8

Анонимен

преди 3 години

На човечеството му са му тотални сбъркани разбиранията за болестите. Сигурно след години в учебниците ще изучават сектантското течение в медицината "лекуване на симптомите" и средновековното вярване, че болестите се причиняват от вируси и се предават чрез заразяванепрез носа и устата. И ще ни се смеят много.

7

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали глупости. Разпространяват децата и още как. Нали хлапето го довлече вкъщи от училище. 10 дни беше с ниска температура и гърло. На прегледа при лекар заявиха, че не било Ковид. Ковид беше и още как. На снимката на белите дробове - цъфнал и вързал с двустранна пневмония, без симптоми. Всички се натръшкахме седмица след него, пневмония, увреждания на черен дроб и сърце, лекарства доживот... Пък ходете и се пишете врели-некипели. А колко деца загубиха родители дали сте проучили?

6

Анонимен

преди 3 години

Следователно се отварят детските градини и яслите за работа, нали!

5

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че няма да има случай. Те няма да минат през лабораторията за доказване на случай.

4

Анонимен

преди 3 години

Тази женичка да не мисли, че работи в Пжна Кореа и са проследени всички контакти с болен, за да знае кой откъде се заразява? У нас е такава свободия че е абсурдно някой да тяърди в кой момент точно се е заразил. Така че колкото и да е успокоително, тази женица не е с нищо по-добра от бибитко, който си разказва някакви пожелателни неща през цялото време

3

еми

преди 3 години

Хахаха, е как да има такъв случай, педиатрите не преглеждат болни деца. Само по телефона може да се обадиш и в никакъв случай да не се ходи там :) Това са инструкциите от педиатъра ни.

2

9909

преди 3 години

Не само те! 87% от заразените са с много лека форма!

1

Анонимен

преди 3 години

абе кака то дете се води от 1 до 18 годинки, хайда да погледнем дали са ти верни данните, чудно разболялите се и починали учители как се заразиха , стига с глуписти на знайни и незнайни коментатори.