18

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджета със сваляне на цените не се пълнят. Пълнят се с увеличение на цените. Засега всяка година имам само увеличение на цената на застраховката. Ще видя как е при следващата застраховка, но съм сигурен, че ще има увеличение.

17

рихо

преди 3 години

среностатистичекия нормален българин не прави нито една катастрофа през живота си, но за 20гидини праща на застрахователите колкото една хубава кола

16

млък бе хейтаци

преди 3 години

По новите изисквания , задължителните застраховки покриват събития в целия ЕС, и ако блъснете някой в Западна Европа , застрахователят трябва да покрива разходите по тамошни цени. И не ми казвайте че не пътувате , защото последния път като минах през Австрия точно едни българи бяха направили сейра.

15

Крадци

преди 3 години

Това ли е днешния виц?Нищо не е свалила!Таканаречената "Гражданска" си е жив пладнешки обир като процент отива в шкафчето на оня дето едно време работеше в бандите на застрахователите с бухалки!После същите съблякоха анцузите,облякоха бели ризи и платиха на лобитата да приемат закони да ни дерат без да си цапат ръцете!

14

MKII

преди 3 години

Като ви е скъпо няма да карате кола. Елементарно е. Никой не ви кара насила да имате коли.

13

Чиновник

преди 3 години

Дори и 1 лв. да стане застраховката, простолюдието пак ще ревете, че е поскъпнала.

12

Анонимен

преди 3 години

Свали ми пандемията...дъртия.

11

Дано дано дано

преди 3 години

А дано. И без това сега малко се кара и шанса за катастрофи е много по-малък. Ама надали?

10

SS

преди 3 години

Направете си труда да проверите,давам пример на по-долу невярващите - 1 900 м3,възраст на собственика 47 години - цена 179 лв за трета група,за първа група - София цената е 212 лв на същия двигател и възраст на собственика.Цената на застраховката е паднала с повече от 20% спрямо миналата ,а и дори няколко години назад.

9

Анонимен

преди 3 години

Глупости! Цената е точно такава, каквато платих и миналата година. Нищо не е сваляно като цени. Пишете глупости.

8

Бонусфалус

преди 3 години

Трябва да има намаление на гражданската, ако караш на село.Освен това, ако караш в града и си голям цъpвyл, трябва да се вдигне.

7

наг

преди 3 години

Валерийо, лъжеш, та пушек се дига. Миналата година ми беше 330 лв., нямам щети, нямам НИЩО, тая година ме цакат с 360 лв. КЪДЕ Е НАМАЛЕНИЕТО, па'ча?

6

Д

преди 3 години

Миналата година платих 250 лв, тая година 200 лв

5

Анонимен

преди 3 години

Нормално, като цената на човешкия живот падна ...

4

Да не спорим

преди 3 години

Къде изчезна система ""бонус_малус"".........А , тя си нямаше и преди пандемията!!!

3

Анонимен

преди 3 години

А гражданската отговорност изяде хлебеца на кресненския рушветчия.

2

Анонимен

преди 3 години

Прекалено е ниска цената. Би следвало да скочи поне тройно. Както и данъкът на старите коли. Твърде евтино е у нас да караш кола. Черната статистика го доказва.

1

Анонимен

преди 3 години

Напротив вдигната е и е по - скъпа от миналата година ! Усетих преди месец това '' сваляне на цените ''' Пандемията вдигна цените навсякъде и във всичко !!!!!!