9

Скептик

преди 3 години

Колкото повече задълбават в този вирус толкова повече абсурдна става реалността.

8

Анонимен

преди 3 години

То пък един регистър... Всичко у нас е едно към гьотере... Само балъците са се тествали и са в регистъра, РЗИ се скатава и пести пари от тестове, а хората си карат вирусчето както могат без тест. Така че регистърът няма да им помогне просто защото не е достоверна информация. Ако се притесняват, по-добре да мерят температурата на клиентите си и да разчитат на честна пионерска.

7

Обективно

преди 3 години

Спешни пациенти с ковид трябва да се лекуват в специализиран кабинет, пригоден и с изисквания точно за такива случаи!!!Тук имаме КРЪВНИ манипулации точно както при хирурзите и при родилките с ковид!!!

6

Обективно

преди 3 години

Всъщност, зъболекарите са най- застрашени, защото работят макар и с маска и очила, от най- близък контакт с устата на евентуално заразен пациент, а и от работата с турбината се нагнетява въздух, който придава допълнителна енергия на вирусните аерозоли, които се вдишват от лекаря. Заразата за стоматолога е почти сигурна.

5

Анонимен

преди 3 години

В Германия имат достъп.А пациентите с болки може и да скрият,че са болни.И цялата стоматол.клиника се разболява.Кредитите за по 200000лв за оборудването кой ще ги плаща ,като всички се разболеят .Един стоматол.стол с оборудването до не е 1000лв?

4

Анонимен

преди 3 години

Ако има такава информация е възможно някой спешен пациент да не бъде лекуван поради това че е имал контакт със заразен с Ковид 19. Иначе един болен няма да тръгне по заболекарските кабинети ако малко го е заболяло.

3

999

преди 3 години

Опасността идва от тези в инкубационен период, а те дори още не знаят, че са заразени.

2

Майна

преди 3 години

Няма смисъл. Освен тези в регистрите, има още поне толкова нерегистрирани, някои без никакъв тест, познавам такива, други - с бърз антигенен тест, а те не влизат в регистрите.

1

гост

преди 3 години

Ами с контактните някои от които не са в никакъв регистър и никой не ги знае? . Към момента са доста голяма цифра . Ще се разчита на съвест ли?