70

ХАХАХАХААААА

преди 3 години

САЩ отдавна се управляват от мексиканските наркокартели и няколко чичковци евреи, само в третия свят наивниците вярват, че там има демокрация и продължават да сънуват "америкън дрийм", мухахахаха

69

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Не си виждал защото си кьорав безродник и предател .Я *** във Безмер и ново село това се намира във Сливенска и Ямболска област да видш технитебази дето и пиле не може да превръкне ,там Българи не се допускат и са най строго ,охранявани територии все едно че се намират във САЩ .И което е по важно не дават нито цент наем за тези бази Българският народ ги издържа и финансово и логинистично .А за центъра във Варна и за там ли не си чувал нищо .Абе глух и кьорав си тъпчо .

68

Анонимен

преди 3 години

До УжасВ САЩ нямат съседи комунисти, че да трябват европейски бази да ги пазят.Понял?

67

Ужас

преди 3 години

Колко европейски бази има на територията на САЩ, къде е партньорството?

66

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен Фронт"Един път не видях п нашето черноморие пияни Руснаци и техните семейства"Ахахахахахахахахаххааа. Колко рускини съм "олюлял" на българското Черноморие, ти е бедна фантазията и ВСИЧКИТЕ бяха пияндета. А тия дето идват на алкохолен туризъм, затова така се казва. Където живеят такива неща не правят, затова идват тук. Руснаците с това живеят.

65

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Тази статистика е за САЩ и ЕС там ги бият на лягане и ставане жените си ,а за пияниците ходи на нашето черноморие да гледаш как англосаксите дето идват на алкохолен туризъм тук като се напият се въргалят по улиците като пра***сета . Един път не видях п нашето черноморие пияни Руснаци и техните семейства .Гледам все западно европейци и техните тинейджъри все пияни ,а за насилие виж статистика за САЩ и ще ти настръхнат косите от страх .

64

Анонимен

преди 3 години

До НАПИШИ КОМЕНТАРДа, изводите са, че Германия си знае интереса.

63

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 3 години

В Германия има над 300 американски бази, включително с ядрено оръжие, а Германия както знаете е водещата страна в ЕС, изводите оставям на "специалистите".

62

Анонимен

преди 3 години

До УжасАко нямаше американски военни бази в Европа Блатная щеше да сее раздори и да се опитва да напада по всякакъв начин демокрацията в Европа. Тя и сега го прави, но се налага по заобиколни начини, а не по обичайния за тая пропаднала страна начин.

61

Ужас

преди 3 години

Германия и цяла Европа са пудели на САЩ, стотици американски военни бази в Европа и нито една европейска на територията на САЩ...

60

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтАз никога не съм виждал никакви американски военни постоянно стационирани в България. Я кажи, ти къде си ги виждал?

59

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен А ти си под американски ботуш .Те САЩ имат 140 военни бази по света и във България вече .Русия даже по времето на соца нямаше военни бази тук .Ти не само си под американски ботуш ти си *** безродник който няма дом ,няма родина ,няма семейство .

58

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен Фронт"Всяка година в Русия се регистрират над 140 хил изнасилвания, а употребата на домашно насилие над жените е традиционна в рускосто семейство."

57

Отечествен Фронт

преди 3 години

До по-далече от Русия Ти за коя цивилизация плачеш ,за гей парадите за 32 -та пола ,за содо***мията и зоофи***лията ,за розовите прашки и сутиени ,за родител 1 и родител 2 .Айде дръж си твоята деградиралата цивилизация и ако ти отърва беж да те няма от България .Отивай там където виреят пропадналите духом хора и народи .

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71"А ние си мислим, че живеем в условията на демокрация и пазарна икономика"Русофилите никога не сте си мислили, че живеете в демокрация и пазарна икономика, защото винаги сте се стремяли да бъдете под руски ботуш, а там няма нито демокрация, нито пазарна икономика.

55

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че тоя проект е едски късоглед от гледна точка на ЕС: позволявайки на Русия да заобиколи Украйна и Полша, той ги отслабва, а на руснаците точно това им трябва, за да продължат да ги мачкат.

54

Анонимен

преди 3 години

А ние си мислим, че живеем в условията на демокрация и пазарна икономика. Оказа се, че пазарнаият принцип е всичко, което е изгодно за САЩ. Иначе ти налагат санкции и те тормозят до дупка.Политиката на американците за ограничаването на енергийните доставки за Китай, и за париране на възможностите за бизнес на Русия, ще доведе до едно единствено нещо...световна война. И никак не е сигурно че американците ще я спечелят.

53

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха-ха...Явно информациите за това какво са говорили американците си ги получаваш директно от Москва. Само те могат да лъжат така нагло за това какво се прави на Запад. Или това си е чисто твоя инициатива?

52

Анонимен

преди 3 години

До Рушофилски тролЗа да правят любов с теб!

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Ние продаваме тиква, ама никой я не ще!