76

истината

преди 3 години

Браво на момичето! След като завърши най-вероятно ще отиде в държава с достойно заплащане за професията си и ще се грижи за населението там както направиха десетки хиляди лекари последните 10 години под управлението на борисов.

75

Лекар

преди 3 години

И за последно пиша до онези които са тук да изкарват пари и да драскат минуси-аз работя на първа линия и ако някой се чуди кога имам време да пиша ще му кажа че 30 минутната ми почивка свършва и отново се залавям за работа.Спокойни сънища на всички и успешна работна седмица!И най-важното-пазете се!!!И себе си,и тези около вас и така ще избегнете шанса да ви използват за морски свинчета/знаете да какво иде реч!/!!!Нека бдят над вас Бог,Светата богородица и Св. Николай Чудотворец и да ви пазят!!!

74

Лекар

преди 3 години

За да не бъда разбран погрешно-аз поздравявам момичето,повечето от нас на тази възраст също бяхме санитари в различни отделения като междувременно сестрите ни учеха да слагаме и.м. и и.в. инжекции,системи,лекари ни обръщаха внимание на интересни случаи,поправяха ни като грешим,обучаваха ни и как правилно да преглеждаме.Така се учи и се става лекар!!!От 3-ти курс работиш където си нужен,черпиш опит и си полезен.Действително не можеш да лекуваш но се учиш постепенно на рутинните манипулации!Браво!

73

Лекар

преди 3 години

До ЛекарЕто например един "псевдо" лекар който постоянно ми краде ника!!!Абе човек,по изразите ти се познава кой си и какъв си!!!

72

Лекар

преди 3 години

До докАбсолютно съм съгласен!!!За незапознатите с 6-годишното обучение по медицина обяснявам.1 и 2-ри курс се учат основни подготвителни дисциплини като биология,биохимия,анатомия,физиология и др.В 3-ти курс започва въведението/пропедевтика/ на вътрешни и хирургични болести т.е.на основните методи на преглед и основни симптоми без зъдълбочаване в нозологичните единицш/болестите!/ както и фармакология,патоанатомия,патофизиология.До този момент никой не е имал допир с болен човек или болест!

71

тая болница

преди 3 години

1) тая болница прилича на следсвен изолатор ... за 31 години "просперитет и благоденствие" под Американски ботуш поне една болница да ви бяха построили господарите ви 2) тая болница е празна както и всички други болници защото болните от КОВИД-19 ги има само в притежаваните от Сорос масмедий3) след дежурствата тая студентка отива сигурно на лекций - без да се бой че тоя супер заразен вирус може да се разпространи !?

70

Анонимен

преди 3 години

Тая статия е голям срам за лекарите, които вече 3 месеца са болни от КОВИД19 и не са стъпвали във болница. Тава са тия дето имат списъци за свободни прегледи след три месеца.Добре, хайде сега стойте три години, да Ви се изясни, че първия етап-19 год.

69

Анонимен

преди 3 години

Време е Премиера да поиска справка и да види, ЗАЩО ХИЛЯДИ ЛЕКАРИ СА БОЛНИ ОТ КОВИД ВЕЧЕ 3ТИ МЕСЕЦ? Е,КАК ТАКА? 1 МЕСЕЦ БОЛНИ ОТ КОВИД. ПОСЛЕ 1 МЕСЕЦ ОТПУСКА ПЛАТЕНА. СЕГА ТРЕТИ МЕСЕЦ НЕПЛАТЕН ОТПУСК. ПОСЛЕ 4ТИ МЕСЕЦ БОЛНИЧЕН, КРАЧЕТО БОЛИ.АБЕ,КАК ТАКА НЯМА УВОЛНЕНИ ЛЕКАРИ В ТАЯ ДЪРЖАВА??? ВСИЧКИ СА МНОГО СВЕСТНИ ПРЕД ТВ. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ИСТИНСКИ ЛЕКАРИ И СТУДЕНТИ ЛЕКУВАТ ХИЛЯДИ ПАЦИЕНТИ.ОЩЕ ЛИ ИСКАТЕ ДА СЕ ЗАПИША ЗА ПРЕГЛЕД СЛЕД 3 МЕСЕЦА?

