135

Анонимен

преди 3 години

Горките даскалки и лелички.

134

Анонимен

преди 3 години

Тая госпожа нали отговаря само за София!Що казва какво да се случва в цяла България!!И журналистите-мнооого сте некомпетентни.Само слухове разпространявате!!!

133

днес

преди 3 години

Еми днес са повече от вчера откритите заболели, а неоткритите изобщо и не искам да се замислям колко са... Аз не разбирам защо е това бързане. Като са издали заповед - да я спазват.

132

Ямболски цървул

преди 3 години

Чета и се мая... Много има,които си мислят,че с това затваряне....ще избягат от ковида....Не,само го забавят!

131

11

преди 3 години

Питайте Перлман как реши оная хипотеза - физика и геометрия. Да ама той е учен, аз съм артист. Е няма да разберете как ...ама ако Пеевски си пази архивите на вестник Шок - вижте к'ви разказчета за нацистки стокхолмски синдром има там ...

130

Анонимен

преди 3 години

Фифи Перото ок Корекома нали е даскалица?Айде, юруш в някоя група я назначете, че половината учителки са пред пенсия!Да видим тогава каква песен ще е пее. Щото да управляваш 2 милиона овце не е като да дишаш в една стаичка с 30 потенциални вирусоносители. Да им бършеш дупетата понеже мама не може да ги научи как се ходи на тоалетна - щото маникюра и рисунка на Ван Гог.

129

Инфлуенср

преди 3 години

А фитнесите кога??

128

Станаха шест:

преди 3 години

Трябват за племето ми ... Заслужих си ги!

127

Та понеже питат:

преди 3 години

Кое та кое е десетото нещо. То аз не исках да се стига до него заради палестинско- израелските свински уж божи заповеди дето ако ги спазваш ще можеш да казваш само Беее, Беее, Беее, но десетото нещо .... Никога не забравяйте, че в разцвета на Третия райх, в най- голямата пропаганда на Гьобелс един град и само един град е сочен за блестящ и образцов нацистки град - град Кобург в Саксен. Толкова за естеството и характера на негово нищожество С2С. Много говори и казва това между редовете ...

126

Ааас

преди 3 години

Господа и госпожи управляващи. Разходете се по болниците в страната и стига сте гледали София, която по заболеваемост не се отличава от провинцията и преосмислите решенията си пак. Пожелавам Ви поне една Ваша заповед да издържи два дена. Побъркахте народа БЕ шушляци такива. Да идват изборите и да ви сменеме както направихме с НДСВ. Не се издържате вече.

125

до 123

преди 3 години

Ако наистина така мислите - че детските градини са измислени за това, по-добре замълчете. Има детегледачки. Учителите не са ви бавачки. Учителите са там, за да научат на нещо детето ви, да го обучават и възпитат в някои навици. Тъй че, реално - Вие имате нужда май само от това някой да ви "гледа" детето - варианти много.

124

хохохо

преди 3 години

Кои данни очаквате по-точно? Тези, които не обявяват от разни лаборатории или скритите данни от болните, които нямат тест, но се веят по улиците? На каква реална база решавате да отваряте това и онова?

123

Анонимен

преди 3 години

Видяха ви се малко починалите ли!!!!!

122

До 119

преди 3 години

Тук никога няма да стане така както е на запад защото си имаме Бойко ! Така ,че свиквай...И не е смешно ,а темата е сериозна. Ако си безхаберна майка дето си оставя детето на майка си не коментурай ,а си дръж отрочето при мама и не го пускай на градина . Някой от нас нямат тази възможност и се нуждаем от функционирането на детските градини. Те са измислени за да могат родителите да ходят на работа и да изкарват средства ,с които да отглеждат децата си . Просто е.

121

Анонимен

преди 3 години

Данинте са изкривени поради факта, че масово хората си правят само антигенни тестове и не правят PCR защото не искат да карантинират семейството им и се опасяват от работодателите си, че ще се затвори работата в бригадите. Вчера тук в сайта имаше статия за една ларобатория без лиценз за PCR тестове. Тези лаборатории един Господ знае колко са много. Намериха им цаката да не се карантинират и така тестовете от тези лаборатории остават като черна борса. Така, че аз не вярвам на нито една дума на Ф.

120

До 114

преди 3 години

Браво, господине ! Детето ви заслужава уважение ако е така както казвате. Аз самият съм на 43 години към момента и мога да се похваля ,че на 4 годинки четях гладко и знаех всички столици на държавите по света ( набор 77 съм ,а когато бях на 4 нямаше Интернет и сегашните условия на информация!) .Сам се учих и разгъвах картата на света на пода и попивах...Та ,не може да ми казвате без да ме познавате ,че си "ХВЪРЛЯМ" детето на градина и съм безотговорен! Просто ОТИВАМ НА РАБОТА! А това е задължени

119

фактиии

преди 3 години

На Борисов разни ресторантьори, монтьори и нз си кви са му по-важни от учителите. Евала, бе! :D

118

хаха 115

преди 3 години

Ти имаш ли идея какви са базите в чужбина - за детските градини говорим, как се работи с до 10 (ДЕСЕТ) деца и на какъв режим са? Изобщо имаш ли представа какво е отношението към учителите в другите държави? Нямаш. Очевидно е. Когато и тук стане така, тогава приемам критики и опити със здравето ми!

117

едно и също

преди 3 години

Всеки път като стане дума за отваряне и затваряне започва един безкраен спор. Стига вече! Учителите не са ви опитни мишки! Защо някой не каже нещо по повод на това, че заплатата в Лидъл е 1470 лв? М?

116

хей, 115

преди 3 години

Много удобно пропускате да споменете, че навсякъде по света градините са почасови и не са по 12 часа отворени.Децата по света на спят на легла с чаршафчета и възгалавнички в градините. 1-во не са повече от 12 деца в група.Не като в България по 33 деца в група. Второ-децата по света си носят обяд - не като в България да се пл-ющи по 4 пъти на ден в градината.Закуска в 9часа.Плод в 10часа.12часа обед.16 часа сл.обедна закуска.От 7 до 19 часа отворена градината и в групата 3 тоалетни само и 3 чешми