27

Анонимен

преди 3 години

Много смъкнаха летвата за постижения ей... май войната срещу глупостта я губим...

26

Анонимен

преди 3 години

Каква огромна простотия е надвиснала на този народ, както е видно от форума. Събрала се тука изметта, която броди из Софийските улици от месеци и хвърля храна, гори маски и плюе по българските лекари. Вие сте увредени, злобни същества. Дефектирали.

25

Моканинът

преди 3 години

...ВЪВ две войни...Боооооже, Бооооооже колко мъка има по този свят...

24

амиииин

преди 3 години

Само се моля Богу,боже затривай планетариума,доста грехове има у човеците,затривай боже не се трай

23

а познайте

преди 3 години

света е един театър,беше казал един артист.

22

Диян

преди 3 години

От доста месеци FLCCC имат протокол за профилактично и ранно лечение, който обновяват редовно, а на 4-ти декември трима от лекарите изнесоха пресконференция (включително въпросният д-р Варон, дори той говори най-много), на която обявиха изключителните резултати от употребата на Ивермектин. Въпросът ми е: защо се показват тези снимки и се пишат тези статии, а в същото време се игнорират изключителните му резултати в лечението? В момента видеото от пресконференцията е гледано едва 10 000 пъти!!!

21

Диян

преди 3 години

Няма да крия, че съм сравнително скептичен към цялата история с Covid-19, за което си имам причини, но от друга страна следя сериозни лекари (т.е. не Кунчев, Кантарджиев и т.н.) и изследвания от другата страна. Въпросният д-р Варон е един от тях. Заедно с негови колеги, предимно лекари от интензивни отделения, преди около 10 месеца създадоха Front Line Covid-19 Critical Care (FLCCC) и непрекъснато изнасят най-новите резултати от изследванията, свързани с вируса. (Следва)

20

Простите да мрат

преди 3 години

Като лекар,съм убеден в хилядократното предимство да се ваксинирам и ще го направя с първата достъпна ваксина,но нямам сили да агитирам анти-ваксъри да правят като мен!В повечето случаи това са гладкомозъчни *** и не подлежат на убеждаване- дори когато те или техни близки умират от covid.Има нещо гнило и организирано в това форумите да бъкат от "анти-ваксъри" с основно образование, които да ни убеждават,ние да не се ваксинираме!От какъв зор го правят?Фигурантът даде тон за неваксиниране!

19

Ямболски цървул

преди 3 години

Потекоха ми сълзи,сополи и ушна кал и секрети от стомашно-чревната дупка като видях снимката.От умиление!

18

Анонимен

преди 3 години

Сезонния грип не пълни болниците и моргите така ударно.

17

до 15

преди 3 години

Не е толкова просто обаче. Досега имаме 1,5 млн. жертви на вируса в световен мащаб и това също трябва да се вземе предвид.Да, обикновено процесът по тестването на ваксина е по-дълъг, но разработването в условия на епидемия трупа много изследователски материал, и това неминуемо ускорява процеса на натрупване на знание. Ваксини се правят от 140 години. Има натрупано огромно знание как работят и какви странични ефекти имат различните типове ваксини. Затова временният лиценз далеч не е неразумен.

16

Анонимен

преди 3 години

До Татул "от човешката глупост няма спасение"Е нали Бил Гейтс точно за това се бори да намали населението и е пуснал ваксините да скопи и изтреби колкото може - като намалиш населението и човешката глупост ще намалее поне като общо количество на планетата.

15

Фин

преди 3 години

До 11 ами естестено че ще е пълно с неваксинирани. То няма да има скоро 8 милиарда ваксини, а след 4-5 месеца вируса няма да го има, или ще е нов щам. Както 95% от хората не се ваксинират с грипни ваксини, така ще бъде и с тази. Децата до 18 години, а това са милиарди човеци и те няма да ги ваксинират. Забранено е просто, разбра ли го страхливецо? Смъртността от коронавирус е 0.3 % няма страшно. Гледай референдум в момента по бнт, казаха го току що.

14

Анонимен

преди 3 години

"Ти предпочиташ да дадат направо перманентен лиценз ли?"Предпочитам да не пускат ваксина, която е разработена за няколко месеца и с пет пъти по-малък лиценз от стандартна ваксина. Това само по себе си трябва да ти подсказва, че хабер си нямат какво точно ще причини на хората.

13

до 13

преди 3 години

Ти предпочиташ да дадат направо перманентен лиценз ли?

12

Анонимен

преди 3 години

"Има силна армия от глупави дето много обичат да пишат коментари. Първо обясняваха че няма вирус."Недей философствай, ами бягай да си биеш ваксината. Учените чакат да видят какво ще ти причини за да знаят дали да удължат лиценза й за повече от година.

11

do 11

преди 3 години

Грешиш, смъртността не е чак толкова голяма, та всички невежи *** да дадат фира.Ще е пълно с неваксинирани мърморковци.

10

Анонимен

преди 3 години

При подобен вирус с по-висока смъртност антиваксъри няма да има. Естествен подбор. Или ще се ваксинират, защото шубето е над простотията им, или са чао.

9

Анонимен

преди 3 години

По колко статии дневно за промиване на мозъка трябва да пуснете, за да оправдаете заплатата си? Кажете де, какви са инструкциите от Щаба? Щото до 24 часа има малко време, притеснявам се дали ще успеете да пуснете още няколко, да покриете нормата

8

опааа

преди 3 години

един от наи добрите лекари има страхотен протокол за лечение ама нашите умници тук него ползват.Попаднеш ли на доктор Варон вероятноста за фатален изход е под 1 проценти и тои винаги е казвал че се е учил от Сингапурците наи добрите и каза че ще заложи на тяхната ваксина Лунар 19. А Тука ни набутват *** на на Астра Зенека,Пфайзър и Модерна.