14

Анонимен

преди 2 години

Обожавам чисто черните котки, както и чисто сивите. Въпреки, че моята е шарена.

13

Коткар

преди 3 години

Изумителни същества са котките. И да, почти няма еволюция от дивата котка от преди 100 000 години и днешната домашна. Очевидно природата ги е създала съвършенни. И да, трицветната котка - бяло, рижаво и черно (сиво няма) е ЕДИНСТВЕНО И САМО ЖЕНСКА.

12

Мен

преди 3 години

Уфф, аз по принцип мразех котки. Обаче един ден през прозореца на вилата гледам едно рижо котенце идва. Нахраних го, а то (явно си е избрало стопана) остана. Женско беше и получи името Писика. Роди 4 котенца април, но само едно остана. Трицветна и се казва Мици (от Мицанка- сладуранка). Е нема такъв кеф ... ! Явно котките си избират стопана, а аз понеже мразех котки - Господ ме наказа. Сега ходя всеки ден да ги храня на вилата ...

11

Анонимен

преди 3 години

Котките определено нямат доверие на човека. Много други любимци като кучета, плъхове, даже гущери, могат да развият привързаност и лоялност към човек, но котките изключително рядко. Тяхната философия е "върви по дяволите, аз съм котка и ще си правя каквото си искам". Да не говорим за пикането в обуквите, унищожаването на всички мебели и неприятно злия нрав. Винаги имайте едно на ум с хора, които много харесват котки.

10

Иванова

преди 3 години

До Анонименаз също,много противни животни ,съскат и се хвърлят върху мен ,както си седя.

9

Анонимен

преди 3 години

Не може да имаш фобия от котки. Те са хубави животни и имат доверие на човека.Виж да имаш фобия от змии може. Ама те са гадни и съскат лошо. Някой са и отровни.А котката какво лошо ти прави? Мека е, пухкава е, и лови мишките които са вредители. Едно време египтяните са строили паметници в чест на котките които пазели складовете със жито от набезите на мишките.

8

Milko

преди 3 години

Обичам котки

7

Анонимен

преди 3 години

Защо ми слагате минуси бе? Всеки има фобия от нещо, не трябва ли да сме толерантни.

6

cky2kbg

преди 3 години

ПОНЕ да бяхте написали защо ако цветовете на котката са повече от 2 задължително е женска! Всички котки с 3 цвята и нагоре са само женски. Няма мъжки. Обеснението е в генетиката но списвачите едва ли биха го асимилирали и обеснили тука. Който иска да се образова защо мъжките котки не могат да развият повече от 2 цвята.

5

?

преди 3 години

Аз се чудя защо не ми свършват парите, а то Трики била виновна за това.

4

Асан Карагъзъ

преди 3 години

До АнонименНе, не бяха бежанци, а чужди специалисти. Тогава бяхме братски държави. :)

3

Анонимен

преди 3 години

Имам фобия от котки - фелинофобия.

2

Анонимен

преди 3 години

Едно време виетнамците ги ядяха. Бай Тошо ги пусна уж като бежанци а те изядоха кучетата и котките после почнаха да ядат и гълъбите.

1

Анонимен

преди 3 години

О-о-о-х, какви ГЛУУУУУУПОООООСТИИИИИИИИИИИИИИИ!...