23

Анонимен

преди 3 години

Истината за Русия е, че икономиката и е колкото тая на Испания, нямат една магистрала, а влаковете им са като наще. Като се види каква им е логистиката на тая територия ти става ясно какъв е стандарта на живот. Живеят от това което изнасят, а то е много кофти разпределено в полза на една шепа хора за сметка на останалите. На такъв вид държави по - принцип им казват колонии.

22

Анонимен

преди 3 години

И тука ще има много изненади напролет, доста по-различни ще са нещата от тия дето социологическите агенции предричат.

21

Психиатър

преди 3 години

До към 9 Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

20

към 9

преди 3 години

Босът на "ЛУКОЙЛ" Вагит Алекперов на 02.12.20 г участва в среща на бизнес елита на Русия с преюидента Владимир Путин, състояла се в сибирския град Тоболск. Определяха се насоките в нефтогазохимията. Русия ще продължава да развива и разширява системния стратегически процес, насочен към осъществяване на дълбока преработка на природните ресурси вътре в страната. Кремъл реализира мощен промишлен клъстер /5 трил руб/ за производство на полимери, полиетилен, полипропилен и синтетичен каучук.

19

Анонимен

преди 3 години

Стар комунистически номер. Смъкване на избирателната активност и гласуване от малки градове и села за тях. Това се опитват да направят и у нас. Отвращават от политиката и викат всички са маскари.Трябва винаги да се внимава с комунисти.

18

към 9

преди 3 години

Докато Вашингтон установява компании и лица, които могат да бъдат санкционирани по смисъла на Закона за санкциите срещу "Северен поток 2", Русия, начело с Путин, започна строителството на "Цифров тръбопровод - 1" с дължина 12 500 км.."Цифров тръбопровод - 1" ще свързва Мурманск и Владивосток през Арктика. Защо "Цифров тръбопровод -1"? Защото се предвижда построяването на "Цифров тръбопровод - 2", ЦТ - 3. Планира се построяването на мощни DATA-центрове по цялото арктическо крайбрежие на РФ.

17

Анонимен

преди 3 години

За всичко се плаща. За русофобията се плаща в трикратен размер. Изпълнявайки европейската санкционна политика, немските производители на газотурбинни двигатели /ГТД/ отказаха на руснаците доставката им. Руските инженери и конструктори за кратко време създадоха свой ГТД с мощност 110 мВт и КПД=36%. По производителност руската турбина практически не отстъпва на немската /КПД=36,4%/, но габаритите и масата й са значително по-малки и цената й е в пъти по-ниска. Днес Русия разработва ГТД 170 мВт.

16

към 9

преди 3 години

Чудо ли е станало в Emporis Skyscraper Award?Публично-деловият комплекс Лахта Центр в Санкт-Петербург получи международната премия на Emporis Skyscraper Award и стана най-добрият, най-прекрасният и най-високотехнологичен небостъргач, построен през 2019 година в света.Публично-деловият комплекс Лахта Центр в Санкт-Петербург е най-високата сграда в Европа.

15

към 9

преди 3 години

Министерство на триангулацията и сегментирането съощи, че миналият месец АвтоВАЗ стартира продажбата на новите версии на моделите Lada Xray Cross и Lada 4х4. "Други наши нови предложения са ГАЗ-330230, ГАЗЕЛЬ-БИЗНЕС-ФЕРМЕР, ГАЗ-22177 СОБОЛЬ 4Х4 и ГАЗ-А65R32 НЕКСТ. Не сме забравили и нашите най-млади и креативни почитатели и им предлагаме ГАЗ-21 "Волга" - детска електрическа версия за 2 млн рубли. В най-близко бъдеще ще ви представим електроциклета "Аурус"."

14

Анонимен

преди 3 години

Защо не може и българите да са нормални хора, като румънците? Не могат ли да изберат да управляват социалдемократи, вместо мутренско-фашистката диктатура на Боко Тиквата? Защо в главите им са само генерали, джипки, самолети, все едно не са обикновен *** балкански народ, а все едно са есесовци на източния фронт?

13

Анонимен

преди 3 години

Защо ли някои ги наричат сексуалдемократи, а други - есери?За управляващите либераcти две мнения няма.

12

Анонимен

преди 3 години

Изненадващо?! Да не би и те да ползват машините за гласуване?

11

ГосТ

преди 3 години

А в разработването на android работят много. Като Sony например. Същите Sony, които със Philips независими правят първите компактдискове, на която записаната информация може и да се чете.

10

ГосТ

преди 3 години

швабата може да строи коли. Спор няма. Японците също. фон Браун работи в саш, а Корольов в Русия. Русия изстрелват първи човек в космоса. краварите правят и атомната бомба със швабите, а руснаците първата атомна електроцентрала. Китай в момента е мноого напред. Всъщност той винаги е бил. Както казва Лао Дзъ, всичко високо и стабилно има солидни основи. Иначе пада като близнаците. Краварите са най големите крадци. Това не знам на кой не е известно.

9

Анонимен

преди 3 години

Мамалигарска работа.

8

До 7

преди 3 години

Това на което си си написал мнението ,кой го е измислил и ти го е дал в ръцете? ,,Мощната"Русия или ,,краварите".??? Технологиите са едно ,а пушките и бомбите друго! С първото се върви напред,с второто се унищожава всичко! Една карфица не могат да направят като хората твоите фаворити,без да откраднат от швабите и краварите!Животът го е показал Гостенино!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Тук няма да има нищо изненадващо, защото всички партии да комунистически чеда.

6

ГосТ

преди 3 години

Ами най добре за България да бъде извадена от ЕС и НАТО. Русия и Китай са много по мощни и може да се разчита на тях за разлика от НАТО. Както много добре знаем. А Китай инвестира в индустрия и високи технологии, а не у бизнесо. Освен това, тогава ще можем да имаме отношения с държави като Япония, Англия, Австралия, Южна Корея, Нова Зеландия и Канада и цяла Северна Европа. Защото сега не можем. Единствената опция е да се навеждаме на швабите и краварите. Но за съжаление и БСП няма да го направят

5

6

преди 3 години

Бийте чокойските фашаги !

4

?!?!

преди 3 години

Май на хората почва да им писва от толкова либерали и псевдодемокрация.То връщането назад и социализмът не е опция-в тотално лудо време живеем,а какво ще излезе-дано да е за добро?!