224

Закъснял с 3 месеца

преди 3 години

Аха, закъснял съм с три месеца/ изчаквах де/, ама развитие нЕма,... е, има едно, че писането ''за срещи '' на обикновенни хора с извънземните секнаха,Вече знаем за тайната база, ама от коя страна на Марс е - от светлата или от обратната страна

223

Учен....

преди 3 години

И аз не съм видял истински индианец, но от филмите го разпознавам. Та те така и с извънземните...Колкото си искаш ги има в книгите и сензацийте. По - добре да не идват, защото ще се ни се случи случка,като откритията на Колумб...

222

Анонимен

преди 3 години

На 87 г. може и демеция да има този човек. На моята тъща с деменция все и се превиждахачужди хора дошли в дома

221

Стар набор

преди 3 години

Много ми е интересно как и кои земни и извънземни са подписали договора за експерименти. Звучи като договор за сътрудничество между БГ и СРМ, а познайте кои са в този случай извънземните.

220

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

Уж се пази в тайна, пък е обявено от ръководител на космическа програма.

219

до 249

преди 3 години

Не, дрОгарю, грешите! Американците са на Марс от 1978 г., а от 1987 г имат на Марс две бази: военна и научна.В 2015 г към военната база на Марс се присъединиха немците от космическата флотилия на Третия райх, иначе, разположена в Антарктида. От 2006 г. до 2008 г. правнучката на президента Дуайт Айзенхауер Лора Айзенхауер пребиваваше в научната база на Марс и имаше много интервюта с нея, ама вие не четете...

218

Анонимен

преди 3 години

Според написаното, това се е случило сега и се пази в строга тайна. Но човекът го знае в подробности въпреки, че е пенсионер от 2011 година. Как?

217

муспи

преди 3 години

Извънземни, независимо добри или лоши, не биха се навели да говорят с евреи, от гнус

216

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни глупости.Американците каквито са фукльовци да пропуснат да обявят за база на Марс и то с извънземните?!!Вие вярвате ли,че Тръмп дето по цял ден пише щеше да се сдържи,най малкото за да спечели вота.

215

ясноливие

преди 3 години

истината е в Бог И.Хр.не в измислени от чов.извънземни

214

че геара

преди 3 години

на тоя свят всичко е,лъжа

213

нии сме на всеки кил

преди 3 години

Аз щом не съм видял из вън земен чиляк,значи няма,няма,няма,няма

212

Само питам

преди 3 години

Извънземните от Северна Македония ли произхождат?

211

Йхй

преди 3 години

До АнонименЯвно китайския ,японския, корейския и индийските наречия са трудни за извънземните за комуникациия и затова са избрали универсалния английски! Кой днае-може пък и да са ходили на курсове в някой школа по английски! Ся ако та яшкола заяви,че при тях са научили ингилийски извънземните -направо освен страхотната реклама,ще си навъди и много други школници!

210

Проф .Вучков

преди 3 години

Пийте си ги тия хапчета бе уважаеми зрители! Хората на 87 год.страдат от какви ли болести,забравят,напикават се,губят си ченето и т.н.Само тоя дядка да ни информира едно-на какъв език си говорят "извънземните" със вас земляните-на иврит ,на ингилиски,н амакедонски/щот тия с апървите/,на гръцки-люлката на цивилизацията,на руски-щот Путин ще се обиди май,или на нашенски шопски диалект?А бе дядка-пий ги тия хапчета бе...

209

до 240

преди 3 години

От кокошката бе ентелектуалецо!

208

ПроСоТо

преди 3 години

До ИстинатаСЪГЛАСЕН!..Но още известния физик Ферми е задал въпроса:-"Добре,има "извънземни",НО КЪДЕ СА ТЕ?"..Да си мислим,че сме единствените .."разумни" същества във БЕЗКРАЙНАТА Вселена ,е ...безкрайна малоумщина...В същото време обаче правим една грешка:-Ние търсим .."Живот",ПОДОБЕН на нашия!!!!При това в нищожно малка област около нас.Това е много важно!..И МНОГО ПОГРЕШНО!..но това е дълга тема...На нея се упражняват всякакви фантазьори..

207

Истината

преди 3 години

Повечето от тук гледам,че пишат че не вярват в извънземни.Тези който не вярват са много ограничени и прости хора да си мислят че ние човеците сме единствените в тази галактика.Ние от къде сме се пръкнали ???Ние по-скоро дори сме продукт на извънземни ,със сигурност не сме се пръкнали от маймуни.Има толкова неща който знаят във Ватикана за света,че ако ги разкрият 70% от хората ще получат инфаркт от тяхните новини.БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ ИЗВЪНЗЕМНИ ИМА И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ.

206

Течо

преди 3 години

Изперкал е дядката.

205

Мишо

преди 3 години

Затова искат да ни ваксинират с американската ваксина на Пфайцер за да ни вкарат чужда ДНК в организмите и да станем извънземни марионетки! Мамка ви, разкрих ви плана! Бил Гейтс е собственик на Пфайцер и пряк съмишленик на извънземните, които искат да ни превземат.