11

до 6

преди 3 години

Хърватска игра финал на последното световно и само факта че игра срещу Франция им попречи да станат световни шампиони. Жaбapите са зле щом в София срещу тях винаги правим равен значи смятай.. Швейцария е средно ниво.

10

Анонимен

преди 3 години

До ВладиС Хупчев имаха 3 ремита с Косово и Черна гора с дузпа в последната минура и загуба от Косово. ЧГ счупиха крака на Чочев.

9

до 6

преди 3 години

Хърватия е по-силна от Италия и Швейцария

8

Анонимен

преди 3 години

8 загуби все пак ние сме зверове

7

Анонимен

преди 3 години

Добра група. Италия играе трудно срещу нас. Въпреки редовните победи, те са минимални или е равен. Реално имаме не лош отбор, който показва проблясъци, но нямаме треньор. Добре е, че посмешището Дерменджиев го няма. Спомняме си какво направи в Левски, наследявайки Стоянович- катастрофа, която после Хубчев оправи. Треньорът е половната отбор, той гради тактиката. Хич не са ни лоши футболистите, просто липсва увереност и дисциплина. Ето, срещу Унгария играхме изобщо не лошо, но се бихме сами.

6

Анонимен

преди 3 години

Късмет е че избегнаха Белгия, Испания, Франция, Германия и Англия, Португалия които са най-силните отбори в света. От другите само Дания и Хървация бяха горе-долу приемливи, но и те са на нивото на Италия и Швейцария или близо до тях.

5

Влади

преди 3 години

Групата е приемлива и ако най-после се намери треньор, който да направи отбор с наличните средняци, може и да ни се отвори парашута. Спомнете си, че преди две години с Хубчев, тия футболисти показаха някои нелоши резултати. Значи треньорът е най-важен, когато нямаш таланти.

4

Анонимен

преди 3 години

Не е най-трудната група. Италия и Швейцария не са в най-добра форма и ни трябват 2-3 хикса с тях. Северна Ирландия и Литва са на нивото на България и срещу тях само победи за точки са задължителни.

3

Анонимен

преди 3 години

"В група сме с Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва"Мани, мани...

2

неразбрал

преди 3 години

в каква 'група' - по смъртност ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Срещу Литва имаме шанс за хикс ако излязат с резервите.