33

Турчин

преди 3 години

До Българин; Сега идва и вашият ред. Досущ както лигавите арменци. Без Русия, Сърбия, Черна гора, Гърция. Насаме, гърби в гърди. Да видим дали ще издържите 44 дена както арменците или ще си свалите гащите още на 4-тия ден. Поживьом и увидим. Защото и от вас, както и ат арменците й втръсна на Русия. Остави ви насаме със съдбата ви. Сега любима на Русия е Сърбия.Помнете ми думата и ако съм на вашето място не бих предизвикал съдбата.Пашинян сам го каза "Не е лисно да воюваш с турчин".Помнете това

32

Българин

преди 3 години

До ТурчинДа не сме ви сърбали "милосърдието" - да ти повярвам!При бой гърди- в гърди насаме досега не сме видели нещо особено с турците.Та ко речи?

31

Турчин

преди 3 години

Пашинян си го призна "Щом е толкова лесно елате вие да се биете с турците". Една историческа истина,че боят гърди в гърди насаме с турците не е желан за такива мижави,страхливи,гадни,кръвожадни,малки,подли,лъжливи,грабливи племена като арменците.Те са по-способни да правят засади(пусии), да нападат в гръб, да колят и убиват мирно население от старци,деца и жени и когато дойде ред да платят за всичко това да се крият зад кръста и Русия.Този път не им провървя.Вече 100г. ще бягат от турчина,сто го

30

Турчин

преди 3 години

На земното кълбо вече има две Херошими.Едната е остатъка след американската ядренна бомбардировка над Япония през август 1945г,другата е това което унищожиха и разрушиха кръвожадните арменци в Карабаг.Чуждите журналисти са единодушни,че втората Хирошима се намира в Карабаг и това е град Шуши.Всички градове и села са в такова плачевно състояние след арменската експанзия. Пред погледите и камерите на света палеха и рушаха всичко.Надявям се,че кръстоносците няма да обвинят азербайджанците за това..

29

Окупатор

преди 3 години

Арменците са изедници,окупатори и грабители на чужди територии.Арменците никога не са имали държава освен през 3-4 век след Христа и тази държава не е на тази територия а долу в Сирия.Тази територия е харизана от руснаците с цел да откъсне Турция от другите турски държави-Азербайджан,Юзбекистан, юрктменистан, Таджикистан. Армения в турския свят е това което е Израел в арабския. Скоро ще изчезне, или по естествен начи или от гладна смърт.Да благодарят на Путин,че не даде Азербайджан да влезе в Ер

28

До Анонимен 19

преди 3 години

До Анонимен19; Много си умен. Де да беше така. Сега и без ВВС щеше да остане армения. Армения ще преживее това което преживя гърция след 1922г.Дълги години няма да може да се съвземе от този удър. Загуби 30% от армията си,60% от въоръжениятаси, танкове,бронирани , комиони, ракетни установки и т.н. армения вече е жив труп на изкуственно дишане и сега като я осъдят да плаща репераций на Азербайджан ще умре от глад.

27

Кико

преди 3 години

Добре ги подреди Путина(ще бягат от мен-бащицата, а) сега ме молете за помощ!

26

който каквото

преди 3 години

Арменците се праиха като българите - и го получиха.Въпрос на време е ние да си го получим.

25

Анонимен

преди 3 години

До стероидната грозна американска ЧебурашкаА тебе какво са те учили американофилче зомбирано?Щото като фактите говорят и американофилчетата трябва кротко да си траете!

24

али

преди 3 години

Да свалят Пашинян, и следващия премиер да обяви война на Азарбейджан..... Двете държави насаме да си ршат конфликата веднъж и завинаги !!!!!!!!!!!Аз винаги съм подкрепал Азарбейджан, Те си върнаха окупираните територии, но Армения трябва да плати за изселениете 1 мил.души избити стотоци азарбейджанци, и незаконо използване на тероториите.... които визлизат на 50 мил.долара...

23

Бойкосян

преди 3 години

А аз се правя на Ян Бибиян !

22

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаРусофилите смятат, че е напълно нормално Блатная да тероризира съседите си, да се бърка във вътрешните им работи, да управлява икономиките им и да се разпорежда с живота на гражданите им. Когато си роб, другите да са роби ти се вижда напълно нормално.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20"Държавността на Армения е ограничена от нейните държавни граници. Никой не е застрашил държавните граници на Армения, че Путин да има повод да се намесва. Областта Нагорни Карабах или Арцах официално е в състава на Азербайджан."Какво прави Армения в територия, която не е част от държавата им?Защо Русия се намеси в НК на страната на Армения, след като договора им не засяга територии извън Армения?

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Винаги е забавно да четем какво "щели" да направят руснаците, най-вече защото то е точно обратното на това какво се случва реално.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 24Много ли сте?

18

Анонимен

преди 3 години

Арменците направиха една генерална грешка - не си използваха изтребителите. А с тях можеха тотално да занулят всякакви видове дрони. Обаче се изплашиха, че ако ги използват, турците ще ги атакуват със самолети. А нямаше страшно, понеже те имат добро ПВО и турците нямаше да рискуват самолетчета. Основния проблем на арменците беше, че не поискаха руски военни съветници, докато азерските войски напрактика бяха управлявани от турция. А дори и да бяха поискали руски военни съветници нямаше да получат

17

Анонимен

преди 3 години

От пролетта арменците горят руски знамена. Пашинян от преди това води прозападна политика. Ако някой прави това за която и да е западна демокрация едва ли ще получи по - добро отношение. За пример Франция и Турция. Каквото си посял, това ще пожънеш. Армения го пожъна. Украйна го пожъна, балтийските тигри го пожънаха, България и Румъния не са изключение. Чече нците бяха доста крайни и получиха доста краен резултат. Казахстан е на път.

16

Ястребител

преди 3 години

Когато турчин роди света ще е в краката ни

15

Анонимен

преди 3 години

12, "Русия изостави военния си съюзник." е фалшиво и манипулационно изказване. Държавността на Армения е ограничена от нейните държавни граници. Никой не е застрашил държавните граници на Армения, че Путин да има повод да се намесва. Областта Нагорни Карабах или Арцах официално е в състава на Азербайджан. Територията на Нагорни Карабах или Арцах е обявена за анклав, но не е призната официално от нито една световна държава. Самата Армения официално не е признала Арцах за своя територия.

14

Ястребител

преди 3 години

Арменците загубиха войната не защото са много малък и беден народ, а защото азербейджанците бяха подкрепяни от митичните туркомани от Идлиб, летящия холландец, армията на смърфитите, наемници от планетата Кзгзоркс и поне 3 дивизии от интергалактичните сили на марсианците.