11

....

преди 3 години

Метеж на поколението от САЩ 94 и може и да стане нещо.

10

Анонимен

преди 3 години

Докато не се махнат от управлението всички от футболистите от отбора САЩ 94-футбол няма да има.Доказани некадърници с нисък интелект....

9

Рендето вьорнер

преди 3 години

Националният отбор вече не се нуждае от селекционер, а направо от вълшебник.

8

ВЪПРОС

преди 3 години

Треньор за 1 милион Годишно ще се Намери , ще намерят ли Отбор .Иначе и Илиана Раева да стане Треньор за още един Милион - Ще комбинират Мажоретки с Сексидоли .

7

Анонимен

преди 3 години

Емил Костадинов беше отличен футболист. Като управленец във върхушката на БФС, обаче, той доказва вече години наред, че не го бива.

6

Замислете се

преди 3 години

Кога имахме футбол и футболисти? Тогава когато нямаше букмейкъри, национални лотарии, тото и коефициенти. Нямаше букмейкъри, но имахме истински футбол и успехи.Сега какво имаме - букмейкъри на килограм, футбол-на дъното.Запитайте се - футболистите ни футбол ли играят или играят с коефициенти?

5

4epa

преди 3 години

КОСТАДИНОВ, ЛЕ4КОВ , МИХАИЛОВ- СА КАТО ТРЪН В ПЕТА ЗА БФС И БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!!!!!!! С ЕДНА ДУМА ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ !!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Емоооо, не е от селекционера, толкова си могат татуираните.

3

Вейхайвей

преди 3 години

Не се сдържах и го пиша. Гледах го по тв-то преди време. На екипите на националите ни щяло да има мотиви от априлското въстание и пр. Дали ги има не знам. Но ги махнете ако е така. Знаем как завършва въстанието. Толкова победи имаме в историята си. Сложете някои символи от големите победи. Не е смешно. Звучи откачено, но всички обвиняват момчетата. Не понасям все те да са виновни.

2

Анонимен

преди 3 години

Аре, че ще ледаме гола от Парк де пренс.

1

Анонимен

преди 3 години

Махнете всички некадърници от БФС включително и Домовчийски и футбола ще се управи