70

Я ме осветлете

преди 3 години

Кой участък този,нарича Западна дъга и че я бил построил даже,понеже от светофара под резиденцията,до кръговото пред Люлин,Околовръстното си е един обикновен,еднолентов,двупосочен път и това в общи линии,е западния участък на това шосе.Във въпросния участък,няма наченки за разширяване,камо ли да построено нещо.Или компасът му е бил дефектен,или нарича Западна дъга,нещо съвсем различно.Ако бякий знае кое,моля да сподели.Благодарв!

69

Анонимен

преди 3 години

Тук има продуктово позициониране.

68

1

преди 3 години

др.борисов,нали само преди 2 месеца,беше открил околовръстния,какъв ремонт му правиш,също така на южната тангента,беше резнал лентичката,сега пак ли я откриваш.

67

бааа го

преди 3 години

Лелееее, този е отекъл като топуз!

66

ТОЯ е с МАЯСИЛ

преди 3 години

в ду.пето, та не може да седне като хората да работи където му е мястото в МС

65

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Еееее, знаех си, че и в тази неделя ще "работи" този неуморен работяга! Но пази Боже от такива работещи като него.

64

А инспекция на

преди 3 години

Гробищата ще прави ли? Понеже вече има списъци за погребение за след месец.не са виждали толкова трупове там. Но, за една дебела мутра човешкия живот е равен на живот на една муха. Знаете, че е така.

63

ОТ БИБО

преди 3 години

ДО БИБО. НЕ СИ ПРОЧЕЛ ДОБРЕ КАКВО НАПИСАХ. НЕ МОЖЕ ГОРДОСТА НА БИБИТКО "МАГИСТРАЛИТЕ" ДВУ ЛЕННТОВИ ПЪТИЩА ДА СЕ ДВИЖИШ 7 ГОД. СЪС ОГРАНИЧЕНИЯ. НАРОДА Е ПЛАЩАЛ ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО ИМ. КРАДОХА И НИЩО НЕ ПОСТРОИХА. РЕМОНТ НА РЕМОНТА. САМО НА ТАЗИ ОТСЕЧКА ПРИХОДИ МИЛЕОНИ. ХОРА ЗАГИВАТ. А ТОЙ:НЯМА ДА РЕМОНТИРАМ ЗАЩОТО ПРЕДИ 17 ГОД СТАНИШЕВ ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ СА Я СТРОЙЛИ. ТЕЗИ ЗНАЦИ СА НЕЗАКОННИ. СТОЯТ ТАМ МНОГО ВРЕМЕ. ТОВА ЩЕ СЕ ВИДЕ ВЪВ СТРАСБУРГ. ТЪТЪТЪ... ЦИ.

62

Анонимен

преди 3 години

Боико можете ли да ваведете закон които забранява на домуоправители да хофат да тропат и да притесняват хората по домовете. На примерно да превеждаме парите в банката или на общината ане да храним марзеливи хора

61

Сиси

преди 3 години

Много лъже борисов че много работи за България и много сме добре и като дойде време за заплати и пенсии ами няма пари после вика банките пълни с пари и после взема 16 милиарда после 5 милиарда кредити и сме наи бедни в европа и сме за смях и съжаление с 600 700 лева заплата в цялата провинция и няма мърдане от там.поне 30 години ако не се изменя козината герб ,бсп ,абв,дпс,атака,и махнат всички партии и доидат нови образовани хора с друго мислене

60

ОТ БИБО

преди 3 години

ДО БИБО. ТИ ЯВНО "НЕ ВИДЯ" "" """НЕ СИ ПРОЧЕЛ ТОВА КОЕТО НАПИСАХ????!!!??! СЪ. РКАЗЪМ. НАЛИ БИБИТКО СЕ ГОРДЕЕ СЪС "БГ. МАГИСТРАЛАЛИТЕ" НЕ МОЖЕ БАРОДА ДА ПЛАЩА ДА СЕ ПОСТРОИ МАГИСТРАЛАЛА А ДА СЕ ВОЗИШ 7 ГОД. ПО ДВУЛЕНТОВ ПЪТ СЪС СЪС СЪС.. ОГРАНИЧЕНИЯ. ТОВА Е ИСТИНАТА ТЪ... ЦИ. А ЗНАЦИТЕ СА СЛОЖЕНИ НЕ ЗАКОННО. 7 ГОДИНИ.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "ГЕРБ откриват обекти.." и закрива ЦЕЛИ ОТРАСЛИ като мелиорация на площите за обработка, грижата за състоянието на водните ресурси, земеделска и животновъдна политика, реална промишленост в целия и спектър. Страх (животински) на управляващата клика в отстояването на българските интереси в икономиката, търговията и политиката. Толкова закриват, че скоро и нас ще ни закрият.

58

Еркенджи куш

преди 3 години

Рано пее.

57

Анонимен

преди 3 години

Строител на съвременна България! И Пътеводител.

56

смЕх

преди 3 години

Пожарникар..... инспектира....това е то държава....2 километрова отсечка- новина....а 2 милиона зад граница търсят нормални условия за живот..

55

Анонимен

преди 3 години

Боже, боже прибери си ... ! Ако направите околовръстното (иначе похвално) като бул. Александър Малинов със съвсем маллоумната организация на светофарите където вместо 3 ленти едновременно да са на зелено, са в една пътна какафония принуждаваща потока да прави еквалибристики за да си влезне в лентата, майка ни жална. Невероятно откъде толкова плиткоуммни хора в това управление.

54

ПроСоТо

преди 3 години

като гледам какви форми е отпрал,тоя ще почне и да кърми скоро...иначе:-Дали някога ще осъзнае,че са го турили за ПРЕМИЕР,НЕ за ШОФЕР ,изкопчия,асфалтаджия или багерджия?..Съмнявам се..Та той деградира всеки ден и всеки час!..........Бедни ми бедни български народе,защо позволяваш такъв приии.мат в робска люлка да те люлее?!

53

Анонимен

преди 3 години

Как е Бойко?Как е асфалта?Мантинелите как са?Има ли маркировка?И тоз път да държиш здраво кормилото и да гледаш напред а не да зяпаш през джама че тогаз изтърва пътя и щяхме да гледаме репортажи за тебе от Пирогов!

52

Анонимен

преди 3 години

Ей днес, пак не му са дали хапчета на този странен човек !?

51

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ откриват обекти..БСП и СДС закриваха обекти..Всяка власт си има приоритети..