68

Анонимен

преди 3 години

Тука яко лекари слагат минуси. Да поясня пак. В момента 90% от лекарите са вкъщи болни от ковид19.ЛЪЖА!!! Не са болни. Просто не искат да работят.ЕМИ,КАК ОЧАКВАТЕ ЛЕКАР ОТ ВОЕННА МЕД.БОЛНИЦА, КОЙТО Е РАБОТИЛ 3 ЧАСА ДНЕВНО ДА РАБОТИ ПО 12 ЧАСА В ПАНДЕМИЯ? НЯМА ДА СТАНЕ!!! А, И РАБОТЯТ САМО ЕДИН ДЕН СВОБОДНО. ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ САМО НА ЧАСТНО(ЛЕКУВАЛИ САМО ВОЕННИ). БОЖЕ ОПАЗИ В МИРНО ВРЕМЕ СЕ ПРЕСКА БОЛНИЦАТА ОТ БОЛНИ ВОЕННИ.Ако има война и тия лекари трябва да поемат стотици постродали во

67

Анонимен

преди 3 години

Когато се казваше да спазваме правилата и да се пазим никой не вярваше,трябваше ли като стадо да ни охраняват и с остен да ни пробутват постоянно.Ние сме болна нация и не само физически но и умствено.Защо се оплакваме сега сами сме си виновни

66

Анонимен

преди 3 години

Голям процент от коментиращите тук са на потресавашо умствено ниво. Цинични, тлъсти диванни философи, които само ракията и салата тачат. Жална ви майка *** Балкански...

65

Татул

преди 3 години

Браво на момичето! Хубаво е олиго'френите дето продължават да се трупат в магазините, да се замислят малко за поведението си. Защото такива хора, като това девойче са малко. И трябва да се щадят. Стоя вчера пред щанда за месо в магазина. Има достатъчно место. Но бай *** се навря да наднича точно над моето рамо и да ми диша във врата с маска тип пингвин. Изобщо повечето бяха като стадо овце вътре. И това момиче няма да спи заради такива като нас.

64

Анонимен

преди 3 години

От тази девойка ше стане ИСТИНСКИ лекар. От лекари - сметкаджии, полза никаква.

63

Анонимен

преди 3 години

Новият Митко Палаузов. Браво.

62

Анонимен

преди 3 години

Явно не учи за испитите, защото няма време и я пускат с тройки.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Болницата в Свищов е общинска , а не държавна. Обърни се към кмета (втори мандат е) и партиите ,които ка го издигнали (БСП и ДПС)

60

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки да дежури ,колкото толкова раби трябват на народу не господари.

59

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с депутатите от БСП дето щяха да лекуват в Свищов "докато има нужда"? на правиха си по едно селфи и дим да ги няма

58

Ген Минетчийски

преди 3 години

Аз дежуря на АМ Тракия 87 км....времето е лошо но кинтите си струват

57

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте ги и лекарите и полицаите. Файзер, не дават лекарство, ако закона в държавата не е променен, за да не им се търси после отговорност, ако причинят смърт или инвалидност.Много поздрави, на ония лекари - партер(1ет) на военна болница. Дето работят 3 часа на ден и свободен прием само 1 ден седмично в мирно време.Ако не дойде скоро време читав премиер, който да Ви шлапа по дупетата ще дойде АНТИХРИСТ да Ви чипира. ЩОТО МАДЪР ФАКЪР , ИИСУС НЯМА ОЩЕ ВЕК ДА ТРАЕ ОПЛАКВАНИЯ ОТ ПАЦИЕНТИТЕ