137

кромуел

преди 3 години

само така,много лешояди искат парче от баницата демек тертория ама ядец

136

Анонимен

преди 3 години

До ЦРУУж ЦРУ, а нищо не знаеш! СССР изпращаше в краварниците тонове злато (Au) за "тушьонки" от кравешко! От военните доставки ценни бяха джиповете, студебийкълите и доджовете! А и един-единствен самолет - Еъркобра - капризен, опасен, но зверски въоръжен и пасваше на смелите до лудост руски пилоти!С ленд-лиза руснаците плащаха с кръв срещу железа!Руснаците дадоха милиони жертви през ВСВ, а янките - 1/4 милион!

135

Анонимен

преди 3 години

При летеца тва ни чака

134

Тегоба

преди 3 години

То затова като гледам блока се напълни само с рашки ескейпнали от раша

133

Барселона

преди 3 години

Някой да вижда разлика от бившият СССР....В Русия си има тяхна....руска Демокрация....

132

сорос

преди 3 години

Полицията в западна мелезка европа и тяхната съставена от *** полиция я видяхме къв ужас е. знате ли колко хора има рзтреляни по грешка от полицията в германия даже и един бежанец има разтрелен наскоро в леипциг полицая беше оправдан брата на убития ще води второ дело.като имате напредвид че бежанците ги защитават мощтни глобалистки организаций.

131

Анонимен

преди 3 години

Петата колона в марш в ЛУЛАГ!

130

Петров

преди 3 години

До Калеко Алеко : Криминалната престъпност навсякъде по света може да се смачка само с крути мерки. Другото е демагогия. У нас всеки криминален престъпник е с повече права от жертват си. Справка - пловдивския лекар, когото вече няколко години правосъдието го върти на шиш, понеже е опитал да защити себе си и имуществото си от дрогиран ***, рецидивист.Рецидивиста не може да се превъзпита, единствения изход е да се изолира от обществото, но не да лежи в затвора, а да си изкарва хляба с труд.

129

Анонимен

преди 3 години

139, а ти разбра ли тук на къде ни води зеленчука?И какво от това?

128

Анонимен

преди 3 години

Комерсант е издание, финансирано от САЩ и Сорос.В Днес БГ все тях ни цитират.Явно не знаят за други издания в Русия и не искат да знаят.Американците правят така - пускат един бълвоч в някое контролирано от тях издание и после пращат такива като Днес БГ да ги препечатват и цитират.

127

Анонимен

преди 3 години

Поредната порция отрова и лъжи от западната пропаганда ни сервират.Точно за обяд.Но аз *** не ям. Да си ги чете авторката и тези, които плащат на редакцията за тези бълвочи.Абе хора (авторката, редакцията), вие телевизори имате ли? Какво ще кажете за отношението на "прекрасната" френска полиция по отношение на жълтите жилетки? Нито една статия не публикувахте за тях.А за полицията на САЩ нещо?А за Германия?Е, да, за такива статии не ви плащат.Аз мислех, че пъпа ви е хвърлен в Русия.

126

Анонимен

преди 3 години

комерсант да отскочи до уса , там първо стрелят после питат.

125

noFreeman

преди 3 години

това се прави, за да може, когато народа разбере накъде ги води ниския човек и атакуват кремъл, да има кой да му спасява ротшилдовото задниче... а заради ваксините и главоломно влошаващото се положение на хората финансово ще доведе недоволството ще ескалира... иначе като им гледаш 7-8 национални телевизии всичко е мед и масло... да ама НЕ и путарков скоро ще го усети...

124

малейййй

преди 3 години

Тези построиха пак К-У-М-У-Н-И-З-М-А.........Ким Чен Ун чак ще им завиди!

123

Анонимен

преди 3 години

Много правилно товарищ Жириновски каза че без Путин няма Русия, по точно той каза Русия това е Путин, Путин това е Русия. Руснаците са неблагодарен народ. Вместо денонощно да благодарят за охолния си и безгрижен живот на великия товарищ Путин те искат да се бунтуват срещу благодетеля си. Ето за това трябва да се отцепва, разбива, стреля и зястрелва.

122

Анонимен

преди 3 години

А КАКВИ ТРЯБВА ДА СА ЗАТВОРИТЕ КАТО ХОТЕЛИ "РИЦ" ЛИ ? ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИМАЛИ ПРАВА ХА ХА ХА ? А ЖЕРТВИТЕ СА БЕЗ ПРАВА НАЛИ ?

121

ЦРУ

преди 3 години

Путин си " ГЛАСУВА " доживотен имунитет с-у нак. преследване . Предчуства скорошният разпад ...и гладни бунтове ! При разпада на СССР.....САЩ ги спасиха от ГРАЖДАНСКА ВОЙНА и КАНИБАЛИЗЪМ ....със храни и долари ! През ВСВ ..САЩ ги спасиха от ПОГРОМ ...със доставки през " сев. морски път " на суровини ...оръжие...храни и 140 МИЛИОНА чифта БОТУШИ.......През 30-те по молба на Сталин....САЩ ги ИНДУСТРИАЛИЗИРАХА ! Все ги СПАСЯВАТ...а те все НЕБЛАГОДАРНИ . .......североазиатски монголоидни ДИВАЦИ !

120

Анонимен

преди 3 години

Полицията в Русия е тотално корумпирана.В тази насока трябва да се търсят решения а не в правомощията и.

119

Анонимен

преди 3 години

*** се тресе от предстоящия разпад

118

Ко???

преди 3 години

Така е в Америка от десетилетия...