60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Страхливите руски моряци тръгват на "навал" върху американски бойни кораби, влезли в руски териториални води! Смелите американци бягат на пълен ход с изпомачкани бордове и ракетна установка!Страхливите руски летци си правят гаргара с храбрите американски шпионски самолети-летят на 3 м от тях или ги вкарват в струята на двигателите си! Онези бягат панически!Винаги са били такива - и срещу Мамай, и срещу Гирей, срещу Напалионе Буонапарте, и срещу Хитлер!

59

Анонимен

преди 3 години

До Руска ваксина-смехБях ти отговорил, но тукашните ти дружки са ме изтрили? Това да ви е най-голямото щастие в живота!А който може да направи Су-57 с двигатели "изделие 30", може да направи всичко, което се прави по белия свят!

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58"руснацити като цяло са страхливи самохвалковци знаят че техниката им неструва и ги е страх"Жалко късче разлагаща се органика! Руснаците ни освободиха, и не само нас! Те са смели да откаченост, западняците не могат да разберат как може да поставиш честта и свободата над живота си! Знаеш ли, че всяка сряда по обяд в цяла Дания вият сирените, защото една сряда немците нападат и изнасилват страната им? А знаеш ли колко пушки са гръмнали срещу фрицовете? ЕДНА в Ратушата на Кьобнхавн!

57

Петров

преди 3 години

Г-н Агов очевидно лъже: Военния бюджет на САЩ и останалите натовски държави общо 1500 млрд. долара, на Китай 250 млрд., на Русия 75 млрд. Западните граници на Русия са плътно обкръжени от войски и бази на НАТО. САЩ нямат на границите си чужди войски и бази. Кой е заплаха!

56

Недоразбрал

преди 3 години

Баш лъжеца вика,че другите лъжели?!Как си представяте,че 90%от медиите в САЩ са против Тръмп?!Не говори за среднощните пратки с по 400 000 бюлетини между 2 и 4 на разсъмване.Изключително за Байдън?!Ама нито една за Тръмп?!Нагласена история!!

55

хейтя за стинки

преди 3 години

България е прът в колелата на $оро$, ?-либералите, ИК, масоните, илюминатите , Ротшилд и не на последно място , Новия световен ред. Всички се боят от нас , защото сме последния редут на свободния свят- та някаква Русия не е проблем за българската интелектуална, икономическа , военна и политическа мощ.

54

мдаа

преди 3 години

Нали Крилов беше написал баснята за вълкут който казал на агнето че му мъти водата , въпреки че то пиело от течението под вълка.Руската работа ми прилича на руската баня

53

X

преди 3 години

Заслужавате разстрел !

52

Дали е вярно?

преди 3 години

Не можах да разбера, този Асен Агов внук ли е на онзи Асен Агов, който е внесъл динамита в църквата "Св.Неделя"? Това е важно, защото се нагледахме на комунистомразци, които се търкат с керемидка от миналото си! Станаха най-големите еничери! Иво Инджев, Евгени Дайнов, Бойко Ноев... Няма да ми стигне мястото!

51

Даа

преди 3 години

Агов е от добрите журналисти. Компетентен.

50

Анонимен

преди 3 години

Кой го бръсне Агата за слива. Да си гризка пенсийката и да се скрие.

49

Barba Ganios

преди 3 години

До Тръмп президентdo52 ...a dano !!!

48

Barba Ganios

преди 3 години

...AGOV E GNIDA !

47

Няма значение

преди 3 години

До Анонименама то е ясно, че няма да тръгнеш...просто ще те подкарат...

46

Руска ваксина-смех

преди 3 години

А бе хора вие вервате ли на ***, те шевна машина и лека кола не могат да направят като хората, та ваксина ли ще направят...

45

Анонимен

преди 3 години

То е ясно, че най-голямата опасност за демокрацията в България иде от северозапад. Ако искаме пак да не паднем под руски ботуш трябва да се разграничаваме ясно от путинските хибридки и да си вървим по европейския път. А марийчетата нека си пискат.

44

Тръмп президент

преди 3 години

Байдън НЯМА да е президент! Тръмп ще е президент отново и той ще натика глобалистчетата в затвора. Не слушайте, какво ви говорят от средствата за масова идиотизация. Тръмп няма да даде властта на Байдън. Ще въведе частично военно положение и ще преповтори изборите, но този път само с гласуване на място, а не като сега с подправени бюлетини и програма Доминион, за прехвърляне на гласове от Тръмп към Байдон. С О Р О С ще бъде арестуван. Обама също. Чакат ни добри времена!

43

Анонимен

преди 3 години

Асене, яко те пере сачмата.

42

Анонимен

преди 3 години

Млифка, ама те издялкаха...

41

Уточнение

преди 3 години

Искри в смисъла на статията между Русия и България няма.Има едни хора от една турска партия, която в противоконституционна, които не спират да кладат огън между Русия и България, в изпълненние на неоосманистките повели на Чорбалан ефенди.Както и драскачи, набедени за джурналисти, които дрънкат проcroти по поръчка.