26

Анонимен

преди 3 години

с една дума - шаман

25

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля,че първите,които трябва да се ваксинират са министрите,м-р председателя и депутатите.И то публично,както направиха в Америка.Да ни дадат пример.И тогава,ако има ефект,след няколко месеца и ние.

24

Анонимен

преди 3 години

до 22Ти нормален ли си, и как разбра че си нормален? Нали знаеш, че никой лууд не знае, че е лууд!

23

Анонимен

преди 3 години

Има хора - има пандемия, няма хора - няма пандемия. Не могат да ви убият всички наведнъж, защото ще е прекалено брутално и затова пандемията ще изчезне постепенно, а не изведнъж.

22

Анонимен

преди 3 години

Логичното е , ако има такава пандемия да затихне и без ваксините и то в рамките на 1-2 месеца, тогава ваксините за какъв ... са ни?

21

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл да се плашат нормалните хора. Умират само дърти и зомбирани от страх.

20

Анонимен

преди 3 години

Тази сутрин по БНТ,смешния проф.Кантарджиев на въпрос на водещия как да изберем от 6-те ваксини,които ще внесем,най-подходящата,най-добрата.Отговора беше,че която и да изберем,ако не ни помогне,няма и да ни навреди.А дали е така?

19

TOP SECRET

преди 3 години

Защо в Лаборатории в Германия се използват черни пласмасови епруветки?Много ясно , за да не се вижда фалшивия COVID-19 който не съществува

18

Анонимен

преди 3 години

Ние,българите сме много болен народ.Кой ще ни гарантира,че тази ваксина не е противопоказна за много заболявания.Например:за автоимунните заболявания.Или юруш народе на маслините,пък после ще му мислим.

17

Василев

преди 3 години

Съвсем нормално българинът да е прокълнат и да ей-големият *** във Вселената, щом на никой не му пука, дали е болен и ходи на работа, дали е ваксиниран и няма да разнася болестта!Когато се сее простотията от българския селски мозък, тогава се сее и смъртта, и тя взима свидни човешки жертви, хора които са дали нещо на обществото и още може да дадат,за разлика от селско-просташкия мозък, който разбира от всичко,знае всичко,всичко може да работи и е незаменим!Селяни прости вие сте валат!ЦРУ

16

Анонимен

преди 3 години

Най-важното е,да оправдаете стотиците милиони,които давате за тази ваксина,а дали ще има ефект и дали няма да има негативни последици,един господ знае.

15

Сиси

преди 3 години

Всички казват че в нея има алуминий и развива алцхаимер и е опасна стига глупости че е желателно да се ваксинират щото ще умрат ако не се ваксинират по добре натурална смърт от колкото да те разболеят по изкуствен начин

14

Анонимен

преди 3 години

Пандемията и вируса няма да изчезнат докато съществуват военните биолаборатории на пентагона в Полша, Украйна и Грузия

13

Анонимен

преди 3 години

"Това говори, че може би вирусът не е толкова изменчив, а имунният отговор към него."Или по-скоро говори, че даже и имунният отговор не е изменчив, а просто тялото се изтощава докато се бори с вируса и изразходва ресурси, с които до момента се е борило с други проявени или още не проявени проблеми в системата, съответно тези проблеми остават незащитено слабо място и се развиват процесите, които са били започнали.

12

Василев

преди 3 години

Когато в едно общество на пиедистал е издигнат култа към личната безотговорност и всеки се прави на знаещ и можещ, тогаова съвсем нормално е по време на кризи и пандемии, това общество да страда групово, и тези хора които спазват мерките и носят отговорност също са потърпевши!Сега ще ви ваксинират и ще ви чипират, и на чира ще пише БГ-Бай *** всезнаещ и всеможищ, разбира от всичко !!!Агент Пол Елиът!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Няма ваксина, няма проблем.

10

Анонимен

преди 3 години

Ами каква е ползата тогава от докторите, щом ни казват, че трябва да чакаме вируса да изчезне, и не можел да изчезне яко дим. Тогава защо им плащаме здравни осигуровки, те да ни казват да чакаме вируса да изчезне!

9

Анонимен

преди 3 години

Ви го тура, дори във БАБХ има повече контрол какво се внася отколкото в тая измислен щаб, НОЩ-ни-ци. Блажени са нощниците защото тяхна е ваксината.

8

Анонимен

преди 3 години

Тое ясно, че няма да стане изведнъж нали трябва да се краде докторче

7

ШабосОтДавос

преди 3 години

Ваксини за Всички от Сърце!