221

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Казах ви ,че тези ваксини са опасни направят ли ги задължителни бягайте където можете, света е достатъчно голям

220

Handel

преди 3 години

До ВескоДа перефразирам един борце от близкото минало:"Парата прави борбата"

219

Handel

преди 3 години

Целта е и теб, и другите *** да вкараме в затвора, но е трудно достижима. У нас лекар от както падна социализма не е влизал в затвора.

218

Веско

преди 3 години

Този човечец изглеждаше разумен преди половин година, но явно падна до средното гербаджийско ниво. Явно е заразно. 40% от населението вече го прекара вируса, той гони 70% ваксинации!? Ваксина срещу ГЕРБ трябва!

217

Анонимен

преди 3 години

Тръмп днес подписа указ. САЩ няма да изнасят ваксини преди да си осигурят нужните им бройки. В хладилниците по половин милион Борисов и Кунчев ще си изстудяват бирата. Тука ваксини ще видим най-рано през април. Борисов пак го подмамиха и го метнаха на черешата западните му "приятели".

216

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, това бабе 90 годишното от снимката се споминало след ваксинацията.Ти нещо по въпроса знаеш ли, защото съм алергичен и като ме клъвне комар се подувам?Дали имам шанс след ваксиниране срещу Ковид19?

215

Анонимен

преди 3 години

Няма начин, кунчо. Събирайте си фризерите и ваксините и право при бай Ставри за по-сигурно. Да не увиснете на някое дърво.

214

Анонимен

преди 3 години

Аз съм лекар и НЕ СЪМ УБЕДЕН,че ваксината е безвредна и ефективна, просто защото е по абсолютно нова и недостатъчно изпитана технология. Затова няма да се ваксинирам, нито пък семейството ми. Никого не агитирам да прави като мен, но съм изумен, защо хора които нищо не разбират, се опитват да ми пробутат претупана ваксина. ***, сър!!!

213

Я кажи

преди 3 години

ко стана с англичанката май е умряла що криете.Вие сте за военен трибунал заради недоказани ваксини.

212

Анонимен

преди 3 години

Започнаха да говорят за ваксини преди да са овладели ситуацията пред Вола Теле дето му викат

211

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Щом като лекари отказват да се "ваксинират", сметай колкто е безопасна ваксината на файзър, Майзър и пр айзър!

210

75239

преди 3 години

Откъде ще пристигнат тези доставки? Кога ще пристигнат? Пфайцер и Модерна имат ангажимент за по 100 милиона дози първо за САЩ. В Англия кампанията е в порядъка на изпитанията на още нерегистриран препарат. Ако у нас дойдат преди изпълнението на договора със САЩ, това ще означава, че и българите са предоставени от своето правителство като опитни зайчета. Евроагецията по лекарствата още не се е произнесла официално и все още никой няма право да разпространява ваксината Пфайцер в ЕС.

209

Анонимен

преди 3 години

Това не е ваксина, а антидот на биологичното оръжие Ковид19.Колко е безопасен антидота ще покаже времето.

208

Анонимен

преди 3 години

Някои се изнервиха от чакане на ваксината и сега убеждават другите да не се ваксинират, за да се докопат по-бързо до ваксина! Наистина подло - *** би другарче!

207

Анонимен

преди 3 години

На много отворени се правят някои сега, а Май месец ще се наредят на опашка да се ваксинират доброволно, защото гърците няма да ги пущат иначе на границата. Нали ги видяхме това лято - по 3-4 000 души на ден си правеха PCR заради гърците.

206

Анонимен

преди 3 години

Аз съм лекар и съм убеден,че ваксината е безвредна и ефективна,затова ще се ваксинирам, също и цялото ми семейство. Никого не агитирам да прави като мен, но съм изумен, защо хора които нищо не разбират, ми обясняват , защо аз не трябвало да се имунизирам. ***, сър!!!

205

Анонимен

преди 3 години

Кунчо, ако Боко или някой друг от шайката ви се ваксинира публично пред камери и в продължение на половин или една година не му стане нищо, няма причина народа да не се ваксинира. Направете го така както вие не носихте маски а задължавахте нас. Доста от вас се разболяха и започнаха да ги носят.Нека да видим сега с ваксините как ще е.Вие сте на ход.Давайте.Покажете че не сте страхливци.Или може би сте?

204

д-р Ох Боли

преди 3 години

И в нашата болница започнаха със списъците за ваксинациите. От 15 лекари в моето отделение, се е записал само един. Да видим какъв ще е процентът на желаещите при 1500 човека персонал в цялата болница!

203

Идеалист

преди 3 години

Къде е свободата на избора? Къде е свободната търговия? Зашо ни се предлагат само ваксини с векторни ваксини!?

202

Вито и дон Корлеоне

преди 3 години

те тоя трябва да бъде зазидан над камината