13

Анонимен

преди 3 години

Нейковците, каролевците могат да съветват само държави в Африка, Индия или в Латинска Америка.Пратете ги там да съветват пазарни талибани, либертариански африкански държави с пазарна икономика на мизерията.

12

анонимен

преди 3 години

И КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ КАТО СЛЕД ТОВА СПУКВАТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ ОТ ПРОВЕРКИ. ПРАЩАТ НАП, ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА, ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ, НОИ И КОЙ ЛИ НЕ ОЩЕ И АКТОВЕ СЪС СОЛЕНИ ГЛОБИ. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА МЯРКАТА ЦЯЛ ПАКЕТ С ДОКУМЕНТИ С ИЗИСКВАНИЯ И Я ТЕ ОДОБРЯТ Я НЕ.

11

Бунгар

преди 3 години

Тези 10% които са се възползвали не са в сивия сектор.Останалите 90% са в сивия сектор и естествено,че не отговарят на всички условия.Това е идеалния тест за да видим каква икономика имаме.Ганйо лъже себе си и след това чака държавата да му плаща,т.е от парите на всички честни граждани.Всички работели честно до сега са подпомогнати.Това е положението.

10

Фицата

преди 3 години

То хубаво 60:40, обаче като няма никакви приходи от къде да дойдат тея 40%? Нали затова хората плащат данъци и има обезщетение при безработица. Като се оправят нещата пак ще си намерят работа и готово.

9

Анонимен

преди 3 години

Вместо да го ... тея му правят реклама Нейков е един от най корумпе хора за последните 30 години . ПФу

8

Анонимен

преди 3 години

Мръсен костовист.

7

Пижо

преди 3 години

Почти една година след началото на идио*ката мярка 60/40 Правителството разбра, че не работела!!! Сериозно? Кре*тени!Естествено, че няма да работи. Първо, създадена е така, че да не работи. Списъкът от фирми се одобрява от МС, считай мутрата от Банкя. От тази мярка може да се възползват само наши фирми, които в условия на революция, са толкова глупави, че афишират връзката си с мафията. Второ, от къде работодателите, например едно заведение, което не работи зарази мерките, да вземат тези 40?

6

dmx

преди 3 години

Единствената мярка беше от 3 до 10 хиляди за МСП. По нея пари получиха 27 000 фирми, в пъти повече от всички еврофондове взети заедно. Затова я спряха не говорят за продължаването и.

5

Vlad_ko

преди 3 години

Мярката е моделирана така, че да не помага!Вчера получих обаждане от БТ за мой клиент което индиректно гласеше - или си оттегляте молбата за финансиране или ще инициираме проверка!Как работи мярката сега - финансират заплатите на служители, които са били на работа в периода на извънредното положение, като за база на финансирането вземат месец 08.2020 г. Ако случайно си назначил служител след тоя период учтиво ти казват, че няма да получиш финансиране.... Поредния абсурд в т.нар. държава!

4

Анонимен

преди 3 години

Повечето работодатели мамят държавата, затова не могат да се възползуват от тази мярка. Осигуряват работниците си на мин. работна заплата, на 4 часов работен ден и укриват доходи.

3

Хуан Нгуен

преди 3 години

Ааааа.........добър ден.

2

Анонимен

преди 3 години

10% от работодателите е и процента на близките до властта фирми + фиктивните фирми за източване на мерки създадени от хора на Бойко!

1

Анонимен

преди 3 години

10% от работодателите са се възползвали от 60/40, защото не са в сивия сектор. Очаквах поне 20-30% да не са сив сектор, но, уви, само 10% (ИТ сектор, чужди компании и т.н.) са чисти и затова и взеха адекватна помощ. Е, малко по-оптимистични са цифрите, защото доста не взеха помощ, поради простата причина, че точно пандемията им докара десеторна работа.