8

187

преди 3 години

До Анонимендо 4:мога да потвърдя - живеех на Смирненски и Вишнева, гората зад спирката беше пълна със всякакви разфасовски медицински спирт. те май клошарите подпалиха и къщичката.

7

глас от тъдява

преди 3 години

Мистичний , и аз имах един комшия работил в мините и още 2000-та взимаше 4-500лв пенсия, но на вид по зле от бездомник- но не заради това трябва да спрат да раздават. Трудно е да се определи на 100% кой има нужда , защото по закон подобни самодейни прояви нямат право на достъп до списъци с истински нуждаещи се. Добре е да се създаде някаква що-годе официална организация и да има някакъв контрол , но за сега и това не е малко.

6

пияница мистик

преди 3 години

До 7ХАхахах, не, не е никаква злоба :))) Но той си има баба, уреден му е живота и според мен не е правилно да яде храната на някой, който истински се нуждае от нея. Някой бездомник, безработен или самотен беден старец. По тази твоя логика и ти можеш да отидеш, да спестиш някой лев и да оставиш гладен някой които истински се нуждае от храна. Къде е лошото в случая, нали така?

5

ДО 5

преди 3 години

Дори да е Истина това което си написъл - Къде е Лошото в Случая ?Това е социална мрежа за Пенсионерите , а твоето се нарича Злоба - само човек може да демонстрира това чувство .

4

мдаа

преди 3 години

До пияница мистикзабелязал е че така му е по евтино , но още не знае защо.

3

пияница мистик

преди 3 години

Познавам един пенсионер. Има къща с двор, купил си е 6 кубика дърва, онзи ден си купи и моторна резачка, но всеки божи ден ходи някъде по центъра и яде безплатен обяд. А не че няма пари или е клошар. Просто предпочита парите си да ги дава за пиене

2

Анонимен

преди 3 години

До баба мараНа пл. Журналист се навъртат доста бездомници. Повечето са алкохолици от специфичната бoя, но и в парка също се подвизават доста нещастни хора, които са в пълна безизходица. Допреди година бяха наредили матраци под стълбището на строителния институт и там спяха, но един почина и затвориха достъпа с решетка. Точно защото е скъпа махалата прииждат насам, надяват се да намират повечко неща за ядене. Абе... Да не дава Господ никому!

1

баба мара

преди 3 години

не разбрах толкова много хора в наи скъпия раион да са го докарали дотопъл обяд нещо не ми се връзва