126

Кирил

преди 3 години

горе долу всички са към 100 лв. Аз си правих в "Надежда" - 120 лв. Иначе от началото на този месец , ако имате симптоми, личният лекар може да Ви издаде направление за ПСР което е безплатно.

125

Анонимен

преди 3 години

НЕКАДЪРНО РЪКОВОДСТВО.УПЛАШЕН БОРИСОВ ДА НЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ И ЛОГИЧНО СЛЕД ТОВО СЪД... ВСИЧКО ТОВА Е ЗА СМЕТКА НА УМРЕЛИТЕ - ПЪРВИ В ЕВРОПА

124

Анонимен

преди 3 години

До 151/ Ако визираш статистиката в празничните дни, то даже сме били и на нула в някои населени места. И колко са били тестовете през пролетта, колко са сега. Извади елката и брой. Може и да ги сметнеш.

123

Анонимен

преди 3 години

Язък за мерките... Пак ударихме 4к...

122

Анонимен

преди 3 години

Хайде който се чувства от ГЕРБ на опашката за ваксиниране,нали за това тревите,дайте пример.

121

Анонимен

преди 3 години

Тинквата знае,че с това ,което прави до сега обрече българина ,които оцелее на данъчен геноцид след пандемията !? Когато и да е той .......

120

Zoro

преди 3 години

До:143 Найстина ти е елементарна аритметиката. Първо вируса не е от една година. Второ в 80 хил. град всеки ден не се заразяват по 200 души. Лятото в цялата страна се заразяваха по 200-300 души.

119

Въпрос

преди 3 години

Има ли някой от Варна тук да знае къде правят в града ПСР под 100 лв?

118

Анонимен

преди 3 години

Заразените са три пъти повече сигурно, повечето си правят антигенни тестове

117

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си доста ограничен, за да защитаваш ГЕРБ под статия, която в цифрово изражение показва некомпетентността, безсилието, безхаберието и простотията на управляващите мафиоти. А не се лъжете: елементарните гербаджийски *** са тук, за да ни втълпят, че всеки, който не харесва или одобрява оня, дето пазеше колите на СИК под дъжда и неговата шайка от полуолигофренични престъпници, е "рушофилски ***".Не се кефя на Русия, просто ненавиждам вас, гербаджийски писоари.

116

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Когато има готовност за масова ваксинация, няма да има ковид, и ще ни молят- елате се ваксинирайте, да подпомогнете фармацевтичния сектор, знаете ли на колко хора плащат заплати, мда, тази припряност с ваксините, освен афишираните съображения, на заден план има и мотива да се осребрят парите, дадени за изследвания и производство на ваксини, по ирония на съдбата ваксините ще се перфектни, но причината - вируса, ще е изчезнал.

115

Анонимен

преди 3 години

Герберо-седесарската алчност доведе до разрастването на епидемията в България и хилядите загинали.

114

Анонимен

преди 3 години

До Covid-19Теб май са те праскали някакви руснаци, някъде. Поне казаха ли си имената или само ти го даваха на устата?

113

Анонимен

преди 3 години

И в какво Мангъров е сгрешил? Да не би статистиката да го е опровергала, или пък че цифрите са намалели. За един средно голям град от 80 хил души, по 200 човека дневно, колко хора са го минали вече за година. А за още толкова? Елементарна аритметика е. А може и цифрите да се окажат повече от жителите.

112

Анонимен

преди 3 години

Може би РЗИтата трябва да докладват числата разделени на десет, за да не се провали хотелиерския и кръчмарски сезон. Или пък ковид болните да се настаняват в хотелите, като си плащат за леглата и за румсървиз. Има начини г-н Борисов да си запази мазнинките по кръста.

111

Природозащитник

преди 3 години

Наблюдава се едно нехуманно третиране на вируса ковид-19, трябва да се защитят правата му, и да придобие статут на защитен вид, както е тръгнало с тези мерки и ваксини, децата ни ще могат да видят ковид само в зоологическите градини.

110

бай Чекмеджан

преди 3 години

Ке падне от власт на 22.12 .2020 ! Закодирано му е в датата !!!

109

От 128

преди 3 години

В Индия за да пътуваш от един град в друг град те карантинират за 14 дни. И глобата не се брои в рупии, а в тояги.Не ми се мисли сега покрай Коледа, Нова Година, Василов ден, Иванов ден, Йорданов ден какво ще се случи. Края на януари и началото на февруари ще е мазало.

108

Анонимен

преди 3 години

До Covid-19мръceнЦъpвул, вземи поспи малко, ще умреш от умора. Таен комунист си сти, нали ти казах няколко пъти

107

Баце Борисов

преди 3 години

Ако тенденцията се запази от Понеделник отварям детските градини. Лично съм го разпоредил.