9

*

преди 3 години

Браво и благодаря за обстойния ремонт! Да векува сега :)

8

Анонимен

преди 3 години

Тази улица я ремонтираха "вчера", а сега пак.

7

браво

преди 3 години

Добре е всички булеварди да са в подобно състояние, защото по този начин се позволява по-висок товаропоток, ако най после пооправят и организацията на движението направо ще отлепим от дъното.

6

Жалко, но факт

преди 3 години

Първо си помислих че оператора го е домързяло да забърше обектива и затова видеото е доста мътно , но после се усетих че е в резултат на кристалния въздух продукт на изрязани катализатори и филтри.

5

Браво

преди 3 години

Браво ! Хубаво , е че се сещат веднъж на 30 години и за старите и приятни квартали на София като Гео Милев . Тази улица не е ремонтирана сигурно от поне 30 , 40 години . В съседния уж по - скъп Изток няма една изцяло ремонтирана улица от сигурно 30 години . Ще е добре и там да се сетят , че понякога е хубаво да се смени изцяло асфалта , тротоарите . То не може да се прави инфраструктура само там дето има келепир и празни терени за застрояване - пример Малдост , Манастирски ливади, Кръстова вада

4

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЖурналистиката е трудна и скъпа. Някой трябва да се разкара до там и най-малкото да си плати билетчето за транспорта. Затова лепи произволни снимки и клипчета от нета.

3

Анонимен

преди 3 години

Коя е тази улица?Дайте една проста карта, какво е това безмислено видео

2

Анонимен

преди 3 години

Екстра, това е хубава новина за нормалните хора.

1

Анонимен

преди 3 години

Много е широка тая улица "Коперник" дето сте я снимали.