7

jjj

преди 3 години

Задължително трябва да се намалят заплатите на хората в ИТ сектора и не само това но и да им се наложи по-висок данън. Не може бай Пешо който по цял ден си бърка в дупките и да взима по-малко пара , не става така.Като горд ТКЗ-сарец и *** селянин той трябва да взима на равно със сърдечно-мозъчните хирурзи и ядрените физици.

6

Анонимен

преди 3 години

За съжаление е вярно. Когато си търсех работа преди няколко години ми отне 3 месеца да си намеря хубава такава, сега 7 месеца съм без работа и нищо! А вече толкова съм снижила критериите спрямо миналия път...

5

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това - заплатите надолу

4

тъжно

преди 3 години

До Ха ха!!! - човек не може да ги обвинява че да се подвели и тръгнали по 'лекия път'.Ама това ли е Бъдещето на България - недоучени, незнаещи младежи с големи права и заплати???

3

Анонимен

преди 3 години

Да се намалят заплатите на програмистите И КОМПЮТЪРДЖИИТЕ............................ВЕДНАГА............те са изкуствено високи!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Имате избор - да избиете управляващите или да се избиете помежду си.

1

Ха ха!!!

преди 3 години

Ама за сметка на това - се назначават купчини нови чиновници и милиционери - крепители на властта!Само се огледайте колко нови милиционери (и милиционерки) на по 18 - 19 години ще срещнете и ще разберете за какво говоря!