88

Бай К

преди 3 години

До бай Хпо ефир 2

87

Анонимен

преди 3 години

Споко бе каквото и да стане продължаваме напред. Все ще се намери някой да те съжали и да се остави да го биеш

86

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонименако има достатъчно залози за нокаут първи рунд първа минута нашия едва ли ще устиска и 30 секунди след гонга. той е просто джобър за шампионите нищо повече. казва каквото му кажат и пада от който трябва. нещо като хълк хоган, ама тери има докторска степен по икономика и не бие хлапета по кръчмите.

85

бай Х

преди 3 години

по кой канал ще го дават

84

Очаквам

преди 3 години

поза щъркел с изплезен език :D

83

до 86

преди 3 години

комунизъм и съвест, ти чуаш ли са ве? кви простотии говориш? осмисли малко нещата

82

Анонимен

преди 3 години

покрай силата и моща Кобричката ще почувства и разни други неща в събота и те ще са също вероятно силни и мощни и тнт

81

Анонимен

преди 3 години

Вечното голямо самочувствие.Да видим на 12-ти, какво покритие ще има.После само да не реве и да се оправдава, че някой друг му е виновен.

80

Анонимен

преди 3 години

Ще видите новия Коврат Пульов след като почувства силата и мощта на Джошоа.

79

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става от нас. Такива комплексари няма никъде по света. Една шепа народ.... Закривай

78

Анонимен

преди 3 години

абе имаме си поговорка, за големия залък...

77

истината

преди 3 години

Пулев ще бъде нокаутиран в първия рунд. Не съм хейтър, просто разликата в класите е огромна.

76

до 85

преди 3 години

не може да се прави никаква аналогия между националния отбор от 1994 и кубрат пулев.Националите тогава бяха малко или много продукт на комунизма . Имам в пред вид - съществуваше понятието съвест , дисциплина и тнт. Част от тях се бяха и измъкнали да играят навън и тнт. Принципно бяха читав народ и като хора първо и като футболисти второ .Кобрата е е една пълна мут-ра (като манталитет) , и като човек е абсолютен ***.

75

забрави за безплатно

преди 3 години

До Анонимен 68Сега Аспиринчо няма да се бръкне!

74

Успех, Кобра!

преди 3 години

Чета и не вярвам на очите си. Българин ще се бие за световната титла, а вие го плюете, сякаш Джошуа е "нашият", а Кобрата е враг! Аз му пожелавам успех! Тези от вас, които помнят лятото на 1994 година, нека да разкажат на другите дали футболистите от националния отбор ги деляхме на левскари, цесекари, чужденци и т.н. Нека отново бъдем българи! Давате ли си сметка колко народи ни завиждат за този мач? Колко големи страни нямат такъв боксьор? Ама не бил "убав"! Андреа била чалгарка!

73

11

преди 3 години

До ТонкатаТоя Тонката, гледам и в други новини, навсякъде му се привиждат руснаци и русофили, дори новината да няма нищо общо с тях. Изводът е, че със сигурност са го чепарастили руснаци, просто няма друго обяснение.

72

медалист

преди 3 години

начеее аз като бях млад и играех мачувее, пусках пу идна бруталнапрааадня, ония бегаха от мен, съдиите ги наказваха, накрая идваха и се зашеметяваха от вонята и аз баааам отгоре с тупалката. станах рекламно лице на бял боб "Родина" ЕТ Малко Напърдичево

71

Анонимен

преди 3 години

Кубратчо ... да се боксираш с кличко и джошуа и тнт , не е като да биеш шама-ри на сервитьорките в чалготеките в студентски град , че не са ти донесли шишето веднага , та да се насмучеш.Тоя път ти ще ядеш шама-рите след няколко дни , и яко !

70

Тонката

преди 3 години

Са на местото на Кубрат,ако беше Поветкин всички пишещи тук Червени родоотстъпници щяха да стискат палци за Руснака:):):):)Само,че Джошуа вече много лошо преби като куче Поветкин с брутален нокаут:):):):)

69

Гунчо

преди 3 години

До Дали бе? Казва се: маче у дирек.