15

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ или комунистите са виновни?

14

Знаете ли

преди 3 години

защо в Германия няма бай Ганюювци? Защо там няма ваши-наши и яко дерат с глоби, а им нарушиш правилата. Затова не цъкайте с език като чуете швабите това направили, онова направили.

13

Алеко

преди 3 години

Бай ***, много ти ареса либерастията, да си въртиш номерата както си искаш, а другите да го отнасят! Държиш се като себе си! И винаги си по-учен от учените, най ги разбираш нещата. Целия свят е разбрал, че маските са полезни и задължителни, само ти пак ербап го даваш! Ти си пак най-добре разбрал! Това учени бучени, къде ще ти стъпят на малкия пръст. Те са магарета, пък ти си ат!

12

Анонимен

преди 3 години

света полудя заради един грип.представям си като китайците пуснат летящите чинии и започнат да палят наред, все едно има извънземно нашествие.тогава ще настъпи масова психоза,

11

бай ганююю

преди 3 години

До Правилногосподин професоре *** раздаващ мнения и акъл....ковид *** се казва на хората,които носят маски и си въобразяват че парцалите на устата ги пазят от нещо!!!....и настройването на хората един срещу друг как заради тези без маските умирали хората и те им били виновни?!?!...та това настойване и глупаво оправдание е само с индивиди с психически отклонения!!!...апропо статията е типичн фХейк нюз!!!

10

Правилно

преди 3 години

Така се възпитава народа. С глоби. Едно време с дърво.Така трябваше и тук да направят (не повече от 200 лв) и да се раздухва в пресата. (Ама Бойко по му са важни изборите и пачките от ЕС).Да видим щеше ли да има ковидидиотии. и дали щеше да има по 200 трупа.Сигурно не, защото тея смелите, не обичат да им бъркат в джоба.

9

Анонимен

преди 3 години

Жалко! В материала не е посочено името на хотела, което би позволило на потенциалните туристи да правят информиран избор, когато решават дали да предпочетат хотела като място за отсядане или не.

8

Анонимен

преди 3 години

А тук няма и предупреждение да му направят.

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Тук в хотели ритат камериерки по главите.А началници като Б.Рагин молят всичко да се потули, за да няма отлив на шведски туристи.Същия Рагин, дето щеше да скача от 3-тия етаж.

6

Жоро

преди 3 години

Ово е стандарт!

5

Анонимен

преди 3 години

Ужасен ужас. Всичко живо ще измре. Ковид психари, налузвайте чувалите против вирузи. Че оня бил цайса е готов с химикалите и чипчето. Ще ви го натътрузи без да се усетите.

4

наблюдател

преди 3 години

Няма Тън Мън.

3

Селя Ния Ицова

преди 3 години

Предлагам услига копи - пейст + гугъл превод !За първите 10 обадили си има бонус изненада!

2

Анонимен

преди 3 години

С тази карантина като се вживеят.Все едно хората са стадо овце.

1

НИЕ

преди 3 години

Някой да ограмоти журналистката НИЯ. От обърканите и драсканици на хората им се повдига.