11

.....

преди 3 години

А вие си нямате представа пък какво е социални да ти откраднат детето по сигнал на бандити и мушеници по схема и да не знаеш къде е така че ВМРО правят добро. На колко майки откраднаха децата без причина и ги слагат по домове. Чета дете взето от социални си търси биологичната майка след 20 години какво му е на това дете било да расте без негово съгласие при чужди хора кръвта вода не става по силно от майката да те обича някой няма

10

Ели

преди 3 години

Браво!Мръсният бизнес с деца трябва да бъде спрян!

9

една щастлива майка

преди 3 години

Аз съм осиновителка и съм много щастлива майка . Имам много приятели които очакват да осиновят . Тези от ВМРО си нямат абсолютна никаква представа за работата на социалните , за тези които изоставят децата си , за причините да оставиш и осиновиш дете . Съвета ми е да не се бъркат тъй като не са компетентни и добре осведомени .

8

Arwen

преди 3 години

Браво, абсолютно задължително е да се носи наказателна отговорност за фалшив сигнал. За съжаление има достатъчно хора, които биха използвали този начин, за да причинят ужасни страдания на други хора с цел лична вендета по несвързани с децата причини. Не трябва да се поставят родителите в положение да доказват, че НЕ малтретират детето си - обвинителят трябва да докаже, че малтретиране има! А не да се отнемат деца до доказване на противното и родителите да водят дела и да се поболяват от тревоги!

7

р

преди 3 години

Тази партия най-много вреди на обществото.

6

:-)

преди 3 години

А бе бездетните ЛГБТИ активисти много се загрижихте за чуждите деца! Защо така?

5

Анонимен

преди 3 години

Значи по-добре си трай, че от добротата си ще пратиш. ВМРО какви декларации. Обаждаш се и някой идва и проверява. Никой няма да се обади ей така. Трябва да се проверява всеки сигнал и да се наблюдават децата в градината и училище. Вместо да слагате пречки, правете най-доброто за децата. Има семейства, където е по-добре детето веднага да бъде изведено и никога да не се върне. Хиляди семейства са без деца и могат да отгледат щастливи деца.

4

Анонимен

преди 3 години

Направете отказването от дете много по-лесно. Има много народ, които си държат децата, само защото няма алтернатива. Преди 50-60 години, беше нормално, ако имаш неплодородна сестра, да оставиш 3-то и ли 4-то дете при нея. Аз съм от такова семейство. Нищо лошо няма в това. Днес ... днес отиват с полиция, да "върнат" детето в "дома му". Олееелееее ....Вече и храничета няма.

3

Анонимен

преди 3 години

"Промяната предвижда обаче да се подписва и декларация, че при невярно представени факти подателят на сигнала може да влезе в затвора за срок до 3 години или да плати глоба."Такива широки дефиниции не минават в никой съд, дори и в родният. Подобен закон само може да попречи на хората, които са свидетели на насили да сигнализират за него. Спрете да се биете с въображаеми норвежки ***! Спрете да си измисляте нови врагове, за да изглеждате като нужни "защитници"!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Ужасяваща политика!Къде ще е по-добре детето? При банда негодници, които на 25 вече са били два пъти за лечение в клиниката за наркозависими, има общо 8 дена работен стаж и тактото току що е получил 3 години присъда в затвора или в семейство на работещи хора с висше образование, които се интересвуат от наука, изкуство, спорт, политика, човешкото състояние, философия и любов?

1

Garga

преди 3 години

ВМРО що не ходят да си го....най- накрая и не спрат да се занимават с тъпотии само и само да се шуми около тях ? То бива *** в тая партия, ама чак пък толкова .....