9

Тато из Правец

преди 3 години

При бай Ви Тошо бездомни нямаше! Кой не скача е червен...

8

Еврогей натовец

преди 3 години

Путинови фейкови новини за просперираща и благоденстваща еврогейска България!!!

7

8

преди 3 години

До Анонимен Демокрация т.е. Капитализъм като скрита форма на фашизъм !Няма грешка!

6

Анонимен

преди 3 години

До ...и това е БългарияПод комунистическото робство! По-добре да е турско!

5

...и това е България

преди 3 години

Под мъдрото ръководство на БКП - народните предатели....

4

Теди

преди 3 години

Това не е изход да бъдат евтаназирани хора ,защото били клошари, а им трябва помощ и подкрепа докато са живи. Той Господ на всички ни ще затвори очите рано или късно - не са виновни казината а като общо състоянието- безработица,болести конкуренция ,не е толкова лесно понякога

3

Анонимен

преди 3 години

НЕ само казината са виновни, г-жо или г-н 3!Знаете ли колко семейства има, които зарязват близките си на произвола, гонят ги от къщи, заграбват и продават вещите им за пари и пр.Оставят ги без подкрепа, бездомни, и това безотговорно отношение ги е съпътствало още от детството им!От такива безхаберни родители и семейства в криза произлизат тези нещастни хора, нямало е кой да се погрижи за тях.Не всички са престъпници, лентяи.В БГ още не се третира като престъпление насилието в сем.

2

Усмихнатият Голмайст

преди 3 години

Номер 2 , имай малко човещинка и състрадателност. Знам , че е неприятно да ги виждаш, но чак да ги приспиват...Почти съм убеден, че не си сериозен и просто си го написал да привлечеш внимание. Във Варна живея и виждам , че има някакво развитие в това отношение. Клошар утре може да е всеки един от нас. Виновни до голяма степен за това са КАЗИНАТА. На всеки 100 метра има заличка. Да всеки си има глава и никой не те кара насила, но според мен закачиш ли се и си край.

1

Анонимен

преди 3 години

Бездомните би трябвало да ги събират в лагери и ако никой не ги потърси 90 дни да ги приспиват хуманно.Пълно е в София с клошари возят се в трамвайте тролейте трупат отпадъци миришат лошо събират се да се напиват уринират заедно и да избухват с торбите извадено от кофите.Очевидно е че някой хора завинаги ще си останат в кофите защо да пречат на останалите граждани?