9

Анонимен

преди 3 години

Ефикастността на тази ваксина е под 70%, освен това имаха проблем със данните от протоколите за фаза 3, където излезе че ваксинирането с половин доза е по-ефективно от това с цяла доза, което ги вкара в обяснителен режим, при който А З казаха че имало при някои пациенти грешка в дозировката, което хвърли сянка на съмнение върху цялото изследване. Дори англичаните които я разработват закупиха от Пфайфър и започнаха ваксинацията.

8

пепе

преди 3 години

Като гледам колко антиваксъри има, ще има васкина за всички желаещи. П.С. от "Тази година" остава още 20 дена...

7

do 3

преди 3 години

Да не забравяме все пак че по-умни от нас са все пак евреите. И ако не бяха ББ, ЕС, Кемтрейлс, Бил Гейтс, Костов и Мадона, досега да сме изпреварили всички. Тц-тц-тц, как начи целия свят се е съюзил срещу нас.

6

Анонимен

преди 3 години

Стига хора със тези ваксина,оставихте хората без работа и никой не го интересува.Ще умрем от глад а не от корона вирус.

5

Анонимен

преди 3 години

Според първоначалните планове, всички дози за британския пазар трябваше да се произведат на територията на Наглобритания, но заради възникнали проблеми с производството има известно забавяне.Не казват какви са проблемите, но преди месец и половина се чу, че Руският Фонд за Преки Инвестиции е сключил договори за производство на руската ваксина "Sputnik V" на британска територия от британски фармацефтични изпълнтели.

4

Анонимен

преди 3 години

Сега засега пълната текуща схема на ефикасността на ваксината на AstraZeneca е 62%.Интересни новини идват от Русия. Руският Фонд за Преки Инвестиции предложи на разработващите "оксфордската ваксина" AZD1222, AstraZeneca да се комбинира със "Sputnik V", чиято ефективност е 95%.Дали няма да излезе абсолютно точен руският виц:Гестапо перекрыло все выходы, но Штирлиц вышел через вход.

3

Анонимен

преди 3 години

Отлага се чипирането значи. *** за сега си остава свръх интелигентен и със свободно мислене.

2

Анонимен

преди 3 години

Това с антиваксърите е като някоя дето никой не и се натиска а тя повтаря как няма да се даде на никой.

1

Анонимен

преди 3 години

Супер, антиваксърите ще се радват. Ще се забави фашизма с ваксините който никой не ги кара да си слагат.