39

GB0

преди 3 години

До 10негласуващ:"Аз по избори не ходя още от първите измамници дето щяха да ни правят демокрация!И никога повече няма и да стъпя на фалшивите им "избори"!"Ако НЕ гласувате, гласът ви се разпределя на случаен принцип, според процентите/резултата след изборите към някоя партия! Но вие не избирате коя партия!Ако гласувате, можете да пуснете НЕВАЛИДНА бюлетина и така гласът ви ще отпадне от броя гласове за партиите!

38

ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!

преди 3 години

Това ще свърши с дела много грозно за власт имащите - а колелото се завърта!!!

37

Bond

преди 3 години

Ехааа....една седмица преди изборите очаквайта бум на новите случаи и рекоден брок карантинирани! Само и само да не се доберат до урните!

36

ФатаМоргана

преди 3 години

А изборният туризъм?? Или ще има зелени коридори за неживеещите по места?

35

защо

преди 3 години

"болни и карантинираните депутате на ГЕРБ и ОП приемат закони, а Ние няма да можем да гласуваме."Така е Веселяк. Всички сме равни пред закона, но не точно!!

34

бай Чекмеджан

преди 3 години

Ама мъдро го измислих ,а? Ей така ще спечеля изборите,без да давам пари и на .... сещате се !!!

33

Ами Правилно!!!

преди 3 години

БОЛНИТЕ ОТ К-19..КАВО ЩЕ МИ ГЛАСУВАТ , БЕ...ХА,ХА,ХАААААААСАМО ЩЕ МИ РАЗНАСЯТ БОЛЕСТИТЕ, ВИРУСИТЕ И БАЦИЛИТЕ НАВСЯКЪДЕ!САМО У ДОМА ПОД КЛЮЧ!!!!Ако некой има желаеш ...ДА ИМ РАЗНАСЯ КУТИИТЕ , ЗА ДА ГЛАСУВАТ !После , да си взиме бел чаршаф и ....към Орландовци при Тато , с изпълнено "партийно поръчение"...ха,ха,хаааааааааа

32

Брат Вурст

преди 3 години

Ако на следващите избори, София, Пловдив и Варна бъдат поставени под карантина, заради големият брой вирусоносители, парламентът ще бъде избран от гласоподавателите от Чапръчане, Долно ***, Сърбогъзи и Чурка.

31

Превод в ефир

преди 3 години

Тиквеничетата искат официално комунистически диктатор завиги да управлява в България.

30

Оставка

преди 3 години

Дискриминация.

29

Гост - прол пак

преди 3 години

/поправка на забелязана печатна грешка// - "сурата". С извинение, ако има и още.

28

Гост трол продължен

преди 3 години

/от 28/ - хем изглежда така, че предварително е направил договорка с хора на управляващата партия, за да бъдат генерирани за тях фалшиви гласове... Как някои хора се правят хем на ***, хем на ***, без да си дават сметка за това, как им изглежда сутара пред хората... Че и "водещо заглавие" подбрал - "карантинираните" нямало да могат да гласуват... Няма как да не могат, г-не. Или ако не могат, няма да е прецедент. Но че някой е готов да използва погазване на правата на хора, за да спечели.

27

Веселяка

преди 3 години

Явно лудите в България нямат брой. Те болни и карантинираните депутате на ГЕРБ и ОП приемат закони, а Ние няма да можем да гласуваме. Започнаха да треперят че ще изпуснат кюлчетата и пачките.

26

Гост - трол

преди 3 години

Ако подвижните избирателни секции в този им вид не позволяват на избирателите да гласуват, то защо не се промени видът им и начинът им на ползване, вместо да се допускат други начини, по които не е имало дискусии, не са пробвани и има вероятност да генерират фалшиви гласове?? Тоя господин не съобразява ли как звучи в публичното пространство - хем като *** и лош администратор, защото не използва възможностите на сегашната система, за да спести средства на собствената си организация /следва/

25

До 21

преди 3 години

Ами в България има свобода на словото.Нали така?Или те е страх публично да си изкажеш мнението или критиката?

24

Анонимен

преди 3 години

Ясноооо, готви се манипулация или отлагане !!!!Това беше целта на ГЕРБерастите и Обединените Пеперудки ....

23

Анонимен

преди 3 години

Ще намерите начин и карантинираните да гласуват.Длъжни сте.И хич не си правете устата за отлагане на вота.И това няма да ви спаси.

22

КонстуционнаРепублик

преди 3 години

това е АнтиКонституционно, АнтиДемократично и Чиста Форма на Диктатура!!

21

А ти..

преди 3 години

А ти по какъв начин ИЗИСКВАШ от управляващите бе философи?Я обясни!Отиваш в Събранието и питаш от трибуната ли?Дайва и демагозите ви безмозъчни!Дрънка глупости колкото да каже нещо!

20

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

БОРИСОВ И ГЕРБ, ПОНЕ ПРАВЯТ НЕЩО...ДОКАТО БСП И ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ , НАПРАВО КРАДАТ ОТ БАНКИТЕ И ГИ ФАЛИРАТ...ХА,ХА,ХААААААА