явно има защо.

12

Анонимен

преди 3 години

Ами нормално е, аз огледално чист строеж не съм виждал. Пък и не разбирам как няколко строежа могат да замърсят цяла София.Всичко е премятане на проблема и отчитане на дейност. Истината е една - не могат да се справят с хората, които горят дърва, въглища и други неща за отопление. С едните не могат да се оправят, защото са виолетови, с другите не могат да се оправят защото не могат да вдигнат пенсиите.

11

Анонимен

преди 3 години

Всека зима едно и също! Ей писна ми вече, кога са изборите за кмет на София?

10

Анонимен

преди 3 години

До 7 Защо пропусна И като дойдат N броя селяни

9

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се въведе жителство отново Ама със стара дата А ти семковски *** хвани Измий улиците

8

Радо

преди 3 години

Чудат се какви глупости да измислят. София не е предвидена за толкова много жители а то цяла България се тъпче тук всеки ден.

7

Жалко, но факт

преди 3 години

Един вика едно , друг друго...Какво ме интересува кое замърсява повече Като излезе един камион от строежа с 50кг кал по гумите или 10 коли от градинката , или комшията дето "рециклира " пластмаса в кюмбето, и колите без филтри и катализатоли и резултата е менделеевата таблица в нагледен вариан - както бе 40 милионен Токио преди 30 години.

6

Анонимен

преди 3 години

До 3Точно строежите са проблема. Защо мислиш, че няма трева и градинки? Защо няма паркинги, а има толкова много коли? Защото се строи безразборно. На всяко празно място изниква огромен блок, носещ със себи се множество хора и коли. Това, което се извършшва в София е геноцид над населението и трябва да се накаже. Не може цяла България да се премести в един град, с инфраструктура непроменяна от 60 години, предвидена за 100кратно по- малко население

5

3

преди 3 години

толкова ли не разбраха тия кратуни, че не проблем в строежите толкова, колкото в това, че всички градинки са с по-високо ниво от бордюра? Че няма трева никъде, че няма бордюри , които да не са изпочупени. То затова се излизат калища при всеки дъжд. Строежите и колите са най-малкия проблем. Паркинги няма, транспорт няма, пълен леш е/

4

Анонимен

преди 3 години

Тръгнали да проверяват строежите, а изобщо не обръщат внимание на любимия електорат, хората с много права и никакви задължения, които избират кметицата?Там горят гуми, дограма, дрехи втора ръка, откраднати кабели и нищо.Никой не ги закача.

3

Анонимен

преди 3 години

Къде се подават сигнали за замърсяващи с кал, масло, горива, oтпaдъци и газове самосвали? Един глиган с десетина разпадащи се самосвала не се спира. Явно раздава кеш някъде, защото привидно единственото нещо което е във ред около него е колата на жена му. Тя и фирмата му такава МъКа транс.

2

-------------

преди 3 години

Ей това българите са извънредно прости и нагли същества. Възоснова на какво призовават хората към подобно нещо да не мислят че хората доброволно се отопляват на дърва и въглища.

1

Анонимен

преди 3 години

!!!!!!! при възможност ама с 600 лв на месец питам аз от къде тази възможност и КОГаааа??