218

Анонимен

преди 3 години

Сега големите вериги носели зараза, а Баце каза, че отваря държавата на 21 този месец. Това значи ресторанти, барове, клубове, отборчета = на убаво омесване и отново играта затварям отварям до изборите. ББ е главния, той отваря и той затваря, той раздава парите от жипката, той инспектира.

217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 222Какво си се разпенявил? Като затворят отделенията, на стадионите ли да ги събираме болните? Или направо да ги караме към гробищата? Виждал ли си COVID-ен, който е със сатурация от 40% и оставен без кислород ще умре за часове? Да, не ги лекуваме от COVID, защото лечение още няма. Помагаме им да дишат, да не получат инфаркт или инсулт скоропостижно. И се заразяваме и ние. Нещо друго да ти обясня, д.ебил?

216

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, най-големите огнища на зараза са Ковид отделенията в болниците. Такова събиране на доказано заразени хора няма никъде другаде. Затвори тези отделения. И без това много полза от тях няма, защото "този вирус си прави каквото си иска", според твои думи, и защото "нищо не знаем за този вирус", според Министъра на здравеопазването. Защо "лекувате" хора от нещо, за което не знаете нищо. Вие нямате мозъци дори за гимназисти, а за висшисти да не говорим.

215

Шмекера

преди 3 години

Ми пазарувайте от малките бе..... толкова ли е трудно? В тая криза има идеална възможност за бойкот на чужди стоки и наливане в нашето си производство. Кое не разбрахте още? ВСИЧКИ ТОВА ПРАВЯТ В ЕВРОПА. ДА ГО ПРАВИМ И НИЕ!!!

214

Анонимен

преди 3 години

А ако болниците се окажат огнища, ще ги затвориш ли, Кунчев? А не са ли? Много по-лесно ще докажеш, че болниците са именно Ковид огнищата с тези струпани там с доказано лабораторно заразяване хора. Всеки ден се съобщава за петдесетина заразени медици, въпреки че са в скафандри, а не само с маски. И какво правят тези хора там, след като дори лекари признават, че няма дефинитивно лечение на Ковид 19. Шоуто трябва да продължи.

213

Анонимен

преди 3 години

То всеки втори "магазин" е за дрехи втора употреба. Обеззаразени дрехи, носени са от маскирани и тук-таме някой нежив.

212

Е?

преди 3 години

Ще затвориш друг път. Баба меркелица ще звънне на боко и след 15мин.ще си в небитието откъдето те изкараха и сложиха в телевизора... Хахахахаха

211

Анджела Деркел

преди 3 години

Само се опитаи и офце няма да лекуваш !

210

Анонимен

преди 3 години

И яз ко жа ям ба.

209

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, защо тези областни политици в Китай, които затвориха Ухан и съседни провинции, са вече с присъди в затвора. Че и някои от по-нагоре изгърмяха. Основните мотиви на обвиненията са за всяване на паника. А политиката днес в Китай е просто да не се говори за Ковид 19. Нали не искаш да повярвам, че в страна с 1.3 милиарда население на ден има по петдесетина заразени. Но в Китай е по-лесен изходът - там Партията командва. А ти, Кунчев, а ти, тиранино, как ще излезеш от "епидемията".

208

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, много нервен си напоследък. Истината започва да излиза наяве. Целият този Ковид спектакъл го спретнахте вие лекарите: създадохте усещане в хората за ужасна болест, за свършека на света, навихте се и си повярвахте в собственото си заблуждение. Но от Великото заблуждение лесен изход няма, от него се излиза или с позор, или с погром. Или пък не се излиза и се продължава с геноцида към хората, като се лишават от нормален живот в името на техния живот.

207

Блюдолизец

преди 3 години

Вие първо си вържете гурото, който вече тръби, че пандемията е отминала и се кани от 21.12 всичко да отвори. Елементарна сметка: първа ваксинация за лекари - януари, втора - февруари, имунитет - не по-рано от март. Дотогава тези хора ще са пушечно месо в резултат от прищевките на един *** и престъпното мълчание на неговите титловани лакеи.

206

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, обществото се държало безотговорно, така ли? Напротив, обществото се държи много отговорно и реалистично. Обществото напълно отговорно не се страхува и не се затваря за една инфекция, която хората изкарват на крака по-неусетно от грип. Обществото не *** повече мухи, Кунчев, хората правят разлика между истина и Гьобелсови пропаганди както за умиращи на тръбите хора в реанимациите, така и за индивиди, които не пазят своите баби и дядовци.

205

българин

преди 3 години

Клоуна Мутафчийски се пръждоса и ни освободи от присъствието си.Сега твой ред ли е да ни досаждаш бре?!

204

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с хора, днес ходих на Лидъл,даже и охрана нямаше пред вратите )

203

Анонимен

преди 3 години

Изглежда ковида причинява и тежки ментални изменения...пример съботно-неделната истерия в Джъмбо, Кауфланд и прочее, създадена от засегнати от ковид индиви.

202

АнонимеН

преди 3 години

БАНКИ, КАУФЛАНДИ И АПТЕКИ ЩЕ РАБОТЯТ!!!НЕКА МИ ЗАТВОРИ КАУФЛАНДА И ОТИВАМ ДИРЕКТНО ДА МЯТАМ ПАВЕТА ПО ПАРЛАМЕНТА!!!!------------КАЗАНО Е , ЗА ДА ИМА МИР ТРЯБВАТ ПОНЕ ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА!!!ЗРЕЛИЩА СИ ИМАМЕ !!! НО СПРЕ ЛИ НИ ХЛЯБА СТАВА РЕВОЛЮЦИЯ!

201

Истукан

преди 3 години

Като го слушам този, едва ли не сме победили вируса, а на ден се заразяват над 20 000 души, които се премълчават и умират над 150 души.

200

fiki

преди 3 години

Да дойде да види във втората употреба във Варна на зареждане как е- един върху друг 4е и се прескачат даже :)

199

Аз

преди 3 години

Боко, отваряй всичко на 21ви декември. Който го е страх да си стои у тях. Нормалните си продължаваме живота.