124

ВЕТО

преди 3 години

ВЕТО !!!

123

Бунгар

преди 3 години

Докато търпим такива ченгета-доносници и псевдоисторици да казват кой какъв е и да говорят от името на България и даже от името на Македониа,няма да прокопсаме. Тази ли вмирисана сви ня ще каже кой какъв е за какво се бори.Сбирщина от ченгета и крадци-тарикати дойде време да диктуват външната политика на България.Никога повече не трябва да помиришат Парламент и да връщат заграбените имоти на истинските македонци в България.

122

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще кажат че българите говорят на македонски, че пишат на македонски и кирилицата е македонска. Ще кажат че Македония е била на три морета и Русия е спасила тях от турците и е откъснала България от пределите на Македония. Ще кажат че българите са поробени македонци и Тракия, Пиринско, Добруджа, Гърция, Сърбия са бивши македонски територии.Те ни мразят, защо да не ги мразим също?Защото само се правят приятели, а в гърба ни нож ще забият при първа възможност. Българин звучи обидно там

121

Бе да попитам

преди 3 години

В македонските народни песни на какъв език се пее ?

120

Вето

преди 3 години

Вето

119

Анонимен

преди 3 години

Русенския клоун Каракачанов се из с рана метеното, за което съм го проклел до 4-то колено. Бойо хитреца го пробута напред да се излага.

118

Anonimen

преди 3 години

Виж колко сте жалки и колко не ве е...ат в Европа и подалеко.На най-важния мач на Кубрат недопускат никакъв журналист от България!Да ви говори нещъо това?Държте темата Македония да ве разберат в Европа и да ви се чуе гласът!НАПРЕД КОБРА,МАЧКАЙ!

117

кръпел

преди 3 години

Училища и църкви са строени от местните хора много по рано и те много добре са знаели какви са !!! Няма как България да прави училища и църкви в османската империя !!! Борбата за независима бълг църква започва още през 1822 год и главно от българи от Скопско .

116

кръпел

преди 3 години

До MkDonКогато е създадена Българската Екзархия 1870г НЕ Е имало Българска държава !! може малко да се образоваш безплатно :)https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B5%D0%BA%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D1%8F

115

MkDon

преди 3 години

До петричЗначи кога ви одговара Турците се во право, кога не и одговара Грците се фалсификатори? xD

114

Анонимен

преди 3 години

Продажниците да оттеглят съжденията си и да не правят спънки за Македония.

113

MkDon

преди 3 години

До кръпел 112Знаеш дека тогаш во Македониа населението 90% било неписмено? И тогаш доаа Бугарската Егзархиа испратена од Софиа. Тогашна Софиа и денешна Софиа уствари го имаат истиот сон. Така да ништо од то што го читам овде денес не ме чуди. ;)

112

Ангелов ГР

преди 3 години

А какво изобщо прави днес в България партията ВМРО. Не е ли малко противоконституционна? Каква Македонска и каква Революционна организация ни е нужна днес?

111

Предложение

преди 3 години

В Албания има признато българско малцинство и език, во Републиката Северна Македония - няма българи, няма български села!Во Скопие няма нито една улица с българско име!А колко само са в София и други български градове топоними от областта Македония!Да вземем да ги прекръстим! Например пл. Македония - Горно ***, Скопие - Ново Карлуково, Вардар - Калище...

110

Анонимен

преди 3 години

До 5-ko раята може да е била неписменна но турците са били писменни .И сега ромите са неписменни но всеки може да направи разлика с други етноси . ...

109

кръпел

преди 3 години

До 5-koраята не е била неписмена във всяко село е имало църква и училище и това е изградено и поддържано от местните хора . Защо Гоце Делчев е бил учител в БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ В ЩИП ? Защо не е преподавал македонски защо не е имало македонски училища ????

108

Анонимен

преди 3 години

Шарен свят, много езици! Английски и американски, австралийски и новозеландски, аржентински, уругвайски, чилийски, еквадорски, мексикански и още! Саудитски, катарски, дубайски, йордански, египетски и още много! Немски, австрийски, швейцарски в някои кантони...Ако макетата знаеха какъв австрийски и какъв баварски има по чукарите! Дали щяха услужливо да им съчинят няколко знака, някоя запетайка отгоре?

107

Фараон

преди 3 години

Кога си признаят,че говрят и пишат на български диалект,тогава им дайте зелен светофар,иначе не!

106

петрич

преди 3 години

А зошто на пописот во Грциа во 1928 година пишува дека населението зборува Македонски, а не Бугарск па заштото византициите са лукави за територия като сърбите всичко са фалшифицирали но ходи чети архивите на турците в цариград кои какъв се е писал в скопие и в солун по произход

105

анонимен

преди 3 години

па нема лошо поженили сте посръбчили сте се па малко миш маш , ама у главите ви миш маш е у повече