15

Анонимен

преди 3 години

Бибитко затова се е загръглил миличкия от симидчетата вкусни ще да е. А аз 2 ченета изпилих в оня по СТАНДАРТ с абразив вид на козунак ама не на вкус, а на цвят ивици с всички отенъци на сивото и кафяното. Ползват казват хората стандартния за сваляне на стара боя ще пробвам.

14

?

преди 3 години

Най масовия хляб от 1.39 се продава за 1,59 къде са 9-10 ст за кг.

13

Анонимен

преди 3 години

Даваха печелбарка по тв ,репортера и казва всичко е евтино ток,газ ,гориво ,брашно ,що така ,тя ми наема ще плащам )

12

Гамен

преди 3 години

Pan Gallego, както му казват в Испания е скъп. Но пък е много вкусен хляб. Сами сметнете къв хляб ядем тук, дето струва 50 цента... в Испанията пак, един хляб като си купиш, обикновен е 40 цента, но е като хамбургер. Смисъл толкова е голям нормалния хляб там. и струва 40 цента. В Испания пък - влизаш в панадерия (хлебарница) и гледаш - 30 вида хляб има. Гайегото е скъп, да, но вкусен. Обикновения е евтин, но пък като за хамбургер... От всичко има, каквото искаш - но качеството е друго :)

11

Гамен

преди 3 години

До СметалотоМежду другото - румънския хляб е много вкусен. Миналата година, ходих до Констанца и при тръгването приятели ме посъветваха да си купя хляб от Румъния. Послушах ги и да ти кажа не сгреших. Наистина имат хубав хляб, няколко вида. Поне десетина. Не като тук 3 вида хляб и яж...А румънския хляб наистина е много добре изпечен, има различен и по хубав вкус от това което се продава в България. Който е бил в Испания, предполагам е ял хляб Gallego. Това пък е уникален хляб, като пита е...

10

Гамен

преди 3 години

До dddКва мая, кви добавки, кви химии, кви 5 леа?Остави ти тея неща. Основното - брашно. Брашното е от фуражна, повтарям ФУРАЖНА пшеница. Дето е за фураж за животните. Не е хлебна пшеница. И искат увеличение на хляба и хлебните изделия? Добре, ама да ми продават хляб от хлебна пшеница. А не фураж. Аз да не съм крава или пр***се че да ям фураж? Няма хлебна пшеница, има фуражно жито с глутен и зонулин. А яж бял хляб...Чети за глутен и зонулин в нета и ще видиш за ко иде реч.

9

..

преди 3 години

А заплатите на народа КОГА??????????? Кво е това да работиш за чисти 7-800 лв. КОГА БЕ?????

8

681 точки

преди 3 години

Какъвто е чобанина на републиката такива и са мисирките , ха ха хоум офис , първа фронтова линия ,а някой *** си имат и домашни хлебопекарни в хоум офиса освен да принтират фейкнюзове ,ха ха пародия на бг икономика...по китайците с танкове да дойдат ха ха.....фарс та дрънка.....

7

Анонимен

преди 3 години

Всеки във своята алчност вдига цени и после всеки реве ..ох скъпо е - Боли !

6

ddd

преди 3 години

вие ако си мислите, че в магазина това е хляб ...:D истинският хляб е без мая и химични добавки а с квас, брашно вода и сол, но не всеки може да го прави.

5

Пинокио

преди 3 години

Сега спекулантите ще тръгнат да ни лъжат с инфлация. В цял свят има дефлация, тук вдигат цените и се мъчат да компенсират намаляващото потребление. Ако държавата не се намеси и озапти спекулата на всички нива, то след ковид кризата ще остане без данъкоплатци.

4

износ/внос

преди 3 години

Пшеницата е с цена на световната борса и преди година ни убеждаваха в обратното. Българите винаги ядем най нискокачествения хляб с най високи цени.

3

Сметалото

преди 3 години

Дали годината е лоша или добра няма НИКАКВО значение! Зърното е световна борсова стока! Ако годината е добра, то се продава на световната борса. Ако е лоша, то се купува пак от там. Общо взето, цената му е константа! А това, че цената на електроенергията се е вдигнала и вече няма работници да работят за по 500 лева заплата е съвсем друга "бира". Впрочем, в Русе вече се правят опити за внос на готов хляб от съседна Румъния.

2

Анонимен

преди 3 години

Цената на хлябът се е увеличила с 60 стотинки.Беше 1,20 сега стана 1,80.Не разбирам защо лъжат като дърти ***.

1

sofeto

преди 3 години

Е нема начин скъсаха ми нервите с цената на хляба. Минавам на пасти и тулумби изцяло!