61

Лили

преди 3 години

С тая такса където ще събирате ще зарибявате ли къде ще отидат тия пари господин Бойко Борисов

60

Коко

преди 3 години

Бойко и от нас като опря да събираш такса до къде ще стигнеш приятел незнам

59

Анонимен

преди 3 години

До 57Па оди пеш до Испания бе!Би казала една шефка на едно народно събрание!

58

Анонимен

преди 3 години

На изборите пак да гласувате за ГРОБ!

57

Анонимен

преди 3 години

Лбителския риболов е доказано , че не влияе на рибните запаси, но увеличава администрацията в ИАРА , а колкото почеяе администрация , толкова почече гласуващи под строй на изборите.Ето как Тиквунии си купува изборите с нашите пари .

56

ПроСоТо

преди 3 години

До ДА ,БЕ..убаво!..Но не е ли момента сега да обясниш за "СМИСЪЛА" на тия 20 лв?С колко милиарда" ще скочат "приходите в бюджета" от твоите 20 лв?

55

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

НА МОРЕТО --ЧИНИЯ С 4-САФРИДЧЕТА В НЕЯ...ПАК СТРУВА ТОЛКОВА!!!

54

ДА ,БЕ..

преди 3 години

СЕГА ЗАРАДИ НЕКАКВИ СИ 20-лв. ЗА БИЛЕТ ...ЩЕ СЕ ОТКАЖА ОТ РИБОЛОВА...ХА,ХА,ХАААПЛАЩАМ СИ И СИ ЛОВЯ РИБИЦА.КЪВ Е ПРОБЛЕМА!???

53

Анонимен

преди 3 години

В Испания риболовноя билет е между 2 и 5 евро , в зависимост от провинцията, в Гърция билет не се изисква.В просперираща България е 25 лева , четито на мАтряла.

52

Анонимен

преди 3 години

Значи билетите ще откажат някой хора от риболова и ще има повече риба за другите черноморски държави Турция,Румъния и тн.Когато шопите започнат да мислят става страшно

51

може

преди 3 години

На Бяло море може и без билет и без това почиваме там.

50

Д.Подвързвачов

преди 3 години

"Дай на българина власт,и той почва да управлява като в неприятелска държава!"

49

Анонимен

преди 3 години

Герб - Граби Едновремено от Реки и Басейни (черноморски басейн)

48

пияница мистик

преди 3 години

Хахахаха, а стига бе. 25лв на година нищо не е :) Боже, комунизма май никога няма да си тръгне от България. Всеки иска всичко да му е безплатно, ама примерно да продава сафрида по 15лв килото, да не плаща данъци и да живее като германец. И ако може и 1000 евро пенсия да вземе накрая, че много е важен на държавата

47

ПроСоТо

преди 3 години

не е алчност!...Просто са ЗЛИ същества,МРАЗЕЩИ И СЕБЕ СИ, и ХОРАТА, и за това се чудят как да ВГОРЧАТ живота на ДРУГИТЕ...Просто ЗЛИ,НЕКАДЪРНИ СЛУГИ на "Човекомразец 1"..Знаете името му....Очаквайте скоро:...-"БИЛЕТ ЗА ПРАВОТО ДА ВДИШВАШ ВЪЗДУХ",при това строго "лимитиран" като количество........Винаги съм гледал с известни резерви на "Предупрежденията",написани в "Книгата"..Започвам обаче да се замислям:.Дали НАИСТИНА нещата ще станат многогрозни преди да дойде "Месията"?..Това ЗНАК

46

:))

преди 3 години

До Анонимен 39Едеотизма не е от вчера!

45

Анонимен

преди 3 години

Спи народе умрял докато не г о дн ици ти пият кръвта. Всичко може да се промени само за един ден С една малка подробност. Снопа със крехките съчки, ако са много не се огъват. Не гледай безучастно пожара на съседа огъня ще дойде и в твоята къща.

44

Анонимен

преди 3 години

Е аз толкова ходя на риболов като отида на море и от кея,ако хвана някое попче.Може ли такова нещо?Алчност е това!Как не ги е срам!?

43

Анонимен

преди 3 години

Ами ако е само за спорт?Т.е. ловиш и хвърляш обратно, ще връщат ли пари?Проста и опростяла нация с робско поведение! Не разбирайте, че не искам защита на природната среда! След като се строят замъци и хотели в защитени райони - за какво ми говорите?

42

истина

преди 3 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! казват се лапини-шарените рибки! А колкото за билет,то си е абсолютна гавра -билет трябва за професионалните рибари-морски.Сладководните си плащаме по 25лв,а сега се пръкна и ЦРОО-и те сучат по 25лв на язовир! Къде е ИАРА ? Пълна отврат