156

ИванКиров

преди 1 година

"КОИТО СТЕ РОДЕНИ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВИ/ НИ ВАКСИНИРАХА И НЯМАШЕ ХЪКАТА - МЪКАТА. ПРИ ТОВА - С ЦЯЛА ПОРЕДИЦА ОТ ВАКСИНИ, ВКЛ. И ЖИВИ, АТЕНЮИРАНИ ВАКСИНИ / КАКВАТО Е И РУСКАТА ПРОТИВ КОВИД, СЪЩО И ПРОТИВ МОРБИЛИ/. НЕЩО ДА ВИ Е СТАНАЛО? ПОВЕЧЕТО ВЕЧЕ СМЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ С ДЕЦА И ВНУЦИ." Абе не помня някой да е пострадал от соц ваксина, ама от тия експерименти пострада бая народ. Почти два милиона регистрирани странични ефекти в Европейската агенция, и още толкова в САЩ.

155

ИванКиров

преди 1 година

"Много сте ербап всички антиваксъри ама питайте роднините на жертвите на вируса дали трябва да се ваксинира.И знайте че недосегаеми няма, доста млади и здрави хора преминаха в отвъдното."За тия дето пукнаха от ваксината нищо не каза. Вече са 6 цифрено число.

154

Анонимен

преди 3 години

Есин ще има Нюрнбергски процес за палачите на медицинския фашизъм!!

153

Анонимен

преди 3 години

Да бъде задържан, арестуван и наблъскан в тъмница!За престъпление срещу човечеството!Не*астник!

152

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата заплаха сте вие и някой ден ще бъдете съдени заубиството на много хора!

151

Фактолог

преди 3 години

Отказът на хората да си вкарат нещо в себе си скалъпено за няколко месеца е най-разумното нещо.Ваксинацията е най -неразумното в момента ,не се знае какъв коктейл от ГМО и отрови е забъркал Гейтс.Нека уважаемият преда-тел на снимката си забие 10 ваксини за назидание!

150

тулупче

преди 3 години

тоя трябва да бъде ваксиниран с олово в главата и всички като него

149

Анонимен

преди 3 години

Отказът от ваксинация бил най-голямата заплаха за човечеството.-------Забележете докъде са се издигнали в представите си тези лекарски социопати: те са спасители на цялото човечество, те са властелини на пръстените, те са богове, те са пътят, истината и животът! Маджаров, отказът от ваксиниране ще доведе само до сгромолясване на голямата лъжа за страшната инфекция Ковид 19 и пълен позор за лекарското съсловие. От това се пазиш най-много, нали?

148

Анонимен

преди 3 години

Ваксините били част от съвременната наука.-------Да, ваксините са част от съвременната наука и то преди всичко на съвременната молекулярна биология, а не на такова посредствено явление като медицината. Маджаров, а храните ГМО не са ли постижение на съвременната наука? Даде ли заето, поне малко? Съвременната наука, голямата наука никога не изисква безпрекословно подчинение, манипулации и индоктринации като инструменти за въздействие. Но ти си лекар, свикнал си да се подчиняваш и аз те разбирам.

147

Анонимен

преди 3 години

Ако сме си съмнявали във всяко постижение на съвременната наука, къде сме отивали като общество?--------Ето един от примерите на *** лекарска манипулация. Маджаров, съмняваме се само във ваксините за Ковид и от тяхната необходимост, а не в цялата наука. Не съмняваме в IT технологиите, в електромобилите и в още куп други съвременни научни постижения. Но нашето конкретно съмнение се екстраполира за всичко, прави ни такива, каквито не сме, а после несъществуващти ни образи се критикуват.

146

Анонимен

преди 3 години

ей фашисти мръсни...мислите че някой ще ви спаси ли !?!???

145

Анонимен

преди 3 години

Ваксините спасили много човешки животи.-------Маджаров, очаквам цялата истина и ти задавам въпрос. Има ли случаи, в които СЗО е прекратила изцяло ваксиниращи мероприятия (да кажем в Африка), защото прилаганите ваксини са водели до по тежко протичане на заболяването и дори до смърт.

144

Анонимен

преди 3 години

Личният пример на водещи фигури бил много важен.-------Маджаров, не съм овца, за да се захласвам по личен пример на политици и особено на лекарски първенюта като теб. Още повече, че когато говорим за политици, мога да кажа, че разбирам малко повече от тях какво е ваксина. А няма да се учудя, ако дори и някои лекари са с много повърхностни представи за ваксините.

143

Нали?

преди 3 години

Този чичко каква честна и неподкупна физиономия има...

142

Иван

преди 3 години

И двете ваксини, които в момента са на пазара се базират на така наречения месинджър РНА материал. С него се вкарват определени части на вируса на клетъчно ниво (в случая със Коронавирус-а това е спайк протеина) , като се променя генетичната информация в човешките клетки. Когато месинджър РНА материала достигне до клетките те образуват имунен отговор и намаляват риска от тежко боледуване. Това, което е важното в случая е, че се ПРОМЕНЯ генетичния материал. Правете си изводите сами.

141

За мнението ..

преди 3 години

мнението е като задни ка, всеки го има ...

140

Мария

преди 3 години

Още един политдоктор,който се опитва да всява страх у хората.Това е отвратително и абсолютно не хуманно.

139

авиатор

преди 3 години

Самолетът се е повредил и пада и пилотът призовава пътниците да скочат, защото летят над ливада с купи сено и който уцели купата ще оцелее. Купи няма за всички, но шансът за оцеляване остава - ерго, ваксинирайте се.

138

Факт

преди 3 години

С други думи *** са заплаха за човечеството, понеже считат, че вирус няма, всичко е измама и отказват да се ваксинират.

137

Дилдо Бегинс

преди 3 години

не се прави на улав, говорим за тази конкретна ваксина, изкарана набързо без необходимите тестове, никой не говори против ваксините по принцип. Айде бегай