13

бай Ставри

преди 3 години

До да ама неИ според теб, колите с дискови спирачки нямат ръчна? А ръчната в другите държави се казва аварийна и често се задейства с крак. Но това не е информация за хора които за пръв път са излезли от село на 14 години

12

да ама не

преди 3 години

ръчната винаги е барабнна така че никакви дискове не се износват. Дисковете са при кръчните спирачки и се командват с хидравлика не с жила! Пишете грамотно.

11

Анонимен

преди 3 години

Това място все повече замязва на бегемама. Очаквам статия за десетте най-популярни начина за смяна на полуоска на ЗИЛ и реглаж на предница на Жигула.

10

dakotabg

преди 3 години

Винаги съм използвал ръчна,навик!Никога не съм имал проблем,независимо от марката!Ръчната,не работи,ако не се използва редовно!Лично наблюдение!Желая безороблемно шофиране!

9

Шофьорът на ТИР

преди 3 години

Моето ауди е с автоматична ръчна и си се включва зима и лято и незнам как да я скопя и незнам как да правя дрифт с тази ръчна

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Сега разбирам,че имало ръчна спирачка.А карам кола от 22 години! Ебасимо!

7

Док

преди 3 години

Пореден напън на шНели да пише или по-скоро да препише по тема по която бъкел не вдява. И да запитам, правилата важат ли за болшинството от автомобилите на Мерцедес Бенц, където ръчната всъщност е крачна и някак не си представям как ще я дръпна/задействам в завой? Или пък защо да не в ползвам зимата? Щото замръзването преки кореспондира с поддръжката на колата, примерно....

6

Анонимен

преди 3 години

Ръчната спирачка с въжета е.... класика. За оптимистите са всички останали модификации, и за тия които имат излишни пари, също.

5

MaйMyнaтa

преди 3 години

За първитиле забележки, съм стар и внимателен. А за последната, се съмнявам, че на голфич куатро е възможно

4

Мм

преди 3 години

Съвременните автомобили са с електрически ръчни спирачки без жило !Иначе съм имал случаи през зимата с антики по на над 25години на които просто жилото на ръчната е замръзнало и ядове много!

3

Анонимен

преди 3 години

Ако си купите автоматик животът ви ще се улесни много.

2

Анонимен

преди 3 години

През зимата не пречи да се използва ръчната. Винаги съм я ползвал, не съм имал проблеми. Но, хидравлична ръчна никога не съм ползвал и няма и да ползвам.

1

Светозар

преди 3 години

Някой има ли идея, каква е колата на снимката ? Интериора е трепач. Вероятно и цената.