9

Анонимен

преди 3 години

Наш *** кога ше го вържат, за да спре да разнася заразата?

8

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного сте смешни само дбилите не разбраха че със затваряне ревпираторен вирус не се спира.а с какво се спира бе каскет? Със слушане на чалга по кръчмите ли?

7

Анонимен

преди 3 години

Много сте смешни само дбилите не разбраха че със затваряне ревпираторен вирус не се спира.

6

до5

преди 3 години

в Бг мерките се само за тези които ги спазват. Няма контрол. И затова не са толкова ефективни.Обективен контрол е нещото което в БГ липсва. Навсякъде.

5

Анонимен

преди 3 години

Мерките не се затягат или разхлабват, а са ефективни, по-малко ефективни, повече ефективни, неефективни или вредни, каквито са повечето мерки в България.

4

Анонимен

преди 3 години

В Чехия само две седмици след започването на учебната година и главоломното покачване на заразените здравнят им министър си подаде оставката за да освободи място за някой, който може да се справи. У нас сме на първо място по смъртност, но едни и същи ни убеждават как всичко е под контрол и имат план, но е таен.

3

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа да стане и в България, трябват адекватни политици. Ние такива нямаме. Мерките у нас ще продължат да са отбиване на номера, манипулации и затваряне на очи пред реалността. Народът е ***, а управляващите го - още повече. Сега целта на последните е да изкретат до изборите, така че затягане на мерките няма да има. Вожда ще пипа меко и ще се дистанцира доколкото може от ситуацията, за да може да прехвърля вината на други.Както каза Мутафчийски, "яко ще измрат".

2

...

преди 3 години

Много се забавихме с въвеждането на мерките, сакън да не фалират кръчмите на оня некъпания.

1

Анонимен

преди 3 години

Това ще стане и в България.