10

от Мюнхен

преди 3 години

мене като ми стане мъчно за Софето и ме налегне носталгия си вадя едно парче гума и си го паля

9

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета това евентуално гарантира, че тези гуми няма да бъдат изгорени и нищо повече.

8

Анонимен

преди 3 години

До 9 МитьоВъв всяка гума се съдържат над 7 литра петрол, както и редица химикали доказано вредни за здравето като например хлор, стирол, бутадиен и над 20 вида тежки метали, сред които олово, хром, кадмий и живак. Ако гориш вкъщи гуми значи си много зле. Тровиш не само себе си и околните, но и децата си. Оловото се изпарява и го дишате без да знаеш. То се натрупва в организма и отравя кръвта. При въглищата няма такива тежки метали. Това,че не ги виждаш с просто око не значи,че ги няма.

7

Анонимен

преди 3 години

А глобите от ЕС за мръсния въздух кой ще ги плаща?Ромите ли или техната избраница?Май всички ние.Без да сме виновни.

6

Анонимен

преди 3 години

Доколкото знам, гумаджииниците ТРЯБВА да имат договор за вземане/отнасяне на старите гуми. Излиза, че Столична община си прави ПР, вместо да следи дали се спарзват разпоредбите (което ВСЪЩНОСТ и е работата)!

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен те сичките гадости дойдоха от из Европата, в богатото татово време акумулатор не можеш си купи без да върнеш стария, гумите същото. Сега по Европейцски ги зае...ме кой къде свари, а са изкуствен каучук и трудно се рециклират.

4

Анонимен

преди 3 години

Както е казал народът :Кат не е файда -файдица. Въпросът е да се създаде самосъзнание сред подрастващите. В на много места из Европа в у-ще имат часове по екология и др.под.

3

Анонимен

преди 3 години

Сетила се Мара,да се побара.А навън има поне още 10 пъти по толкова.

2

Чичо

преди 3 години

Трябва да си рядко болен мозък, че да изхвърляш стари гуми! Аз, като човек, който от 10 години се отоплява само с гуми, ще ви кажа, че няма друго гориво, което да излиза по на тънкана!

1

Анонимен

преди 3 години

Ами директно в екологичните пещи на олигарха Ковачки!Той знае как се горят европейски найлони ,пластмаси и бойколуци без грам пушек!