27

Анонимен

преди 3 години

Не знам за КАС, но ГГ и адвокатите му твърдят, че това е Литекс. И го има черно на бяло.

26

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР,НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ПОДОЗРИТЕЛНО,ЧЕ АВТОБУСА НА ЦСКА-СОФИЯ Е КУПЕН ЗА 5700 ЛВ ? ТОЙ СТРУВА ПОНЕ 50 ПЪТИ ПОВЕЧЕ.ТОВА НЕ Е ЛИ КРИЕНЕ НА ДАНЪЦИ,ТАКСИ И ДДС? КОЙ ПРИКРИВА ТЕЗИ КРАЖБИ НА "БИЗНЕСМЕНА" ОТ МИКРЕ?

25

Китарата на Елвис

преди 3 години

Ако някой купи китарата на Елвис Пресли на търг, може да си свири на нея колкото иска, но дори и да вземе неговото име, никога няма да стане Елвис и да има неговата история. Да си я носят със здраве емблемата, но НИКОГА няма да станат ЦСКА и да имат неговата история!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Въпрос:Какво щеше да се случи, ако тази емблема примерно беше купена от Левски? Ей така за майтап. Щяха да запишат на Левски още няколко титли? Разбира се, че не. Емблемата е просто нематериален актив. Няма нищо общо с титлите.

23

реалист

преди 3 години

Припоците *** да изписват правилно името на преименувания Литекс, ЦСКА-София.

22

ЦСКА

преди 3 години

КАС и ФИФА са категорични. ЦСКА е наследник на фалиралия клуб. Това, което стана може да не е морално, но не е незаконно. 1948 нямат нищо общо с ЦСКА. Създадени са за да пречат и на всички е ясно, че са креатура на гелосания. Феновете са на Армията, там е великия ЦСКА с 31 титли и собственик бог Ицо. ЦСКА играе в лига Европа и на който не му харесва да си избира *** или пеевчани

21

Истината за ЦСКА

преди 3 години

"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, постоянен синдик на истинското(фалиралото) дружество ПФК ЦСКА АД.

20

Цеко

преди 3 години

ЦСКА 1948 е истинския отбор! Тръгнаха от най-долните дивизии, честно и лигитимно се изкачиха до А група. И най-важното - 100% само български момчета играя там. Докато в преименувания Литекс, рядко срещаме българи

19

факт

преди 3 години

Запали се и горя червен автобус с надпис ЦСКА. Дойде пожарната и го угаси.

18

Анонимен

преди 3 години

Кое ЦСКА? Понеже доколкото помня, то фалира

17

Стар цесекар

преди 3 години

Днесбг, айде престанете с пристрастната журналистика. Този отбор не е ЦСКА, това е ЦСКА-София, футболен Франкенщайн направен от Литекс, Чавдар (Етрополе) и Ботев (Луковит). Това е отбора на една мутра, който плаща на едни рецидивисти от фен фракцията Animals срещу подкрепата на агитките.

16

Историята на ЦСКА

преди 3 години

Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.

15

Анонимен

преди 3 години

денизлиспор-фенербахче-0-2 oчаквайте още голове

14

Цска-фалшива новина

преди 3 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

13

Литекс-Сф.

преди 3 години

8:07:17:2мазохисти, отивайте си в Ловеч, иначе пак ще има от същото...

12

Анонимен

преди 3 години

ЦСКА,Даже ръководството на този отбор твърди, че това е Литекс. Те със сигурност знаят по-добре от теб на какво са собственици.

11

ЦСКА

преди 3 години

10 ЦСКА -София е спортния наследник на фалиралото през 2016 търговско дружество пфк ЦСКА.Със закупуването на емблемата се платиха 37% от задълженията на фалиралия клуб, което осигури тази спортна приемственост и направи ЦСКА най- честно възроденият фк в света.За разлика от фк леевски, който дължи над 50 милиона лева вече, но собствениците му - Бойко Методиев Борисов и Делян Пеевски пращат спонсори срещу държавни поръчки, карат я да плаща всички разходи вече 20 г. и отсрочват с НАП задълженията

10

Анонимен

преди 3 години

А Левски с Божигол и Мамин Николетчо Перуканов докъде стигна? Не следя БГ футбол и питам дорде я докараха, въпреки че с гореизброените таланти могат да са първи само по надпиване в някой бар. Дано поне са в шестицата.

9

Цска-фалшива новина

преди 3 години

Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...

8

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от това, че тази медия постоянно поддържа ЦСКА-София.Всички публикации за ЦСКА-София са формулирани с поддръжка. Масово наричат ЦСКА-София само ЦСКА. Примери (включват и Гол):"Силен ЦСКА изпусна десет от ЧФР Клуж""ЦСКА смаза от бой Ботев Пловдив""Левски с нов резил на "Герена"""Отлични новини за ЦСКА преди Лига Европа, вирус няма""Бруно Акрапович сравни ЦСКА с Байерн Мюнхен""ЦСКА ще детронира Лудогорец с грандиозна зимна селекция"Няма повече да чета тази медия. Баста.