23

Анонимен

преди 3 години

Да работят дистанционно тогава. А засрамете се вече, геноцид от всички страни.

22

Анонимен

преди 3 години

Някой на сила да е карал някого да преглежда пациенти? Като не искате, ставайте и вие журналисти и така. Всеки е свободен да практикува каквото иска. Свободен е и да се оплаква че го е страх. Свободен съм и да му се смея и така. Абе нищо не се е променило май.

21

Анонимен

преди 3 години

Айде и тея са поредните нагледци. Хем да бачкат. *** хем да не обслужват пациенти. *** хем да им плащат по старо му. *** хем че са първа линия ако може и некое бонусче.

20

Дръндер

преди 3 години

Всички страхливци в психодиспансера, там да се изолират, докато трае пландемията!

19

Психодиспансер

преди 3 години

До Зъл гробаджияАко беше прочел статията преди да изакаш порцията си мозък, щеше да разбереш какво искат.

18

АНОНИМЕН

преди 3 години

А пациент, който сее зараза е също *** и е за затвора

17

Факт

преди 3 години

БЪрникането в устата предразполага към зараза. Имах наблюдение в/у доста зъболекари. Преди време беше пламнало със сифилис (заразата става и със слюнка). Сега и ковида им е в кърпа вързан.

16

Анонимен

преди 3 години

Когато минималната пенсия е по - висока от минималната заплата май ще е вярна приказката - Залудо Стой - Залудо Не Работи !

15

Зъл гробаджия

преди 3 години

И тези ли искат по 1000 лв. На калпак

14

д-р

преди 3 години

Още началото на Ноември затворих. Като поразмине ще отворя. Малко удължавам зимната ваканция. Тамън ще индексирам и цените, че с това вдигане на минималната, трябва да сме актуални. То ще се посаберат бая народ ама ще се оправиме някак.

13

някой

преди 3 години

Ми те така могат да кажат и пожарникарите! Рискът е много голям като гасим пожар, може да се задушим от дима или да изгорим и да умрем. Затова ни е страх да гасим пожари.Така могат да кажат и войниците които ги пращат на мисия в Афганистан.Опасно е, така че по-добре да ги пращат някъде, където не е опасно, например на Хаваите, на Карибите, на Бахамите... там да опазват мира и реда!

12

някой

преди 3 години

Макар да е вярно, че устната хигиена предпазва от много видове инфекции, които навлизат през устата, твърдението, че тя ще ви предпази от коронавируса ми изглежда в сферата на митовете и легендите. Не разчитайте че ако се жабуркате редовно няма да се заразите.Освен ако не поглъщате водата (която е отровна де).То по тази логика и ако пиете белина ще ви помогне. Поне ще умрете от белината, но не и от коронавируса.

11

+-

преди 3 години

И те искат пари от държавата.

10

Анонимен

преди 3 години

ми затворете.. аз имах проблеми и за 3 зъба дадох 1000+ лв и съм само 1 човек от върволицата в нужда... Хайде да не се правите и вие на герои и да ламптите.. Който не му изнася да не работи...

9

до УУУУУУУ (8)

преди 3 години

"Нека ви изплатят и на вас по 1000 лева, а ако не ви е срам ги приемете." Ами те им плащат, наскоро познат зъболекар ми каза че държавата им дава 90% от предишния им доход... Хич да не се жалват зъболекари, джипи-та и тем подобни хрантутници, ами държавата да ги мобилизира, да слагат престилките и маските и да ходят да помагат в интензивните и ковид отделения на болниците. Който откаже - да му се отнема лиценза и да си търси нова работа.

8

Анонимен

преди 3 години

Още малко и ще се искарате пожарникари!? Аре стига!

7

Анонимен

преди 3 години

Гладни кучета за пари са зъбарите. Що не затворят за 2-3 месеца. Нищо няма да им стане, няма да си загубят клиентите. Не, ей такъв са го отворили широк за кинти. Не си знаят парите.

6

уууууу

преди 3 години

Нека ви изплатят и на вас по 1000 лева, а ако не ви е срам ги приемете.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Затова българите по света използват годишната си отпуска, за да си правят зъбите тук. Несравнимо по-евтино излиза. Навсякъде по света стоматолозите и лекарите са сред най-добре платените професии. Реформирайте стоматолозите и им ограничете доходите, както направихте с лекарите. И стоматолози няма да останат. И после се чудим, защо заемаме челни места по смъртност.

4

Анонимен

преди 3 години

И в миша дупка да се скриеш няма да живееш и секунда повече от това което шефа отгоре ти е начертал,но как да го обясниш на Ковид зомбита това?