19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18И аз винаги съм се чудил много преди тази истерия с ковида. Защо все ваксинираните ***, че някой не искал да се ваксинира и той? Нали те са вече подсигурени? Рискът уж би трябвало да е за неваксинирания, ама не можело тъй....

18

Анонимен

преди 3 години

Преди тия *** зяха по маските, сега зяят по ваксините. Дано *** всички такива изро.ди. Не ми пука.

17

Анонимен

преди 3 години

нямало смисъл да се ваксинират хора под 40 г.?За да разнасят заразата и да унищожат колкото е възможно повече хора над 40 г. ли?------------------е.ати логиката - ами нали тези над 40 г. ще са ваксинирани и тях вирус няма да ги лови (щото това е идеята на ваксината), няма никакво значение дали тези под 40 г. не са ваксинирави и "разнасят заразата"

16

Бау

преди 3 години

До 18Ако не влезе в болница този без ваксина, аз нямам проблем. Ако обаче болниците се пълнят с хора, които ги е страх да не ги чипират е проблем....

15

Анонимен

преди 3 години

Не съм специалист и акъл не давам на никого.Нека всеки сам си решава какво да прави.Само не мога да разбера страховете на тези,които ще се ваксинират.Нали ваксината ще ги пази.Какво значение има тогава за тях факта,че много хора не искат тази имунизация.Логично неваксиниран заразен човек не би трябвало по никакъв начин да навреди на пазеният от ваксината ваксиниран.Ако това не се случи и ваксинираният се зарази,това означава,че трябва да вземе ампулата и да я завре в дирника на производителя и.

14

Бау

преди 3 години

До 18не е стерилитет проблема. Четох, че ако се ваксинираш няма да ти става ... пишиту! Правят го нарочно, за да си продават Виагра-та!

13

Анонимен

преди 3 години

"Но защо заговориха, че нямало смисъл да се ваксинират хора под 40 г.? За да разнасят заразата и да унищожат колкото е възможно повече хора над 40 г. ли?"....... ....... .......Съвсем не, умниче. Защото някои вече схващат, че крайният резултат от ваксините е СТЕРИЛИТЕТ. Затова тези, които са по- в час и с все още незакърнели граждански и етични устои, като проф. Костов, например, съветват да не се ваксинират по-младите. Както се изрази той - на тези хора им предстои да създават ДЕЦА.

12

Анонимен

преди 3 години

СЗО се грижи пандемията да не свърши скоро

11

Бау

преди 3 години

народа никак не му харесва, че не е задължителна. Няма с/у какво да се бунтува и да обяснява как никой не може да го принуди :D

10

Жоро

преди 3 години

Антиваксърите счупиха ***!

9

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх от мечки да не ходи в гората. Всеки си преценява дали да се ваксинира или не. Д-р Симидчиев каза много добре - който е прекарал вируса ако се ваксинира полза няма, няма и вреда.Антиваксърите стига са крякали, ами да си стоят в гьоловете. Що пък човек трябва да слуша такива простаци а не мнения на образовани лекари по медицина.

8

111

преди 3 години

Ротшилд и организацииките му почнаха да дават заден ход.

7

Не знам какво говоря

преди 3 години

Тази ваксина е правена от изкуствена мРНК и цели начало на хибридизация на човешкият геном и може да предизвика генетични малформации и синдроми, както и женски стерилитет, тъй като е правена от ядрото на РНК-то..........нямам идея какво говоря.

6

Маринче....рррррррр

преди 3 години

НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА МЕ НАКАРА НА СИЛА ДА СИ СЛОЖА ЗАРАЗЕНИ БАЦИЛИ !..........моите не са заразени!!! Чакай ме пред пасольството с правда под ръка...

5

Анонимен

преди 3 години

Предстоят интересни времена!Бих ги нарекъл The Rise of Antichrist!

4

Тя

преди 3 години

няма да е задължителна. Доста държави обаче се канят да приемат закон от рода - влизане само с удостоверение за ваксинация или такова за антитела.

3

Dalmatia

преди 3 години

Не, още няма да има нано-частички ваксината, тъй като се нуждае от доброволност- одобрение минимум 80-90%. Тази ваксина е правена от изкуствена мРНК и цели начало на хибридизация на човешкият геном и може да предизвика генетични малформации и синдроми, както и женски стерилитет, тъй като е правена от ядрото на РНК-то. Това е причината за съхранението на -70 градуса Целзий!...има време за НАНО-ваксината на Гейтс....ще пускат и други вируси...

2

Ковидиот

преди 3 години

Ваксините на Пфайзер се съхраняват при -70 градуса заради нано-чиповете на Бил Гейтс. После който не слушка с 3 Джито ще му изпържат мозъчето.

1

Анонимен

преди 3 години

Айде, почна се. Не е задължителна, освен когато... и изведнъж ще е задължителна. Хахах. Мерси, съпротива до последно. Като мине технологичния срок от 5 години тестване - с удоволствие ще се ваксинирам, ако няма странични ефекти.